Somalier misshandlade McDonalds-personal – tyckte maten tog för lång tid

INRIKES. En 19-årig somalier har dömts till två månaders fängelse för misshandel efter att han attackerade personalen på McDonalds i Upplands Väsby. Orsaken? Han ansåg att han fick vänta för länge på att få maten.

Det var tidigt under morgonen den 22 oktober som Ali Abdulkadir Mohamed (980130-1293), ursprungligen från Somalia, plötsligt hoppade över kassadisken, tillsammans med en okänd medkumpan, på McDonalds i Upplands Väsby och attackerade en ur personalen. Detta då han ansåg att han hade fått vänta för länge på sin mat. Offret fick motta ett halvt dussin knytnävsslag mot huvudet och överkroppen.

Den 21 november kom domen mot Abdulkadir Mohamed där Attunda tingsrätt meddelar att han döms till två månaders fängelse för två fall av misshandel, olaga hot och narkotikabrott samt att betala 16 995 kronor i skadestånd till offret.

Ali Abdulkadir Mohamed är sedan tidigare dömd för misshandel, hemfridsbrott och narkotikabrott.

Källa:
Målnr: B 9127-17

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments