Somalier försökte våldta höggravid kvinna i förlossningssal

UTRIKES. En höggravid kvinna i Italien blev utsatt för ett våldtäktsförsök av en somalier när hon låg med värkar i en förlossningssal. Rasfrämlingar har tidigare gjort sig skyldiga till grova brott i landet, men detta var det första i sitt slag.

På ett sjukhus i den italienska huvudstaden Rom var en höggravid kvinna med värkar nära att bli våldtagen av en somalier i en förlossningssal. Mannen, en 38-årig somalier som tidigare dömts för våldsbrott, misslyckades dock med sitt våldtäktsförsök och är numera omhändertagen av polisen.

Enligt polisen ska somaliern ha arbetat hårt för att komma åt sitt offer. För att komma in på förlossningsavdelningen hade mannen först brutit sig in på sjukhusets lager där han stulit en sjuksköterskeuniform. Bärandes den stulna uniformen lyckades han sedan ta sig förbi sjukhusets säkerhetspersonal och letat reda på en förlossningssal med en patient i. Väl inne på rummet ska mannen genast ha gett sig på sitt offer, en gravid 43-årig kvinna.

Kvinnan lyckades dock skrika efter hjälp och personalen utanför insåg snabbt att något inte stod rätt till. De tog sig in i rummet där de kunde se hur rasfrämlingen försökte våldta kvinnan. Personalen lyckades därefter brotta ner mannen och omhänderta honom i väntan på polisen. Det grova våldtäktsförsöket var det första i sitt slag i landet och somaliern kunde stoppas innan han hann skada kvinnan eller hennes barn.

Källor:
Italy: Somalian Storms Delivery Room and Attempts to Rape Woman in Labour
Immigrato somalo entra in sala parto a Roma e tenta di stuprare una donna in travaglio

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
GrottbjörnenRokvikenSigfridAndreasKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Somaliesläktet är utan tvekan en skamfläck på arten homo sapiens. Innan dessa kreatur började släppas in i Europa så hade man aldrig kunna tänka sig att primater kunde bete sig så illa och vara så primitiva. Jag menar, schimpanser och babianer är ju inte tillstymmelsen till så ociviliserade som somalierna! Våldtäkter, mord och terrorism är deras favoritsysselsättningar – och allt de är kapabla till. Att vi ger somalier uppehållstillstånd, och till och med medborgarskap, är diskriminerande mot de andra medlemmarna av primatfamiljen. Jag menar, schimpanser gör ju sig långt mer förtjänta av att betraktas som en av oss än dessa… Läs mer »

Monkan
Medlem

Dom är inte friska nånstans dessa inavlade dårar

Nathalie
Medlem

Jag tror att jag skippar sjukhuset när det är dags för min förlossning. Somalier är mänsklighetens värsta avskräde och de förökar sig som råttor. Förlossningssalarna brukar vara fulla med dessa honor och deras släktingar. Gud vet vad de tar sig till med en eller vilka smittor de bär på. Då föder jag hellre hemma i lugn och ro där jag känner mig trygg och faktiskt är skyddad från somalier och andra mångkulturella vildar. Det känns dessutom som ett betydligt trevligare sätt att välkomna ett vitt barn till världen. Mångkulturen kommer hon tvingas utstå större delen av sitt liv ändå, man… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Hemförlossning är ett bra alternativ. Om jag inte minns fel så kräver det svenska systemet att man tidigare har förlöst sitt första barn på ett sjukhus utan komplikationer. Annars kan man inte få den hjälpen. Men jag tror på en lugnare och tryggare miljö för föräldrarna och det framförallt det nyfödda barnet. Om kvinnan och mannen vill att barnet skall förlösas i hemmet så skall det finnas hjälp tillgängligt dygnet runt för diverse komplikationer. Om sjukhus behövs så snabbt in med mamman och barnet o s v. Min mamma förlöstes i hemmet 1929 på en gård i Sverige och hon… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Håller dessutom tummarna för dig att allt går bra. Det gör det säkert:)

Henke Himmlär
Medlem

Det där är vad européerna har röstat för. De kanske inte har fattat det än, men det ändrar ingenting. Som man röstar får man leva! :-)

Karl
Medlem

Somaliern måste dödas!

Andreas
Medlem
Andreas

Hade han sett nån maffiafilmscen, typ Gudfadern kanske. Konstigt att han kunde slinka in i den vita sjukhusmiljön…

Sigfrid
Medlem

Somalier är väl det sämsta folkslag som finns till och med andra negrer hatar detta patrask.

Grottbjörnen
Medlem

var med om det i skolan en gång minns jag, en somalier och en kenyhan som började bråka, så sprang kenyanen efter honom och skrek ”jävla neger”

Karl
Medlem

N A C K S K O T T !!!

trackback

[…] Somalier försökte våldta höggravid kvinna i förlossningssal […]