Som man sår får man skörda – syndikalist mordhotad av invandrare

En fackföreningsrepresentant från Västerorts LS av SAC misshandlades och mordhotades nyligen i sitt hem av personer med anknytning till det kriminella invandrargänget Werewolf Legion. Bakgrunden till misshandeln och mordhoten är en arbetsmarknadskonflikt mellan medlemmar av fackföreningen och ett bemanningsföretag verksamt inom hotell- och restaurangbranschen.  

Det var sex personer som bröt sig in i lägenheten hos fackföreningsmedlemmen. En av dem ska enligt ett pressmeddelande från SAC  ha varit tidigare toppmedlem i Werewolf Legion. Denne person är även bror till en av ägarna av bemanningsföretaget. Med kniven mot strupen drog fackföreningsmannen tillbaka alla fackliga krav mot bemanningsföretaget genom att ringa till ägaren. Efter samtalet sade Werewolf Legion-personen att SAC-aktivisten var skyldig honom en halv miljon kronor och att han skulle dödas om han inte betalade detta belopp inom en månad.

Några som Nordfront har talat med har svårt att känna sympati för SAC-aktivisten med tanke på SAC:s kopplingar till nätverket AFA. Det finns dokumenterat att många SAC/Suf-aktivister deltagit i överfall på nationella. En av de mer kända är Oscar Madden, ledande inom Göteborg LS/SAC, som ledde det brutala överfallet på Jens Lindahl i Göteborg. Efteråt publicerade AFA-Göteborg en film som skojade om överfallet, medan SAC lade locket på. Aktivister från SAC drar sig alltså inte för att angripa personer som protesterar mot invandringen. Nu har en SAC:s egna blivit kulturberikad.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

7 Kommentarer till "Som man sår får man skörda – syndikalist mordhotad av invandrare"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Där fick fackmannen till slut smaka sin egen medicin. Rätt åt honom! Hoppas han blir dödad nästa gång, ty sådana som han behövs inte.

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Han gjorde nästan en Anna Lindh :)

Bruno
Gäst
Nybörjare
Bruno

Hoppas att SSU-aren Martin Tunström i Helsingborg får smaka på samma medicin.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Med den frenesi dessa folkförrädare tar in så mycket skit i landet måste till slut en och annan falla på eget grepp. Helst vill jag se hela högen falla som käglorna efter en strike i bowling.

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Haha rätt åt den jäveln!!

Dock undrar jag varför inte aftonbladet skrev att det var en medlem från SAC som blev överfallen då de bara skrev en facklig representant? Säkert just pga att om de skrev SAC så hade ingen tyckt synd om honom förutom rödingarna själva!

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Uppenbarligen är medlemmarna i Werewolf inte överdrivet oroliga att framstå som PK-omedvetna.

SAC´s ledning framstår ju själva annars som stående över lagen då man själva ”töjer” på lagens ordalydelse när det passar.

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

SAC fick bara vad dom förtjänar dom är inte så noga själva med vilka metoder dom använder i sin kamp mot svenskarna.

wpDiscuz