Södermalm får äntligen ett eget invandrarghetto – men svenskar står utan bostad

BEFOLKNINGSUTBYTET. Den nya mångmiljonfastigheten som är hem åt 22 flyktingfamiljer i Stockholms innerstad har invigts. Samtidigt står en halv miljon människor, många av dem unga, plikttroget i världens längsta bostadskö.

Det är den invandringskritiska judinnan Katerina Janouch som på sin blogg släpper fram sin partikamrat från det konservativa Medborgerlig SamlingErik Rantzow. I ett öppet brev skriver han att ”politikernas vansinnesprioriteringar måste få ett slut”. Han anser att ”[d]et är våra ungdomar som ska komma i första hand”.

Rantzow fortsätter:

Modulhusen som nu uppförts i Tanto på Södermalm till en kostnad av 35 miljoner kronor kommer totalt att bli hem för upp mot 90 flyktingar som fått uppehållstillstånd i Sverige. Kötiden för en lägenhet i innerstan av liknande storlek i bostadsförmedlingens kösystem är omkring 20 år.

[…]Detta är fundamentalt fel på alla sätt. Nyanlända ska inte ges gräddfil, tvärtom. Den som invandrar till Sverige ska mötas av krav, höga förväntningar på egen försörjning och tydliga signaler om ett stort eget ansvar […] Flyktingar ska flytta ut. Unga som köat ska flytta in

Om detta storbygge som skänks åt invaderande rasfrämlingar, kommer att berika Södermalm med sin mångkultur, återstår att se.

Källa:
”Flyktingar ska inte ges gräddfil – bygg åt unga först”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl AKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

Rätt åt dem! De har ju röstat för detta satans påfund.

Karl-Путин A
Medlem

Ett annat fenomen i massinvandringens kölvatten är att fastighetsägare säger upp hyreskontrakt för skötsamma hyresgäster och gör flyktinghotell av deras lägenheter. Socialen betalar 10-20 ggr mer för dessa ”akutboenden” än vad lägenheten inbringade.