Socialdemokratisk ordförande i Ludvika ”utsatt hela tiden”

LUDVIKA. Socialdemokraternas ordförande i Ludvika tar på sig offerkoftan.

Pär Öberg intervjuas i kommunfullmäktige

I slutet av juni beviljades Nordiska motståndsrörelsen tillstånd att ha kaffebord i centrala Ludvika från klockan 11:00 till 18:00, fram till och med den sista september. Dagens Nyheter har ringt runt och frågat hur det är möjligt att ett laglig politiskt parti, med ”fel” åsikter, får tillstånd att bedriva politiskt arbete under valkampanjen i Ludvika.

En av dem som tidningen intervjuat är Ingvar Henriksson som är ordförande för Socialdemokraterna i Ludvika. Han säger att han är ”utsatt hela tiden” av Nordiska motståndsrörelsen.

– Ni som inte är utsatta för dem, ni kan inte förstå hur det känns för oss som blir utsatta hela tiden, säger han och fortsätter.

– Du kan ju själv tänka dig när man står och blir filmad i 20 minuter från en halvmeters avstånd, och så kanske de lägger ut det på sina hatsidor. Det är inte så jättetrevligt. Det finns folk som tycker det är extremt otrevligt, de kanske slutar vara aktiva då. Och det är precis det de vill, att vi ska bli rädda och hålla oss undan.

Nordfront reagerade på Henrikssons anmärkningsvärda påstående om Nordiska motståndsrörelsen filmar en person i 20 minuter från halvmeters avstånd. Vi ringde därför upp Pär Öberg som kandiderar för Nordiska motståndsrörelsen i kommunen.

Stämmer det att ni filmar personer i 20 minuter från en halvmeters avstånd?

— Nej, det har överhuvudtaget aldrig hänt. Jag vet däremot att Henriksson retar sig på att vi livesänder kommunfullmäktige. Socialdemokraterna har försökt att rättsligt förbjuda oss från att göra det, men misslyckats eftersom det är lagligt, säger Pär Öberg till Nordfront.

Har ni filmat Ingvar Henriksson i 20 minuter från en halvmeters avstånd i kommunfullmäktige?

— Nej, det har vi ju inte och de som följer livesändningen kan enkelt se att något sådant inte har ägt rum.

Öberg skrattar till när Nordfront beskriver hur Henriksson ser sig som ”utsatt” och hur utsattheten beror på en halmgubbe. Han beskriver Henriksson som en riktig politruk som vill förbjuda andras åsikter.

Socialdemokraterna ”tillåter inte” andra åsikter

Henriksson var en av dem som organiserade en ”blockad” mot Nordiska motståndsrörelsen på Storgatan i Ludvika, men organisationen dök givetvis upp och blockaden misslyckades. Vid detta tillfälle hamnade Öberg och en hetsig Henriksson i en diskussion.

— Jag frågade honom om han kunde svara på vad socialdemokraterna egentligen gör för svenska arbetare. Han tänkte efter så länge att jag fick påkalla hans uppmärksamhet igen innan han svarade att ”vi tillåter i alla fall inte nazister på gatorna”.

Källa:
Nazister får propagera i Ludvika varje dag fram till valet

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RokvikenValhallaLingonetCaesar-AureliusHarald Bafast Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Joss
Medlem

”Det finns folk som tycker det är extremt otrevligt, de kanske slutar vara aktiva då.” Ja. Och när SÄPO ringer upp nationalsocialisters arbetsgivare och får dem avskedade från jobbet och när polisen trakasserar dem när de är på väg till en aktivitet eller när media hänger ut dem och driver hatkampanjer mot dem. Så kanske de slutar vara aktiva då. Eller förresten. Det gör de ju inte, de blir bara mer aktiva. Jag kan inte låta bli att fundera. Även om vad den här socialdemokraten påstår hade varit sant. Så är det en västanfläkt jämfört med vad NMRs medlemmar utsätts… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

varför är etablissemanget så sköra i sina övertygelser?

Helt enkelt därför att den enda övertygelse som driver dem är de feta timarvodena och månadslönerna.

Nu undrar man vad nästa lögn blir; att NMR blandar Zyklon-B i kaffet de bjuder på?

Den-Kristne
Medlem

”Ni som inte är utsatta för dem, ni kan inte förstå hur det känns för oss som blir utsatta hela tiden”

Och YouTube sysslar med valfusk.

Harald Bafast
Medlem

Stackarn Ingvar! Förståeligt att man som ljusskygg myglare inte gillar att exponeras. Buhuu…

Caesar-Aurelius
Medlem

Hat- & propagandatidningen Dala-Demokraten har tidigare intervjuat Ingvar Henriksson i en direktsänd Webb-TV-debatt.

Ska vi anta att Ingvar Henriksson då också, precis lika surt, beklagade sig över att han är ”utsatt hela tiden” av det lokala åsiktsorganet Dala-Demokraten?

https://vk.com/@guttersnipe_publications_inc-socialdemokratisk-ordfrande-i-ludvika-utsatt-hela-tiden

Lingonet
Medlem

Ha ha! Vi tillåter i alla fall inte nazister.
Det är bra, då slipper vi dem, vilka DE nu kan vara! :))

Rokviken
Medlem

Med nazister måste han mena Hollywood fantasierna som producerats av en lumpig folkstam. Något som han själv vill tillhöra eller?

Lingonet
Medlem

Paniken sprider sig, finspång hägrar :)

Valhalla
Medlem

Jag har blivit utsatt, förföljd och trakasserad av socialdemokrater under 20 år. Det tyckte sossarna bara var rätt åt mig.
Nu är det rätt att vända på steken.