Socialdemokrat kräver krafttag mot ”antisemitism”

UTBILDNING. Magnus Manhammar (S) kräver att hans egen regering tar krafttag mot ”antisemitism” med en uppmaning till Gustav Fridolin (MP) att göra utbildningsinsatser.

Foto: Sveriges riksdag

Riksdagsledamoten Magnus Manhammar (S) kräver nu att regeringen tar ett krafttag mot ”antisemitismen”.

— Vi måste arbeta mer systematiskt mot antisemitismen i Sverige och sätta in utbildningsinsatser i ett tidigt skede. Det är fullkomligt oacceptabelt att antisemitiska strömningar växer och frodas i dag”, säger Manhammar.

Han kräver vidare att utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) även gör utbildningsinsatser mot ”antisemitismen”.

I ett pressmeddelande har Manhammar skrivit att: ”Judar hotas och trakasseras, judiska institutioner angrips. Judiska inrättningar tvingas befästa sina synagogor, församlingshus och skolor som ointagliga fort, med kameror, staket, larm och säkerhetsslussar. Samtidigt som händelserna i Malmö och Göteborg kraftfullt har fördömts av regeringen och politiker måste vi se till att problemet förebyggs och bekämpas.”

— Vi måste ta krafttag och se till att genom kunskap vaccinera våra barn och unga mot antisemitismen. Vi måste börja redan i skolan på grundskolenivå. Antisemitismen har ingen plats i vårt samhälle, säger Manhammar.

Källa:
Blekingepolitiker kräver krafttag mot antisemitism

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
nordboSenasteKarlVeraChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Von Becker
Medlem

Antisemitism är inte ogrundat hat, utan mer utav ett vetenskapligt- och historiskt perspektiv.

Andreas
Medlem
Andreas

Kallas visst ”EXPO-agenten i Riksdagen” på Flashback.

Christian Hamilton
Medlem

Föga förvånande (expo-agent)! Däremot ser jag det som falska nyheter allt det som denne Expo-agent skriver i sitt pressmeddelande.

Var finns alla dessa så kallade hot. Var, när och hur har dessa hot framförts? Tror inte ett skit på detta som i vanlig ordning är lögner för att offerkoftan skall passa bättre.

ansch
Medlem
ansch

Aldrig någon tanke om varför det växer. Bara att det måste stoppas… Fler och fler börjar inse sanningen om de utvalda och deras förehavanden runt om i världen. Vi går mot ljusare tider, och ingen kan stoppa uppvaknandet! Inte ens Magnus Betahanne (S).

Tobias
Medlem

Nej men däremot måste vi omedelbart se till att judar som befinner sig i Norden och Europa omedelbart lämnar ,för judar har ingen här att göra!

Raus raus juden!

Hell seger

b¤d
Medlem

Socialdemokrat kräver krafttag mot ”hycklande” inom (((S))).

Så borde det låta istället. Men det får man se sig om i stjärnorna.
Fallande siffror och sympatier för sossarna gör att de tar vilket halmstrå somhelst för att samla röster och vinna mark.
Men ”tur” är att de vänder sig till Gustav Frigolit för bastanta insatser i skolan.

Det hjälper säääääkert.
Baaaaarnen och babbarna är idel öra att lära sig om judarna och deras lögner i dagens skola.

Inte.

Holger
Medlem

”Vi måste ta krafttag och se till att genom kunskap vaccinera våra barn och unga mot antisemitismen.”

Ännu ett exempel att skolan har inget med förkovran och att göra. Barnen idag får inte den tillfredsställensen det ger att upptäcka den sanna vetenskapen.

#BojkottaSvenskaSkolan

Sverker
Medlem

Hur kan Magnus Manhammar fatta så diametralt fel? Köpt, dum, både och?
”Judenrein” är naturligtvis lösningen, och Magnus Manhammar kan följa med på tåget!

Vera
Medlem

Krafttag mot antisemitism – sossarna har verkligen satt på sig Moses glasögon och ser inte hur Sverige ockuperas av det judiska inflytandet i hela media genom moralförfall, förstörandet av våra skönhetsideal, så som det urartade sig under 20 talet i Tyskland – Skall Sverige förvandlas till en synagoga och bli en motsats till de lika förgörande moskeerna – våra ”svenska” kyrkor står redan beredda att utplåna sig själva med bögpräster och Afrikafjäsk dit de flesta hovinnehållen töms. TV 4 i går: Skall det se ut så här i Sverige på våra torg ?- just det – med Nordfrontfanor och kämpande… Läs mer »

Karl
Medlem

Vilken jävla galenpanna!

Senaste
Medlem

(((Allas))) lika värde

Judars intressen går före allt, som vanligt.
Manhammar är ett alldeles för kraftfullt namn på någon vars bild passar som förklaring till ord som Hanrej och Metrosexuell i uppslagsverk.

nordbo
Gäst
nordbo

Yngre o yngre blir dessa stjärtgossar.