Snyfthistoria i Aftonbladet ifrågasätts

MEDIA. Chantal ska ha utsatts för ”rasistattack” på ICA i Härnösand. Men på nätet är det många som tror att detta är ännu ett fake news.

Enligt Aftonbladet ska Chantal Binua från Rwanda ha blivit kallad för ”jävla neger”, vilket ska ha skett helt oprovocerat.

”Jag är så jävla trött på er afrikaner. Ni kommer bara hit för att utnyttja systemet. Gör mig en tjänst – åk hem till Afrika”, ska mannen ha sagt.

”Framför kunder och personal spottade han ur sig skällsord och svordomar mot Chantal upprepade gånger. Ingen reagerade”, skriver Aftonbladet.

På nätet, bland annat i en tråd på forumet Flashback, ifrågasätts hela historien. Bland annat för att såväl ”offret” som ”hjälten” båda är en del av pingströrelsen och med all säkerhet känner varandra i den lilla staden. Dessa två är också de enda på plats som uttalat sig om vad som hände.

”Var butiken tom eller? Nån måste ju hört kalabaliken. Luktar ruttet det här”, skriver en användare på Flashback.

Vad Aftonbladet också inte nämner är att Chantal Binua är lokalpolitiker (KD) och integrationskonsult inom kommunen. Där menar flera att ”rasistattacker” kan vara ett sätt att främja karriären.

Det återstår att se om det skett en faktisk rasistattack eller om det hela varit påhittat. Om det visar sig ha varit en false flag lär du dock inte få läsa om det i Aftonbladet.

Källa:
Chantal utsatt för rasistattack på Ica: ”Skrek ’åk till Afrika’”
Chantal utsatt för rasistattack i kön på Ica Maxi Härnösand

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LingonetKlausSlipsenMotståndsman i BoråsCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

”Framför kunder och personal spottade han ur sig skällsord och svordomar mot Chantal upprepade gånger.
Ingen reagerade”, skriver Aftonbladet.

Det är ju för JÄVLIGT!!!
Jag blir så JÄVLA FÖRBANNAD!!

Inte en enda en som applåderade!!

Motståndsman i Borås
Medlem

Haha!

Slipsen
Medlem

Säkert ytterligare ett pr-trick av Aftonlögnen!
Genomskåda deras falska agenda och sparka ut herr Media!

Klaus
Medlem

Redaktörer på aftonbladet är i verkligheten också trött på så många afrikanska bidragsmottagare och det otrygga samhället.
Det finns otroligt mycket plats i Afrika. Afrikaner måste stanna kvar där och parasiter måste återvända.

Lingonet
Medlem

”Jag är så jävla trött på er afrikaner. Ni kommer bara hit för att utnyttja systemet. Gör mig en tjänst – åk hem till Afrika”, ska mannen ha sagt.
Om det vore sant så är det en personlig åsikt han framför, vill man förbjuda det?
Naturligtvis!
Judarna som tagit över (Adolf varnade oss) utnyttjar sina nyttiga idioter att anamma deras offerkofta så mycket som möjligt, så folk inte frågar varför just ”de” är så känsliga för ALL kritik, även befogad.

Lingonet
Medlem

Och dessa ickevita nyantända, älskar rollen som överklass gentemot oss, och går i falsett så fort de kan: ”DU SA NEGER”, och den vita fårflocken reagerar: äntligen någon vi kan fokusera vårt ackumulerade hat mot.