Snyftfilm av batikhäxor om afghanska skäggbarn

INRIKES. En sorglig skara främlingsvurmare har gjort en snyftfilm tillägnad ”ensamkommande flyktingbarn”. Spektaklet finns att skåda på Youtube.

På Youtube har någon lagt upp en så kallad dokumentär som i själva verket är en snyftfilm som går under namnet ”Röster”. I filmen kan man skåda batikhäxor och hanrejar av alla dess slag sitta och gråta och tycka synd om både sig själva samt de afghanska männen som ofta även benämns som ”ensamkommande flyktingbarn”.

Röster är en dokumentärfilm om vad som hänt med civilsamhället som engagerat sig för ensamkommande barn- och ungdomar; i dess kamp för mänskliga rättigheter och för människovärdet. Det är tusenden som nu måste överleva i ett nytt land som de inte känner, i ett krig som inte riktigt går att ta på. Priset som det här landet kommer få betala med trasiga medborgare som vänder ryggen till de styrande och myndigheter är oändligt mycket större än pengarna som lagts på de asylsökande. Vad det här kommer leda till, vet ingen. Det här är ett tidsdokument. Skapat för nutid och för framtid.

Den så kallade dokumentärfilmen är gjord av journalisten Anna-Lena Norberg, läraren Terese Hansen samt ”flyktingbarnen” Ahmad Rahimi och Mojtaba Alizada.

Trots att kommentarerna till filmen på Youtube är få, är de människor som orkat se igenom den inte övertygade nog för att överösa skäggbarnen med sina sympatier.

”Vad är det med dessa klimakteriesuggor och deras behov av att sexuellt utnyttja unga män från exotiska länder? Är anledningen till att de vurmar för unga män från Afghanistan att de kan spara in några Gambiaresor varje år?”, skriver en person.

”världens finaste människor?! hahahaha, aldrig hört och sett så mkt skitsnack i mitt liv. Tro mig, jag vet hur de beter sig på boendena”, skriver en annan.

”Varför har dessa vuxna barn inte blivit tillbaka skickade än? Tragiskt, det är ju faktiskt 2018!! Det är krig och unga män flyr ifrån sina familjer, sina mödrar”, skriver en tredje.

För de som av någon anledning vill se filmen så finns den nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JonasDarthPierreKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

Ensamkommandebluffen utgör ett av de värsta sveken mot oss etniska svenskar!

_DH_
Medlem
_DH_

Hur kan de kalla sig själv ”civilsamhället”?! Civilsamhället är det som existerar utanför staten, men själva lever de ju uteslutande på olika slags ersättningar från staten för just detta! De är tolkar, anställda vid HVB-hem och på andra sätt del av denna statsfinaniserade industri. De utgör absolut inget ”civilsamhälle”. Snarare är det så att det verkliga civilsamhället protesterar högljutt mot afghanernas närvaro.

Karl-Путин A
Medlem

Stämmer. De företräder inte samhället på något vis, utan talar i eget intresse. Motiven är att de hatar den vita rasen inklusive sig själva, finner en pervers njutning i att ha sex med dessa kriminella avarter eftersom de inte kan få några vita män eller åtminstone drömma om det samt att det inte är helt gratis att sexturista i exotiska länder.

Pierre
Medlem

Jag pallade åtta sekunder… Miss Piggys faketårar blev för mycket.

För henne får det bli special edition stolpe av titan så det håller… När det blir dags i Finspång…

Tvi fan.

Darth
Medlem

Vad hände förresten med de så kallade apatiska flyktingbarnen om ni minns dessa?

Karl-Путин A
Medlem

De blev aktiva i samma ögonblick som de hörde att de fått PUT. Ungefär som när Jesus botade den lame mannen genom att vidröra honom och säga: Tag din säng och gå!

Nu sitter de apatiska utanför Maxi och Systemet, där de berikar den svenska gatubilden.

Jonas
Medlem

Betalda skådespelare?