INSAMLINGEN I MÅL ✓
Ny studio fick rivstart!
Joel donerade 10K!
SWISH: 0769 398736

WEBBTV. Insamligen till en ny studiosatsning har nu fått in över 50 000 kronor i donationer — stort tack till alla som varit med och stöttat. Uppdaterad.

En ny studio ska upprättas.

Under Studio Nordfronts uppesittarkväll avslöjades det att Nordfront TV under 2019 kommer att upprätta en ny webbtv-studio i landets södra delar, närmare bestämt i näste 3.

Tack vare givmilda donationer kunde en sprillans ny kamera av fabrikat Sony PXW-X70/4K beställas in under uppesittarkvällen. Kameran kostade 20 243 kronor.

Kameran som redan har beställts in.

Två trådlösa myggor, ljussättning och kringutrustning

Det som kvarstod att köpa in var 2 st trådlösa myggor av fabrikat Röde som kostar 6000 kronor för båda två. Dessa ger ett superljud och går att jacka i genom XLR-anslutningar på kameran.

2 st kit med trådlösa mikrofoner kommer att beställas.

Nu är de trådlösa myggorna även beställda.

Även ljussättning till studion och diverse kringutrustning i form av exempelvis stativ, 3.5mm->XLR-adaptrar, ekodämpade plattor och dylikt har köpts in för cirka 4000 kronor.

Uppdatering — insamlingen i mål!

Sedan denna artikel publicerades tidigare idag, tisdag, har ytterligare 30 000 kronor samlats in varpå den totala summan som samlats in nu landat på fantastiska 50 472 kronor!

De personer som kvalade in på topplistan är följande:

1:a-plats Joel 10 000 kronor
2:a-plats Johannes 7 000 kronor
3:a-plats: Andreas 3489 kronor
4:a-plats: Peter 3300 kronor
5:e-plats: Pontus och Martin 2000 kronor vardera.
7:e-plats: Dennis 1000 kronor

Insamlingen är startad av och går till en privatperson.

Vill vill rikta ett stort tack till alla er som varit med och stöttat verklig alternativmedia!  Nordfront TV önskar god jul och gott nytt år och meddelar att ni kommer att få se mer produktioner från oss under 2019!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments