Slovakiens premiärminister: Vi kommer inte ta emot en enda muslim

SLOVAKIEN. I ett tal inför tusentals slovaker sa landets premiärminister att de inte kommer ta emot en enda muslim samtidigt som han berättade att han är beredd att bygga en mur för att förhindra massinvandring till Slovakien.

Slovakiens premiärminister Robert Fico uppger nu att han är beredd att bygga en mur för att förhindra massinvandring till landet. I ett tal inför tusentals slovaker sa premiärministern att landet inte tänker acceptera att ”en enda muslim” kommer till Slovakien.

— Vi kommer aldrig ta emot en enda muslim till Slovakien, vi kommer inte skapa några muslimska samfund här eftersom de utgör en allvarlig säkerhetsrisk, sa premiärminister Fico.

Enligt Fico är det inte möjligt att integrera muslimer i ett västerländskt samhälle.

— Det förutspås att mer än en miljon flyktingar kommer anlända till Europa i år, det går inte att integrera människor med främmande trosuppfattningar och kulturer, sa han.

Fico förtydligade sin syn på massinvandringen och byggandet av muslimska samfund:

— Detta är något som vi inte vill ha här.

Källa:
”Wir werden niemals einen einzigen Moslem akzeptieren”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments