Slakten av tsarfamiljen utreds som ritualmord – ryska judar panikslagna

UTRIKES. Som ett led i utredningen av morden på familjen Romanov år 1918 granskas nu en teori om att det hela rörde sig om ett bolsjevistiskt ritualmord, något som har fått Rysslands judar att drabbas av panik.

Tsar Nikolaj II av Ryssland och hans gemål tsarinnan Alexandra med barn mördades 1918 av bolsjeviker. Nu vill Ryssland utreda omständigheterna bakom morden, något alla inte är lika förtjusta i.

År 2015 återupptog ryska myndigheter utredningen av slakten på tsarfamiljen under ryska revolutionen, alltså närmare hundra år efter att morden begicks. En teori som nu granskas är att avrättningarna var ett bolsjevistiskt ritualmord, vilket ska verifieras av experter från Rysslands Vetenskapsakademi, universiteten i Moskva och Sankt Petersburg samt från den rysk-ortodoxa kyrkan.

Talesmannen för Federationen för judiska samfund i Ryssland, rabbin Boruch Gorin, säger att han och hans trosfränder är ”chockerade” över utredningskommitténs planer. Trots att kommittén inte uttryckligen har pekat ut judar menar han att teorin underförstått avser en judisk så kallad kabbala-ritual:

— Myterna om ritualmord är kopplade till olika kulter och religioner, men i Ryssland har detta blivit en typisk antisemitisk myt som har använts i antisemitisk propaganda i decennier, säger Gorin. Han menar istället att morden hade ateistiska förtecken.

Judar var kraftigt överrepresenterade bland bolsjevikerna och sedermera i det kommunistiska partiet i Sovjetunionen, något som till och med Winston Churchill erkänt. Den hyllade författaren och Nobelpristagaren Aleksandr Solzjenitsyn lär ha sagt:

— Ni måste förstå, de ledande bolsjevikerna som tog över Ryssland var inte ryssar. De hatade ryssar. De hatade kristna. Drivna av etniskt hat torterade och slaktade de miljontals ryssar hänsynslöst… Det faktum att större delen av världen är okunnig eller likgiltig inför detta enorma brott är bevis för att den globala median är i förövarnas händer.

Källa:
Romanov murder twist: Investigators consider ’ritual killing’ theory

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
19 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan

Judar är så fräcka och dumma att de inte begriper att deras hugg direkt istället riktar fokus på dem. Hela deras ”shut it down” har den effekten.

Detta är bra, för judarnas ritualmord och folkmord på oss ickejudar måste belysas och rättvisa måste skipas på ärvd skuldbasis som är det märke judarna själva satt med förintelsebluffen.

Tjust
Nybörjare
Tjust
2 år sedan
Reply to  Allan

Jöden ska få sig en omgång så de har att gråta tusen år till!

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Tyvärr hittar jag ingen djuplodande artikel om denna hypotes, här på Nordfront. Eftersom den intresserar mig mycket måste jag lära mig mer om den, eftersom jag inte alls kände till den. Har någon en bra länk, kommentera gärna. Det enda jag själv kan tänka ut är att den dagliga mitzvahn för den 16:e juli 1918 fritt översatt lyder ”Denna månad skall bli starten för månaderna som skall komma (egentligen tiden som skall komma, tror jag). בהַחֹ֧דֶשׁ הַזֶּ֛ה לָכֶ֖ם רֹ֣אשׁ חֳדָשִׁ֑ים רִאשׁ֥וֹן הוּא֙ לָכֶ֔ם לְחָדְשֵׁ֖י הַשָּׁנָֽה: …vilket skulle kunna indikera att starten på den nya judiska sovjet-eran markerades av och firades… Läs mer »

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Ta Dr. Duke till hjälp:
https://davidduke.com/my-awakening-chapter-15-the-jewish-question-2/

In The Last Days of the Romanovs, Robert Wilton, on assignment for The London Times in Russia for 17 years, summed up the “Russian Revolution” in these words:

”The whole record of the Bolshevism in Russia is indelibly impressed with the stamp of alien invasion. The murder of the Tsar, deliberately planned by the Jew Sverdlov and carried out by the Jews Goloshekin, Syromolotov, Safarov, Voikov, and Yurvsky, is the act, not of the Russian people, but of this hostile invader.”

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Ok, du vill ha mer info om judarnas mest bestialiska sida.
En italiensk judisk historiker skrev en bok om ”fenomenet”
Den samlade judendomen tryckte i panik på nödstoppet och fick boken indragen.
Men tack vare vår elektroniska värld så lyckades nått ex undgå bokbränningen, och finns på nätet, även på engelska.
Läses på egen risk. Om man inte hade aversioner mot dom innan, så avhjälpes detta grundligt efter läsning av denna bok.
http://www.houseofpolitics.com/threads/blood-passover-jewish-human-sacrifice.12129/

Pontus
Nybörjare
Pontus
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Den s.k ”ryska revolutionen” var 99% judisk! Finns oceaner av bevis för det. Plötsligt infördes dödsstraff för ”antisemitism” Plötsligt revs kristna kyrkor. Plötsligt mördades kristna präster. Men inga synagogor revs, eller Rabiner mördades. En slump, självklart! Ni nämner att Solzjenitsyn  ”lär ha sagt”. Bättre upp! Han t.o.m skrev en bok ”200 år tillsammans” där den judiska tyrannin och mördandet beskrivs. Av ytterligare en slump har inte den boken översatts till Engelska. Tips, den finns på tyska. Ni, ”Die Juden”, verkligheten kommer ifatt er! Har ni tänkt på att den som dömts för ett brott på falska uppgifter inte kan dömas… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan
Reply to  Sverker

”Av ytterligare en slump har inte den boken översatts till Engelska.”

Den finns delvis översatt i ett par skilda utgåvor.

Här är två versioner:
https://thechosenites.files.wordpress.com/2015/10/200-years-together.pdf

https://www.biblebelievers.org.au/200%20YEARS.pdf

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Jajustdetja, det stämmer kom jag på. Men att en Nobelpristagares bok inte officiellt översatts, utan istället helt förtigs, säger ju allt.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan
Reply to  Sverker

Nu finns den i alla fall hos Guttersnipe Publications Inc. här:

https://vk.com/wall-157237914_4

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Mmmm, verkar som att ”deras” strypgrepp håller på att försvagas.
Härligt!

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Suveränt bra om bolsjevik-JUDARNA offentligt pekas ut som ansvariga för mördandet av tsarfamiljen.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Anders

Utpekade och ansvariga är de redan – nu återstår bara att presentera de makabra detaljerna så att folk inser vad för sorts krafter det är som formar våra vita samhällen.

Pontus
Nybörjare
Pontus
2 år sedan
Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Vem är förvånad att en blodsofferkult begår ritualmord?

Sigbjorn
Nybörjare
Sigbjorn
2 år sedan

Vet inte så mycket om ämnet förutom att judar låg bakom revolutionen, så om det var ett ritualmord vet jag inte. Men Rabbinens reaktion är talande, började skrika och gapa direkt utan att de ens var utpekade. Ska bli intressant att se vad utredningen kommer fram till.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Sigbjorn

Upphängda i fötterna och tappade på allt blod med 33 snitt var?

Sigbjorn
Nybörjare
Sigbjorn
2 år sedan
Reply to  Karl

Det var det jävligaste, det har jag aldrig hört förut. Jo det besväret gör man ju sig förstås inte i onödan.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Sigbjorn

Misstaget de gjorde var att inte bränna kropparna efteråt, utan behålla grottan där det skedde som en helig kultplats tillgänglig endast för de översta – men så svepte nya oväntade vindar över Ryssland.