Slaget vid Suomussalmi, Zombieapokalyps och viktigt meddelande om Windows 7
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Istället för Radio Nordfront bjuder kvällen på ett nytt avsnitt av Studio Bothnia med både reportage från Finland och del två av Kulturbunkerns zombiespecial.

Som Nordfront tidigare meddelade utgår kvällens Radio Nordfront, då medarbetarna tyvärr är upptagna med annat. Men istället kommer här ett rykande färskt avsnitt av Studio Bothnia där Robert Eklund och Simon Holmqvist visar hela reportaget från finska Suomussalmi som Eklund och Holmqvist besökte före jul i samband med att det finska vinterkriget firade 80-årsjubileum.

Del två av Kulturbunkerns zombie-special visas också, då del ett på grund av ett missöde råkades visas i två avsnitt i rad.

Dessutom ett viktigt meddelande från Robert Eklund till alla som fortfarande använder Windows 7, vars säkerhetsuppdateringar nu har upphört. Eklund ger också tips på hur man kan byta till ett säkrare operativsystem och vilka som är att föredra.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
6 månader sedan

Mitt favvo program alla tider!
Mycket bra info om linux, tånker byta.
Kul kulturbunker!
Alltid lika givande historieanalyser/dokumentärer!
Stå på er kamrater/bröder!

nordbo
Nybörjare
nordbo
6 månader sedan

F-n vad bra era historiska inslag är,det hörs att ni vet vad ni talar om – sen att ni även beger er till olika platser under berättandets gång gör det bara ännu mer smaskigt.

Kulturbunkern är även det givet att följa som tar upp olika genre inom film/video som svt gör allt för att minneshåla.

(((svt))) med sina resurser och miljardregn kan fara åt h-vete (om man inte är ute efter att se allmän mental ohälsa och nakenkupper då.)