Skulle lära invandrare att bo i lägenhet – använde pengar till lyxkonsumtion

INTEGRATION. Gävle kommuns integrationsprojekt som betalas av hyresgästerna i kommunala Gävlegårdarna har avslöjats som en enda stor stöldkupp. En kommunanställd åtalas nu för att tillsammans med ytterligare en man ha stulit stora summor pengar från integrationsprojektet som bland annat skulle lära utländska medborgare hur man bor i lägenheter.

Ett av kommunens integrationsprojekt i Gävle har avslöjats som ett miljonbedrägeri. Det är hyresgästerna i kommunala bostadsbolaget Gävlegårdarna som kan ha lurats på upp till 3 miljoner kronor.

Pengarna från den socialdemokratiskt styrda kommunen har enligt åklagaren i fallet bland annat gått till privat lyxkonsumtion, som nya bilar och fastighetsaffärer. Men enligt integrationsaktivisterna själva skulle pengarna ha gått till bland annat att lära migranter att bo i hyreshus, så kallade ”boskolor”, som numera finns över hela landet.

LÄS ÄVEN: Gräddfilsprojekt för nyanlända i Uppsala – en utmaning för mycket?

Tänk dig att du skulle flytta till USA, och att medborgarna där erbjöd sig att betala pengar för att du ska gå i en ”boskola”, där du får lära dig hur man ”bor” i USA. Detta eftersom de misstänker att du annars kanske skulle begå misstag som att till exempel använda spisen som värmeelement, vilket kan leda till att hela huset brinner ned.

Det är på den nivån den misslyckade migrationspolitiken tar sig i uttryck i Sverige, när den omvandlats till misslyckad integrationspolitik. Innan politiken därefter omvandlas vidare till misslyckad arbetsmarknadspolitik och misslyckad kriminalpolitik.

I Gävle har ”boskolor” och liknande kostsamma integrationsprojekt bedrivits parallellt med att Socialdemokraterna byggt upp ett europeiskt centrum för radikal islamism. Detta samtidigt som Gävle kommuns kulturmarxistiske propagandachef diskriminerar vita män och näthatar tiotusentals Gävlebor som röstat mot de styrande politikerna.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Pierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Kulturmarxismen tycker alltså att man är ett rent tillskott om man behöver lära sig bo i en lägenhet?