Skulle gå på bögdejt – överfölls av maskerade män

UPPSALA. En homosexuell man i Uppsala bjöd hem en annan man som han träffat på sexdejtappen Tinder. Men efter mannen följde två maskerade män som överföll och rånade honom.

Det var den tredje mars som en homosexuell man som Aftonbladet kallar för ”Johan” ska ha bjudit hem en dejt via sexdejtappen Tinder.

Mannen kom till hans lägenhet på eftermiddagen, men efter en stund anslöt sig även två svartklädda och maskerade män till sällskapet. Dessa överföll ”Johan” och tejpade ihop hans händer, mun och fötter.

— Mannen som han trodde var hans dejt hade vid något tillfälle gått ut på balkongen. Misstanken är att han då gett tecken åt de andra gärningsmännen, sade Cecilia Winblad, gruppchef för grova brott i Uppsala, till ”Efterlyst” i TV3.

Efter att männen misshandlat och hotat ”Johan” gav han dem sitt bankomatkort med kod varpå de kunde ta ut pengar från hans konto. Den tredje mannen, den så kallade dejten, vaktade ”Johan” i lägenheten tills man kunnat konstatera att han uppgett rätt kod.

I senaste avsnittet av Efterlyst vädjar polisen om allmänhetens hjälp att hitta förövarna.

– Vi söker iakttagelser från de här männen tillsammans eller var för sig i området kring brottsplatsen eller bankomaten, säger Cecilia Winblad.

— Det värsta är den typen av våld som används. Händelsen är otroligt kränkande för den drabbade individen. Det är grovt.

Källa:
Polisen jagar maskerade dejtrånare efter brutalt överfall

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
André DevecseriCharlie_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Den där livsstilen (sodomin) är riskabel… Medför allehanda risker, inte minst att bli bakbunden och rånad som i detta fall.

Faktum är dock att just detta faktiskt är en del av vissa fetischer, så man undrar verkligen om inte detta var vad de i själva hand kom överens om i förhand?

André Devecseri
Medlem

Lite väl laangsökt resonemang. I saa fall ägnar även vi nationella oss aat ett riskbeteende; se bara vad AFA ställde till med i Skaane för en av vaara.

Charlie
Medlem

”sexdejtappen Tinder”, nja det är det väl knappast vad det är.

André Devecseri
Medlem

Skulle inte förvaana mig ifall det börjar florera rykten om att vi skulle ha begaatt brottet.

Förhoppningsvis faar förövarna ett kännbart fängelsestraff.