Skottlossning och gängkrig i Värnamo

MÅNGKULTUREN. Polisen misstänker att ett gängkrig ligger bakom de flera fall av skottlossningar och bilexplosioner som inträffat i Värnamo den senaste tiden.

Arkivbild

Vid ettiden natten mot torsdagen öppnade någon eld och sköt flera skott mot en bil med flera personer i. Det var den andra skottlossningen i Värnamo den här veckan. Den senaste tiden har samhällets plågats av incidenter med skjutningar och bilexplosioner.

Polisen misstänker att det är en pågående konflikt mellan olika kriminella grupper som ligger bakom de eskalerande våldsamheterna.

—  Vi har haft flera händelser senaste veckorna som vi misstänker kan ha att göra med den pågående konflikten, säger Björn Öberg vid polisen.

— Det är en konflikt mellan kriminella grupperingar som väl pågått i omkring ett och ett halvt år.

Under natten stoppade polisen tre bilar på olika platser i och omkring Värnamo och grep totalt fem personer som misstänks ha varit inblandade i nattens skottlossning.

Källa:
Stor insats efter skottlossning i Värnamo

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Caesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

… och efter skjutningen åkte de allihopa till Farbror Olles korvmoj och handlade varsin hel special och en Pucko chokladmjölk … ???

Skulle inte tro det.

comment image

Observera att värnamoborna fick precis exakt vad de röstade på. Mångkultur.

Skyll er själva.

https://valresultat.svt.se/2018/10683.html