Skottlossning i Malmö under lördagskvällen – en person avled

BROTT. Två personer skottskadades i stadsdelen Segevång i Malmö under lördagskvällen. En av dem avled senare under kvällen på sjukhus.

Segevång i Malmö.

Vid 22-tiden på lördagskvällen fick polisen in ett larm om skottlossning på på Kronetorpsgatan i Malmöstadsdelen Segevång.

— Man har ringt in och berättat om en skottlossning. Polisen träffar en skadad mansperson och påbörjar första hjälpen innan ambulansen kommer dit, säger Calle Persson vid Skånepolisens ledningscentral.

Senare påträffades ytterligare en man i en lägenhet i området och polisens teori är att båda männen skjutits ute på gatan och att den ena mannen sedan tagit sig in i en lägenhet. Båda männen var allvarligt skadade och fick föras till sjukhus. Strax innan midnatt avled den ena av männen på sjukhuset till följd av sina skador. Ingen gärningsman har ännu kunnat gripas.

Stadsdelen Segevång har tidigare varit relativt förskonad av den brottslighet som präglar den mångkulturella staden och många boende uppges vara chockade efter skottlossningarna som drabbat deras stadsdel.

Källa:
En död och en skadad i skottlossning i Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments