Skoterförare sköt fyrverkeripjäs mot asylboende

SOLLEFTEÅ. Någon eller några sköt igår en raket mot ett asylboende i Norrland och försvann sedan från platsen på en skoter.

Det var i Junsele i Sollefteå kommun som någon eller några under gårdagen ska ha beskjutit ett asylboende med en raket för att därefter åka från platsen på en skoter.

— Det är någon som har skjutit en fyrverkeripjäs mot boendet och sedan försvunnit på skoter, säger Marcus Grahn, vakthavande befäl vid polisen.

I nuläget är det oklart om några skador på boendet uppstod, men händelsen rubriceras som ofredande och polisen ska utreda händelsen.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur en välfärdskapitalist som driver asylboenden i Jämtland har fått byggnader och egendom beskjuten vid flera tillfällen. Tidigare har det rört sig om skjutningar med luftgevär och det är oklart om det är samma asylprofitör som fyrverkeriattacken riktats emot.

Källa:
Sköt fyrverkeripjäs mot asylboende och lämnade platsen på skoter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments