Skolskjutning i Colorado – en död, flera skadade

USA. Två homovurmande tonåringar sköt under tisdagen flera skolkamrater.

Under tisdagseftermiddagen, lokal tid, miste en ung man livet och flera blev skadade när ytterligare en skolskjutning i USA ägde rum.

Två elever på STEM School Higland Ranch är anhållna för dådet: 18-åriga Devon Erickson och en minderårig kvinnlig elev.

Enligt vittnen har Erickson och hans medhjälpare gått in mitt i skolan och föst ihop elever i två gruppera vardera. Sedan har de börjat skjuta besinningslöst.

Eleven Brendan Bialy och två vänner till honom överföll gärningsmännen. En blev svårt skadad men tillhör de överlevande.

Polisen kom på plats inom bara några minuter tack vare att lärare kunde larma vid första skotten. Snart därefter kom insatsstyrkan och tre ambulanshelikoptrar till platsen, varav en landade på skolans tak.

Det är i nuläget oklart hur många som fördes till sjukhus, men för 8 personer är läget kritiskt medan fyra personer blev utskrivna under tisdagskvällen. Inga lärare eller poliser är skadade.

Polischefen Anthony Spurlock från Douglas County vill ännu inte uppge namnet på den dödade 18-årige eleven. Inte heller namnet på den minderåriga nu anhållna eleven som först nämndes som en pojke.

Nu har polisen gått ut med att de först trodde eleven var en pojke men sedan upptäckte att de rörde sig om en flicka som är ”transgender” och håller på att byta kön.

Erickson har inte uppgivit något motiv men har uppenbara problem med nuvarande regeringen i USA. Han hyllar Barack Obama på sin Facebooksida och Twitter samtidigt som han hatar Donald Trump.

Den unge mördaren hatar också kristna och hyllar homolobbyn.

Skolan ligger i Highland Ranch Colorado, en förort till Colorados huvudstad Denver och har 2000 elever från 6 till 18 år.

Platsen ligger knappt 10 mil från Littleton och den nu ökända Columbine High School, där 13 elever miste livet under en skolskjutning 1999.

Skjutningen kommer också en vecka efter att elever miste livet och skadades under en liknande attack i North Carolina University i Charlotte.

Källa:
1 student killed, 8 injured in Colorado school shooting

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

En feminin bög och en maskulin flata som skjuter ihjäl latino-elever i klassen efter att de genusförvirrades bil blev sprayad med grafitti?

Ja, den här gången var det ju i alla fall några nya detaljer som inte har varit med förr*.

”On social media, Devon Erickson, a registered Democrat, expressed hatred for some Christians, and shared posts criticizing Donald Trump and praising Barack Obama”

comment image

*Hämtar nya popcorn och en kall bira, det här blir nog en lååång historia

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Kommer bli intressant hur, vad och hur länge (((massmedia))) kommer rapportera om- och hur de kommer lyckas vinkla det här till att skylla på högerextrema… Kanske det är offren som är orsaken och felet till att detta skedde?

Till skillnad från deras psy-ops / false-flag attacker.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan
Reply to  Ethny

Jag funderar på att ta på mig foliehatten. Det gäller att hålla terrorpropagandan igång. Detta kan vara ett sätt för judiska gun grabbers att köra samma agenda men med nya målgrupper. Inte för att det är första gången bögsojakillar pekas ut. DallasGoldBug bevisade att Columbinemassakern var en propagandabluff. Flera välgjorda judiska filmer gjordes om den för att hålla det nya skolskurningsnarrativet igång. Men det var en bluff. Det kan detta också vara. Det står att detta hände inte långt därifrån. Kanske samma operativa enheter använts? Columbine var lyckad och inte många vet att det var en bluff. Med Sandy Hook… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Du kan så mycket väl ha rätt, ingenting förvånar mig i dagens samhälle. Ska ändå bli intressant att se hur detta kommer utspela sig och hur media kommer reagera över det. Ifall de kommer nämna att det var dekadenta människor som stödjer Obama och som hyllar homolobbyn får tiden visa. Att avväpna är i alla fall deras högsta önskan och prioritet då ett folk som inte kan försvara sig leder till ett folkmord tids nog. Kanske vill (((de))) se om det ger en önskad effekt som ytterligare spär på hatet mellan alla oavsett om det är ”höger”, nationella eller nationalsocialister… Läs mer »

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan
Reply to  Ethny

Ja det är iallafall lätt för den antivita dvs judiska pressen skriva det var en vit person med nazistiskt utseende. Ang Columbine har sociala plattformar där publicerade material raderat och stängt det mesta , allt jag kunnat hitta tidigare. På riktigt heter han Ed Chiarini och finns på Twitter men jag ser idag att han är avstängd temporärt från Facebook. Det var flera år sedan han avslöjade Columbine så jag har inte koll men kontaktar du honom borde han kunna ge dig materialet. Du kan också kolla på 153news.net och skriva Columbine i sökrutan så kommer en del bra och… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Tack för tipsen. Blir att läsa lite om det.

Angående blod och dylikt, har jag märkt att om bildkvalitén är lite sämre än HD så kan det vara svårt att se blod eller att det ser ut som att det inte syns ö.h.t. T.ex gängskjutningar i Sydamerika / Mexico etc av vad jag har märkt.

Intressant angående Davis. Svalde filmmaterialet med hull och hår de kamerorna som fanns uppsatta inne i skolan medan de gick runt och ”avrättade” folk som genuint. Var dock yngre då och var inte så insatt i när det gäller psy-ops m.m.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

USA är en nation av psykopater: svarta, mulatter, judar och vita marionetter.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan

Bible message is teaching of love …. Jesus’ explanation …. Transcripts …. ” You must be taught by the spirit within you or you will remain without knowledge. But it can only become active if you live a life of love […] ” http://www.bertha-dudde.info/english/wordofgod/07_html/4/4000.html Herren Jesus Kristus är citerad att ha sagt; ”My children, I have told you the end of all things has begun, and so it has.You will see all that was foretold in My holy Word play out, step by step by step now. There is a movement coming that will shock you. The enemy desires to… Läs mer »