Skjutning vid tågstation i Uddevalla

UDDEVALLA. En man har skjutits ner vid järnvägsstationen i Uddevalla och vårdas nu på sjukhus.

Järnvägsstationen i Uddevalla. Foto: Nordfront.se

Vid 17-tiden i dag sköts en man ihjäl vid pendeltågsstationen i Älvsjö i södra Stockholm. Två timmar senare, 19:06, larmades polisen om ännu en skjutning. Denna gång vid järnvägsstationen i centrala Uddevalla.

En man i 20-årsåldern är skottskadad och har förts till sjukhus med ambulans efter att ha skjutits med flera skott. Hans skador är dock inte livshotande.

– Det är rubricerat som försök till mord, säger Göran Carlbom, polisens presstalesperson i region Väst till Bohusläningen.

Polisen uppger att man har uppgifter om flera gärningsmän, men vid 21:15 på kvällen har ännu ingen gripits.

”Vad fan är det som händer?”
På sociala medier rasar Uddevallabor över vad som nu händer i staden.

— Nu får vi fan ha patrullerande militär med skarpa vapen i Sverige. Så mycket jävla pack överallt!, skriver en person i en lokal Facebook-grupp.

En pappa skriver att han oroar sig för sin dotters säkerhet när nu skjutningarna även kommer till Uddevalla.

— Malmö. Sthlm. GBG. Storstäder. Att sinnessjukt våld finns där känns per automatik som en mer naturlig scen. När galet våld med vapen sker 70 meter från mitt hem känns det helt annolunda. Min dotter ska gå till skolan på måndag morgon. 70 meter från där någon skjutits två dagar innan. Adjöss, trygghet. Vad fan är det som händer? Det är ju som att leva i en SciFi-film från 1983. Fast 1983-SciFi:en är dagens verklighet, skriver pappan.

I kommentarerna menar man också att våldet är ett resultat av öppna gränser  samtidigt som det raljeras över propagandan om ”det nya trygga Sverige”.

Nordfront följer utvecklingen och NR Bohuslän kommer att ta upp ämnet när radion sänder på onsdag klockan 20:00.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SlipsenFredrikaCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

En pappa skriver att han oroar sig för sin dotters säkerhet när nu skjutningarna även kommer till Uddevalla.

Din dumme jävel, det borde du ha gjort i september förra året istället. Nu har du bara fått det precis som du röstade.

Fredrika
Medlem

Ja vad då? Folket välkomnar mångkulturen. Nu är den här!

Eller är de lika förljugna som de vänsterblivna liberalerna i Samnytts på-stan-video med invandrarkramande stockholmare som inte vill veta av några invandrare?

Och så ropar folk på att de vill ha mer krig med militärer och stridsfordon på gatorna. När EU bygger sin armé kommer dessa att patrullera städerna för att hålla mångkultursamhället i schack. Allt går enligt Morgenthaus plan och den gäller numera för hela EU.

Herrefolket skrattar och gnuggar händerna. Och Löfven lovar att ta krafttag mot brottsligheten. Om han blir omvald 2022.

Slipsen
Medlem

Det är visserligen en tråkig utveckling men Svenne banan har själv valt den så gnäll inte! Han struntar tydligen blankt i om det sker på andra ställen i Sverige men när problemen bankar på hans port så öppnar han ena ögat. Det kallas egoism och inte nationell solidaritet!
Står porten dessutom på vid gavel i decennier så kliver ju många objudna gäster på och tar för sig av gästfriheten.
Kasta ut, stäng och lås!
Massinvandringen är orkestrerad!