Skattefinansierad bordell i Kållered

INRIKES. Gränspolisen har slagit larm om att två kvinnor med utvisningsbeslut har sålt sex från Migrationsverkets lokaler i Kållared.

Två kvinnor som huserat i Migrationsverkets lokaler i Kållered söder om Göteborg har nyttjat de skattefinansierade lokalerna till försäljning av sexuella tjänster. De ansvariga för lokalerna har nekat till att kommentera uppgifterna och chefen för Migrationsverkets förvar Torbjörn Nyberg säger sig inte känna till händelsen.

— Det är polisens uppdrag, de är brottsutredande, säger Nyberg.

Enligt polisen har de två utländska kvinnorna tidigare överlåtits till Migrationsverkets förvar av gränspolisen i väntan på avvisande från landet. Att kvinnorna suttit omhändertagna hos Migrationsverket har dock inte hindrat dem från att sälja sina kroppar.

Källa:
Polischef: Sexhandel i Migrationsverkets förvar

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
1 Comment
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Randalf
Randalf
2 år sedan

Dessa utvisas medan våldtäktsmän och nördare på stanna.
Detta borde få vem som helst att se ondskan i systemet.

Högst troligt kom dessa två kvinnor från europeiska länder eftersom de från utomeuropeiska länder prioriteras för att föra in människor med så annorlunda programmering som möjligt jämfört med vår egen programmering vilket leder till så stora problem som möjligt för samhället och det har alltid varit kabalens plan.

Tack gode gud att omutbare Trump har kommit in i systemet som en dopad rivningskula eller mao deras värsta mardröm.