Man skadad – misstänkt skottlossning i Malmö

MALMÖ. En man har hittats skadad efter en misstänkt skottlossning på Eriksfältsgatan i Malmö. Området är för tillfället avspärrat och kriminaltekniker är på brottsplatsen för att undersöka potentiella bevis.

Eriksfältsgatan i Malmö.

En yngre man har hittats skadad på Eriksfältsgatan i Malmö. Polisen fick uppgifter om en misstänkt skottlossning på lördagskvällen 22:39. Polisen anlände till Eriksfältsgatan där man fann den yngre mannen med potentiella skottskador som därefter fördes till Skånes Universitetssjukhus.

Mannen skall enligt uppgifter till Aftonbladet kommit in på en snabbmatsrestaurang alldeles efter den misstänkta skottlossningen på Eriksfältsgatan.

Polisen befinner sig även vid Universitetssjukhus av den orsaken att det kan finnas en hotbild mot den skadade mannen. Polisens presstalesperson Fredrik Bratt säger följande:

— Vi finns på plats där för att det kan finnas en hotbild mot mannen och för att personalen ska kunna få jobba i lugn och ro. Det kan bli så att vi också behöver spärra av vid akuten.

Källor:

Yngre man misstänks skjuten i Malmö
Man skadad efter misstänkt skottlossning i Malmö

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Polisen är på plats på sjukhuset för att skydda den skadade säger dom men skydda svenskarna från patrasket skiter dom i.Den skadade är givetvis en svarting som vanligt i dessa fall.