#SjögrenGate: Arrangörer av Mynttorgsmanifestation censureras på Facebook – uppdaterad

SJÖGRENGATE. Efter att gruppen ”Stockholmare för ett suveränt Sverige” bjudit in Pär Sjögren som talare på en manifestation på Mynttorget på söndagen hoppade flera ”Sverigevänner” av. Nu har även Facebook reagerat och censurerar delningar från arrangörsgruppens hemsida.

Den kontrovers som Pär Sjögren lyckats skapa bland ”Sverigevännerna” har nu sprit sig till Facebook. Foto: Nordfront.

Det var när gruppen ”Stockholmare för ett suveränt Sverige” valde att arrangera en protest på Mynttorget i Stockholm på temat åsiktscensur och ”hets mot folkgrupp” som man valde att bjuda in Pär Sjögren som talare. Med tanke på temat har arrangörerna själva beskrivit att det orwellianska åtalet som drabbat bland annat Sjögren efter Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg 2017 gör att han passar perfekt som talare på söndag.

Men flera av de så kallade Sverigevänner som också var tilltänkta talare, bland annat Stefan Torssell och Patrik Forsén, ville inte dela scenen med Pär Sjögren med tanke på hans medlemskap i Motståndsrörelsen och hoppade därför av.

Kontroversen och uppmärksamheten som Sjögren har fått fick även judinnan Katerina Janouch, som förknippas starkt med manifestationer på just Mynttorget, att gå ut och ”dementera” att hon skulle tala på samma event, trots att hon aldrig ens varit tilltänkt som talare på söndag.

Janouch valde också att ge en känga åt arrangörsgruppen och skriver bland annat i ett inlägg att ”[v]i kommer i god tid informera om och när nya Sverigeprotester med Gula västar ska äga rum. Det är inte söndagen den 3 februari på Mynttorget.

I ett mejl till Nordfront skriver nu dessutom en Annie från ”Stockholmare för ett suveränt Sverige” att inlägg från deras hemsida efter Janouchs utspel inte längre går att dela på Facebook.

”Efter Katerinas utspel så går det inte längre att dela vissa av våra inlägg på FB. Dagens och gårdagens. Förmodligen kommer fler raderas vartefter”, låter hon hälsa i mejlet.

Inlägg som bryter mot Facebooks ”communityregler”. Klicka för förstoring.

Inlägg som bryter mot Facebooks ”communityregler”. Klicka för förstoring.

Uppdatering:

Arrangörerna skriver på sin hemsida att deras inlägg nu kan delas igen:

Ett uppenbart resultat av massanmälningar från Jag Är Här och liknande grupperingar. Med all säkerhet har vi Loan Sundmans hätska utspel mot Pär Sjögren på twitter för några dagar sedan, att tacka för det.

Men sent inatt började länkarna fungera igen. De som delat och mötts av beskedet att FB raderat deras inlägg begärde granskning. Det tog ca 1 dygn, men sedan var inläggen uppe igen.

Vilka inlägg hade Jag är Här markerat som hat? Jo, 2 inlägg.

Det, där vi berättar att Yttrandefriheten är hotad. Ironiskt va?! De bevisade verkligen vår poäng. Samt underligt nog, det inlägg där vi sammanfattar alla protesterna som hittills ägt rum i Stockholm och benar ut vilka arrangörer som arrangerat vad.

[…]

Det krävdes tema yttrandefrihet och en talare från NMR för att oroa etablissemanget. Men då så. Då vet vi att vi har gjort rätt. För vad är det för vits att protestera om protesterna inte oroar etablissemanget och deras fotsoldater i Jag Är Här?

Nordfront följer utvecklingen.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-AureliusPeterSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Smygjuden Stafan Torsell(Zoltan Bundzik), och skrytjudinnan och judekramare fattar inte att dom nu gjort självmål. Det blir ju uppenbart vilka det är som agerar i lönndom i precis alla grupperingar (utom NMR) som finns. NMR måste hela tiden ha stenhård koll och garden uppe, för juden ligger konstant på för att infiltera ALLA organisationer, som dom sedan förstör, typ SD.

Peter
Medlem

Klockren analys. Intressant att se hur sionisterna packade ihop. Jag har försökt få ur var AFS står i frågan om sionism ens påverkan på massinvandringen genom sionister som Schwarz/Gottfarb, hela mediakartellen etc. Jag kan avslöja att dom inte skiljer sig överhuvudtaget från det moderparti dom droppat av från – SD. Dom ledande gestalterna inom partiet talar om ”Israel- Mellanösterns sista demokrati” tonar ner den sionistiska lobbyn makt och anklagelser om antisemitism haglar om man undrar var dom står i judisk makt frågan. Jag hade förhoppningar om att AFS verkligen förstått globalistproblemet som dom tar upp titt som tätt och propagerar… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Nu måste tillräckligt många medlemmar och sympatisörer i Nordiska motståndsrörelsen, inklusive alla yttrandefrihetsälskande övriga, som överhuvudtaget har möjlighet att ta sig dit, också göra detta!

Att som motståndsman, och boende inom Stor-Stockholmsområdet, lämna Pär Sjögren i sticket nu när han är talare i Stockholm, är omöjligt!