Sionistisk propaganda från Israels månlandare

SIONISM. Den israeliska månlandaren Beresheet har skickat en selfie från rymden med det sionistiska budskapet ”Israels folk lever” och ”Ett litet land, stora drömmar”.

Selfie från den israeliska månlandaren Beresheet med jorden i bakgrunden och sionistisk propaganda i förgrunden (skärmdump Facebook; klicka för större bild).

Nordfront har tidigare rapporterat om det israeliska rymdprojektet med månlandaren Beresheet, som ska göra Israel till det fjärde landet som lyckas skicka en farkost till månen, efter stormakterna USA, dåvarande Sovjetunionen och Kina.

Beresheet är hebreiska för ”i begynnelsen” och namnet på den första delen av judendomens Tora, eller Första Moseboken.

Farkosten sköts ut i rymden i slutet av februari och ska landa på månen den 11 april.

På tisdagen publicerade det privata rymdföretaget SpaceILs en selfie som deras månlandare Beresheet tagit med jorden i bakgrunden på 37 600 kilometers avstånd. På bilden syns också en affisch med Israels flagga och frasen ”Ett litet land, stora drömmar”. Dessutom finns uttrycket ”Israelis folk lever” skrivet på hebreiska.

Enligt rymdföretaget är syftet med den hebreiska texten att koppla ihop teknologiska landvinningar med sionism, arv och historia.

”På så sätt blir Beresheet-projektet ett nationellt projekt”, skriver SpaceIL i ett pressmeddelande.

I månlandarens bagage finns teknisk utrustning för att mäta månens magnetfält – men också en tidskapsel med en bland annat en nano-version av den judiska Bibeln och den judiska ”Resenärens bön”.

I tidskapseln finns dessutom Israels självständighetsdeklaration och nationalsång, barnteckningar, ett budskap från Israels tidigare president Shimon Peres samt minnen upptecknade av en överlevande från Förintelsen.

Ido Anteby, som är chef för rymdprojektet SpaceIL, berättar för Times of Israel:

— Detta är en väldigt känslomässig tid. Vi vet inte hur länge rymdkapseln kommer att vara kvar på månen. Det är mycket möjligt att framtida generationer kommer att hitta den här informationen och vilja lära sig mer om denna historiska stund.

Källa:
Israeli Spacecraft Takes the Ultimate Selfie on Its Way to Making History on the Moon

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ErikCaesar-AureliusDissidentd.bKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Det var det fräckaste! Är de helt dumma i huvudet!?!?!?

Hur många IDIOTER tror på denna chutzpah-BLUFF!?!?!?

NÄ NU J-AR!!! Jag blir så arg att jag STÄNGER AV. Kan de inte ens 2019 göra en digital komposit som åtminstone LIKNAR ett foto när de ska ljuga för oss?

b¤d
Medlem

Haha! Vad kul att du också går i spinn när man läser om deras handhavanden.
Som man kan säga: -Jag dampar också när de valda folket vill ha sin ruttna röst hörd.

Färska lingon till dig, Fredrika.

Klaus
Medlem

Jag tänker på de miljarder dollar som Tyskland måste betala till Rothschild’s parasitstat Israel årligen. Var beredd på att månen tillhör snart judar (Rothschild) som skadestånd pga judarnas lidande (”antisemitism”) på jorden.

Fredrika
Medlem

Nu är det officiellt! Motståndsrörelsens första månsond har landat.

I banan på väg mot landningsplatsen destruerades en illegal ockupationssond tillhörande terrorstaten Israel av ASAT-lasern som finns monterad på motståndsrörelsens sond.

Senare i veckan kommer sonden att flyga vidare till månens baksida för att ta upp kampen med den kinesiska sonden Chang’e 4 och att bekämpa den människorättsfientliga kapitalistdiktaturens övertagande av rymden.

Se bild:

https://ibb.co/jRXPMbH

Caesar-Aurelius
Medlem

Ja, hade jag inte sett detta oklanderliga bildbevis, då hade jag nog trott att det var en skröna.

Men vi vet ju att foton och bilder aldrig får ifrågasättas för då är men en förnekare, det mest brottsliga som finns.

Dissident
Medlem

När vi talar om rymdfart, så verkar det som att människan fortfarande inte har listat ut hur vi tar oss förbi (skjuta upp folk och satelliter i omlopp runt Jorden, det verkar vi dock ha lyckats med) de extremt kraftiga von Allen-bältena som omger Jorden. Det skulle krävas flera meter tjocka blyväggar, för att skydda elektroniken och människorna. Vem som helst fattar ju att ingen raket med jetmotorer, skulle kunna orka att lyfta, om väggarna vore gjorda i flera meter tjocka blyväggar. Vad många inte förstår är att mycket av den officiella historiebeskrivningen vi numera får lära oss om i… Läs mer »

Dissident
Medlem

Glömde, varför ser det ut som ett snöre eller något som går rakt upp från Jorden?

Jo, det kallas för dold maktsymbolik från Eliten.

De skrattar åt oss.

PS: nu när jag tittar till vänster på bilden, tycker jag att det t o m ser ut som om staniolpappret är upprivet?

PS igen: ang staniolpapper och att färdas 10 km per SEKUND och motstånd osv, så är det så att månen faktiskt ligger inom Jordens atmosfär. Det är en myt att det är helt vakkum. Inte ens mitt ute i djupa rymden är det helt vakkum.

https://www.rt.com/news/452091-moon-inside-earth-atmosphere/

Fredrika
Medlem

Snöret ska väl föreställa CCD-streck som uppstår i kamerasensorn. Sådana streck försvann ur kamerorna på 90-talet. Men kolla på den d-a ”jorden”! Ser ut som en spelkula. Med solen lysande i kamerariktningen. Ändå finns skuggor i bild i samma riktning. Skuggor med mjuka kanter dessutom. Vilka dj-a idioter. Ingen vet hur tät en sk mikroatmosfär är där ute. Ingen har varit där. Man kan bara gissa men den bör då vara så tunn att den inte spelar någon roll. Det finns ju mikrogravitation i nästan-vakuumet i rymden mellan planeter också. Men den skulle man ha föga nytta av. Kanten på… Läs mer »

Klaus
Medlem
Fredrika
Medlem

Du svarar på det själv. Det går inte (ännu) . Det erkände NASA (Kelly Smith, Nasa-ingenjör, finns på youtube men han ger inte längre intervjuer). Innan man kan åka till Mars måste man lösa det problemet. För 50 år sedan ”kunde” man säger Nasa. Eftersom man ”var”på månen. Men astronaut Alan Bean som var på månen med Apollo 12 visste inte ens vad van Allen bältena var när han som gammal man utfrågades om det (finns på Youtube) Astronaut Don Pettit har sagt att man kunde åka till månen på 60-talet men nu har Nasa inte kvar den teknologin längre… Läs mer »

Erik
Medlem

Litet land, stora näsor