Sionistisk miljardär kan ha påverkat Trump

UTRIKES. Donald Trump beslut att utnämna krigshetsaren John Bolton till nationell säkerhetsrådgivare väckte en hel del förvåning. Enligt en journalist kan det vara såpass illa att Trump påverkats av den sionistiske miljardären Sheldon Adelson.

Nyligen utsåg Donald Trump, som drev en valkampanj med budskapet ”America first”, den ökände krigshetsaren John Bolton till nationell säkerhetsrådgivare. Med anledning av tonläget i valkampanjen framstod valet som märkligt, men enligt bedömare kan det vara så att Trump låtit sig påverkas av den sionistiske miljardären Sheldon Adelson.

Adelson lovade, när det stod klart att Trump skulle bli republikanernas kandidat, att han skulle skänka så mycket som 100 miljoner dollar till kampanjen. Det ska ha varit strax efter detta som presidenten utlovade ökat stöd till Israel. Adelsons utlovade stöd drogs dock senare tillbaka eftersom Donald Trump ännu inte hade besökt Israel.

Det är den grävande journalisten Eli Clifton som menar att det är just Adelson som påverkat Trump och hävdar att han anammat en stor del av den sionistiska agendan, exempelvis beslutet att flytta USA:s ambassad i Israel till Jerusalem.

Adelson ska även ha kopplingar till Trumps judiske svärson Jared Kushner. Sionistens påstådda inflytande på USA:s president är något som väcker oro eftersom Adelson länge lobbat för en agressiv utrikespolitik. Bland annat tycker han att USA borde kärnvapenbomba Iran.

Källa:
Ökänd oligark tros ha fått Trump utnämna krigshetsare

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ErikKarl AFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Sheldon Adelsohn igen…gjorde sig en förmögenhet på terrorattacken i Las Vegas förra året. Ska delfinansiera flytten av USAs ambassad till Jerusalem också.

Karl-Путин A
Medlem

Hmmmmmm….. hur var det Trump sa till den judiska diasporan i USA under valkampanjen: ”Jag behöver inte era pengar för jag har egna.”

Den mannen ljuger värre än en hel hästflock som galopperar. Rätt åt honom att han blev lurad på kuppen.

Erik
Medlem

Alla sionistiska miljonärer och miljardärer har kastat gröningar på Trump.