Sionistisk medieprofil klagar över ”irländsk maffia” i media

Finns det ett irländsk maktinflytande över media? Det hävdar i alla fall den neokonservative radioprataren Michael Savage i ett angrepp på Fox News-ägaren Rupert Murdoch, politiske kommentatorn Bill O’Reilly och korrespondenten John Roberts. Dessa Fox News-anknutna personer tillhör enligt Michael Savage den ”irländska maffian”.

Michael Savage är en radiopratare, författare och politisk kommentator från USA.. Han har ett radioprogram, The Savage Nation, som har mellan 8 och 10 miljoner lyssnare i veckan på 400 stationer runt om i landet. Han är känd som sionist, pro-Israel och har uttalat att andra folk i Mellanöstern bör tvångskristnas för att göra dem till människor.

Michael Savage

I sitt senaste radioprogram diskuteras bland annat vem som är riktig konservativ och det är här Michael Savage talar om ”den irländska maffian” som styr Fox News. Rupert Murdoch är dock till att börja med inte irländare utan australiensare. Det kan även tyckas som absurt att tala om de tre som delaktiga i någon etnisk maffia men undvika att tala om den riktiga maffian. Murdoch är en av verkligt få med mediamakt som inte har judiskt ursprung och att därmed tala om en irländsk maffia vore som att tala om ”irländska bankirer”. Michael Savage, född Michael Alan Weiner i en ryskjudisk familj, är själv en del av den den sionistiska maffian som kontrollerar huvuddelen av all ”västerländsk” media.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

6 Kommentarer till "Sionistisk medieprofil klagar över ”irländsk maffia” i media"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Judar har en förmåga att totalt blåneka, ljuga och förvränga fakta på ett sätt som ”vanligt” folk inte kan drömma om.
På samma gång som dom är enormt stolta över sin mer eller mindre totala kontroll av världsekonomin och mediabranschen, så förnekar dom officiellt att så är fallet.
Tyvärr tack vare sina ”begåvningar” kan judar fortsätta att hjärntvätta oss med mångkultur, finanskriser och globala miljöhot.
Bonnier och Hjörne gör sitt jobb med bravur här i Sverige. Folk KANSKE hade undrat om media och ekonomi varit dominerat av muslimska namn, men jag tror inte folk reagerat på det heller, sorglig tid vi lever i.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Har spekulerats om Murdochs judiska ursprung. Bland annat då om hans mormors mor med efternamnet Sherson. Men en snabb koll i hans släktträd visar ingenting och Sherson är inte ett specifikt judiskt namn.

Han ser dock en aning judisk ut… och han är uttalad sionist. Men man i hans position kan väl knappast ha en annan inställning. Hemvist i New York, judiska vänner och kollegor, en dotter, högt uppsatt mediechef, gifte sig med neger från Ghana som jobbade åt Rothschild och fick två negerbarn med denne, gifte sedan om sig med en jude med efternamnet Freud. Osv osv.

NegerLasse
Gäst
Nybörjare
NegerLasse

Tycker synd om dig gubben , för snart kommer ”Negerbarnen” och araberna gruppknulla din dotter när dom är i majoritet. Lycka till

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Ja många har undrat över detta, jag är själv 99%
Här är lite info, läs och avgör själva…
http://www.veteranstoday.com/2011/07/16/murdochs-deeply-hidden-jewish-roots-a-biography/

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

ja Janne,ljuga,blåneka,förvränga,det är det som de fakta gör skillnaden i deras gråa celler.det är därför en jude låter sig ALDRIG psyktestas eller på annat sätt undersäkas hans psykisk hällsa, eller gud bevare självaste hjärna.då kunde man förstå varför redan i gamla Egypten har judarna varit uttstäta ur samhället.

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Denna film är värd att se..tänka sig att idag är det inte en stad som ”dom” tagit över, utan hela västvärlden, taktiken är dock den samma som i filmen, rätt ofattbart…
http://www.youtube.com/watch?v=ZIvaBOxHDj0

wpDiscuz