Sionistisk lobbyorganisation i Sverige ska se till att nästa regering blir pro-israelisk

SIONISM. Vänskapsförbundet Sverige-Israel ska vända den utbredda ”antisemitismen” i Sverige till ”pro-semitism”.

Sverige är Europas mest Israelfientliga land” hävdar Stefan Dozzi, som är ny generalsekreterare för Vänskapsförbundet Sverige-Israel som är en sionistisk lobbyorganisation. Vänskapsförbundet ska nu vända situationen och få Sverige att istället bli Europas mest Israelvänliga land. Uttalandet kommer efter vad Dozzi kallar för ”flera angrepp mot judar i Sverige.

Med det avses de två incidenter i Göteborg och Malmö då arga araber i början av december hade kastat en brinnande glasflaska mot respektive stads synagoga. Glasflaskeattackerna skedde i samband med protester mot att USA hade aviserat att flytta sin ambassad i Israel från Tel Aviv till Jerusalem. Detta beslut är mycket kontroversiellt, i synnerhet för palestinierna som utsätts för folkmord av terrorstaten Israel. Sionister har dock lobbat för ambassadflytten i årtionden.

— De hemska attackerna på judar i Sverige har pågått länge. Angreppen kommer både från höger- och vänsterextrema grupper, säger Dozzi till den norska publikationen Norge IDAG.

— Vi menar att den svenska regeringen bär ett stort ansvar för att det sociala klimatet har blivit så förfärligt. Huvudsakligen är det utrikesminister Margot Wallström som bär ett stort personligt ansvar för att ha skapat dagens Israelfientliga klimat, som vi anser har bidragit till en ökning av antisemitismen i landet. Det är hennes fel att Sverige, som enda land i Europa, har erkänt staten Palestinas existens, menar Dozzi.

På frågan om hur Dozzi anser hur det ska gå till att vända judarnas ”situation” i Sverige, svarar han:

— Vänskapsförbundet Sverige-Israel arbetar nu hårt och målmedvetet för att stoppa och bekämpa antisemitismen. Vi jobbar också målmedvetet politiskt inför valet i Sverige i höst för att få till en ny Israelvänlig regering och en ny Israelvänlig Mellanösternpolitik. Det är genom att påverka politiken i rätt riktning som Sverige kan bli Europas mest Israelvänliga land, vilket är vårt huvudmål. Vi arbetar också kraftfullt med opinionsbildning och marknadsföring, säger Stefan Dozzi.

Trots att Dozzi hävdar att Sverige är Europas mest Israelfientliga land så är ”Sverige i grunden Israelvänligt”, säger han. Man kan fråga sig hur detta hänger ihop. Om det stämmer, kan det peka på att Israel knappt stöter på några hinder för att öka sitt inflytande i Europa. Ändå ökar judarna, enligt Dozzi själv, trycket på sina värdländer, nu i synnerhet på Sverige.

Källor:
– Nå skal Sverige bli Europas mest Israel-vennlige land
Stefan Dozzis Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
FimbultyrSigfridSenasteChristian HamiltonAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jakob
Medlem

Tja, om Sionist-Demokraterna kommer in blir de i hög grad pro-israel partiet nummer ett och (om möjligt) ännu mer folkfientliga.

Sverker
Medlem

Har hans löjliga äggvärmare på huvudet halkat ner över ögonen, så han inte ser att deras tidigare hjärntvätt inte fungerar längre?
Människor vaknar över hela jordklotet, eller som tyskarna sa på 30-talet, – Deutschland Erwachen!

Marcus Hansson
Medlem

Nu när judar går ut och talar klarspråk om deras intentioner att påverka det svenska valet så borde ju Löfven gå ut och kraftfullt fördöma Vänskapsförbundet Sverige-Israel för deras kommande påverkansattacker mot svenskarna.

Anders Jonsson
Medlem

Denna propagandaorganisation för sionism som kallar sig ”Vänskapsförbundet Sverige-Israel” ska inte få agera utan nationalsocialistiskt motstånd.

Organisationen har absolut INGENTING i vårt land att göra!

Hell seger!

Christian Hamilton
Medlem

Helt riktigt Anders!
Den organisationen borde klassas som NGO (non governmental organisation) och förbjudas omgående. Dessa s.k. vänskapsförbund och annat hopkok är typiska organisationer som G Soros stiftar och går under benämningen filantropiska (människovänliga, välgörande = endast för en liten speciell stam)

Senaste
Medlem

Härom dagen kunde vi läsa att regeringen genom Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) åter ska åter ge ut häftet ”Om kriget kommer” med utökad information om s.k. falska nyheter. Christina Andersson på MSB som fått i uppdrag av regeringen att ta fram skriften hade följande att säga: ”Då var fokus bara på krig, i dag ser samhället totalt annorlunda ut. Det finns en betydligt mer komplex hotbild med klimatförändringar, terrorattacker, pandemier och informationspåverkan” SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutssons fyllde i en artikel på med: ”Men det kan lika gärna handla om […] att sprida falska nyheter, desinformation eller propaganda… Läs mer »

Sigfrid
Medlem

Judarna försöker hela tiden öka sin makt i världen på övriga folks bekostnad.

Fimbultyr
Medlem

Sverige behöver ett VSS/NS, Vänskapsförbundet Sverige-Sverigedemokraterna/Nationalsocialismen.