Sionistisk KD-judinna utreds för bedrägeri – lämnar partistyrelsen

KORRUPTION. Caroline Szyber lämnar nu Kristdemokraternas partistyrelse efter att en åklagare inlett en förundersökning om bedrägeri mot henne.

Förra månaden rapporterade Nordfront att judinnan Caroline Szyber som företräder Kristdemokraterna i riksdagen samt sitter i KD:s partistyrelse blivit påkommen med att låta riksdagen finansiera hennes familjs privata semesterresor.

Det var Aftonbladet som då hade granskat Szybers resor och nu har en åklagare valt att inleda en förundersökning mot henne. Åklagaren säger till Aftonbladet att det är bedrägeri som Szyber är misstänkt för.

Som svar på detta meddelade KD idag att Szyber lämnar partistyrelsen och partiets verkställande utskott.

Ursprungligen stod partiledare Ebba Busch Thor och partiledningen bakom Szyber och menade att man hade fortsatt förtroende för henne trots hennes fifflande. Nu när brottsutredningen inletts har de dock börjat dra tillbaka sitt stöd, men huruvida Szyber kommer att uteslutas helt ur partiet eller lämna sin plats i riksdagen är i nuläget oklart.

— Det har framkommit en hel del nya uppgifter. Men utifrån de delar vi hade på bordet då kunde vi konstatera att vi hade fortsatt förtroende. Nu har förtroendet skadats, så hon kommer att lämna partistyrelsen och det verkställande utskottet, säger partisekreterare Peter Kullgren som förklaring till att KD åtminstone petar Szyber från två av hennes poster.

Totalt ska det röra sig om 35 000 kr som Szyber tillförskansat sig innan det hela avslöjades och hon nu har gått med på att betala tillbaka hela beloppet. En annan kristdemokratisk riksdagsledamot, Penilla Gunther, har tidigare blivit påkommen med att hyra bilar för över 200 000 kronor på skattebetalarnas bekostnad.

Källa:
Efter Aftonbladets avslöjanden – Szyber får lämna partistyrelsen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LinusFredrikaLottaKlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Då det är en jude vi talar om så tvivlar jag på att det endast är 35000 det verkligen är frågan om. De borde genomsöka allt de kan inom hennes privata affärer.

För övrigt ytterst oansvarigt av KD att låta en av kristendomens fiender ta plats i deras parti.

Fredrika
Medlem

Judarna har ”hängivna krista” på plats lite varstans och överallt. Helle Klein tex. Det finns nästan ingen äkta kristendom i Sverige. Alla kristna organisationer som syns och hörs i Norden är judiska. Uttalat judeo-kristna. Sionistiska.

Karl-Путин A
Medlem

Den stackars judinnan tjänar bara 828 700 kronor/år. Vad är 35 000 kronor i sammanhanget?

35 000 ynka kronor delat på 6 miljoner hitlergasade judar blir bara några promille av en krona.

Så oerhört småsint att ge sig på denna stolta judinna för några promille av en krona, som modigt stått upp för allas lika värde, ingen människa är illegal, utan massinvandringen hade vi inte haft pizza, Zlatan och Loreen (och sin egen feta lön som hon mer eller mindre tvingas ta emot).

Klaus
Medlem

Det är häpnadsväckande att Aftonbladet granskade en sionistisk judinna. Man skall tänka att det går ärligt till i de andra marxistiska partierna.

Karl-Путин A
Medlem

Det kan bero på att det pågår en maktkamp mellan Szyber och den andra judinnan, hon som är partiledare och då gör sig (((makteliten))) av med Szyber.

Fredrika
Medlem

Så du tror inte att de håller ihop då? Den andra judinnan gav Szyber sitt uttryckliga stöd före valet trots oegentligheter och utnyttjande av skattemedel för privat bruk. Kanske tar de officiell time-out från varandra och träffas helt enkelt utanför offentlighetens ljus i synagogan eller på Limmud?

Lotta
Medlem

Lämna VÅRT land också tack!

Fredrika
Medlem

Szyber är ond. Att hon utnyttjar sin roll som jurist för att veta hur hon på bästa sätt ska begå ekobrott av egoistiska skäl är illa nog — ännu ett tecken på den ”goda etik” som partiet säger sig stå för och som (((Ebba Busch-Thor))) vill föra in i politiken tillsammas med sin hjord av krimiellt belastade representanter (med fler och längre fängelsedomar än något annat parti idag!) Men ännu värre är att Szyber är samhällssubversiv. Förra året ordnade hon ett seminarium som bland annat handlade om hur den judiska minoriteten (läs: eliten) bäst förändrar den politiska agendan. Inte konstigt… Läs mer »

Linus
Medlem

Hon lämnade sitt uppdrag i AIK med. Det tackar vi för!