Sionister utlovar belöningar för att begränsa yttrandefrihet

CENSUR. Anti-Defamation League har nyligen utannonserat en tävling för att bekämpa ”rasister” och ”antisemiter” med teknologins hjälp.

censur

Den starkt inflytelserika amerikanska judisk makt-organisationen Anti-Defamation League (ADL) har tillsammans med den likasinnade gruppen The Natan Fund utlyst en tävling för att utvinna ny teknologi för att bekämpa ”antisemiter” och ”rasister” och deras ”näthat”.

I tävlingen vill man att allt från programmerare till journalister, ingenjörer och studenter ska delta och lockar med stora kontantpriser till vinnarna.

Förstapriset i tävlingen är på drygt 300 000 svenska kronor medan andraplats får ungefär hälften av det.

— Rasister och antisemiter är alltid snabba med att ta fasta på ny teknik för att sprida sitt hat … och vi måste vara kreativa för att bekämpa det. Jag är ser med spänning fram emot vad kreativa studenter, ingenjörer och programmerare kan hitta på för att hjälpa ADL att uppfylla sitt tidlösa mål, att bekämpa antisemitism och att förespråka rättvisa för alla, berättar ADL:s judiske chef Jonathan Greenblatt.

Det Greenblatt framförallt syftar på är förmodligen den amerikanska antijudiska och provita ”Alt-right”-rörelsen som gjort sig kända för att skickligt ha utnyttjat exempelvis sociala medier och så kallade ”Internet-memes” för att sprida sitt budskap. Bland annat lyckades man nyligen förfalska ett underrättelsedokument och på så sätt lura både amerikansk underrättelsetjänst och västerländsk etablissemangsmedia att Ryssland hade ”känslig information” om Donald Trump som man tänkte använda i utpressningssyfte när denne svurits in som president.

Greenblatt tillträdde som VD för ADL 2014 och deklarerade då att han såg sitt ledarskap över den på ytan ”antirasistiska” organisationen som ett kall att specifikt ”tjäna mitt folk, det judiska folket”. Han gick under den amerikanska presidentvalskampanjer till hårt angrepp mot republikanen Donald Trump i israelisk media och menade att Trump ”normaliserar en xenofobisk och islamofobisk sorts rasism”.

ADL grundades 1913 av den judiska frimurarsekten B’nai B’rith. Trots att det är en judisk och rasistisk intresseorganisation som exempelvis varnar judar för blandäktenskap samtidigt som man uppmanar andra raser att blanda sig så har organisationen en liknande status som den vänsterextremistiska och svenskfientliga ”stiftelsen” Expo har i Sverige, nämligen ett slags monopol på att definiera vad som är tillåtet och ej ur ett kulturmarxistiskt och ”antirasistiskt” perspektiv.

Exempelvis var det ADL som under fjolåret tog beslutet att Grodan Pepe numera är definierad som en ”hatsymbol”.

Källa:
Sionistorganisasjon utlover dusører for å begrense ytringsfriheten

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

42 Kommentarer till "Sionister utlovar belöningar för att begränsa yttrandefrihet"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Undrar hur många som är beredda att sälja sin heder så billigt ?

Dessa pengar eller ”belöningar” har negativt värde, den som inte förstår det är idiot.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Jo, du har rätt!

Här är en artikel skriven av Kristoffer Hell (Blueshift)
Se artikeln längre ned på sidan. Den kan även
läsas i PDF.

http://blueshift.nu/rasist-kodord-for-antiglobalist/

F.ö. finns det här en hel del att läsa, för dem som
ännu inte vet om Blueshift.

Jag rekommenderar att läsarna även tittar på andra artiklar i siten. En hel del tänkvärda inslag som inte bryter mot ideologin.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Greenblatten är i farten.

serbisk vikingavän
Gäst
Nybörjare
serbisk vikingavän

Foxman visste när han skulle vara tyst, den här nye är helt hysterisk 24/7.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

det betyder att de börjar bli oroliga nu över utvecklingen.

sion skakar av rädsla
Gäst
Nybörjare
sion skakar av rädsla

dessa pengar dom erbjuder är blodspengar vidriga sionister bankmänn kommunister.

men som vi har sett MONEY TALKS

finns alltid någon duktig parasit som säljer sin själ för pengar

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Men judar är ju så smarta. Brukar ju hänvisa till alla sina Nobel-pris för att bevisa det. Nä vet ni vad jag tror? Att så småningom så kommer (((Jonathan Goldblatt)) att bli miljardär på revolutionerande datatekning som han har ”uppfunnit”. Så slipper han betala gojerna en enda cent.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson
Apropå Nobelpris! De som styr Nobelstiftelsen och arrangerar festligheten i Statshuset är all judar. Av den anledningen kommer SD inte med vilket förefaller motsägelsefullt eftersom SD´s ledning består av judar. Om de etablerade partierna inte tar tillvara sina medlemmar och att de som inte accepterar situationen, söker sig i sin desperation, till något annat parti så är det en naturlig reaktion. Det här visste judarna långt tidigare, psykologi och beteendevetande, har även de kunskap i….om någon! Raskt skapar man ett nytt parti (SD) som skall suga upp ”los desperados”. De skall alltså tro att här finns äntligen ett vattenhål att… Läs mer »
Alicia
Gäst
Nybörjare
Alicia
@Johnny. Visst är de sluga och anpassar sin globalistiska strategi till till de specifika förhållandena i respektive land. I det sekulariserade landet Sverige har SD blivit utmärkt som det av etablissemanget hatade oppositionspartiet. I mitt förra hemland Polen opererar de genom den numera djupt infiltrerade katolska kyrkan. Naturligtvis, är den nuvarande regeringens policy mot immigration dikterad av att den organiserade judendomen behöver en stark uppslutning bakom det påhittade hotet från Ryssland. Polens populas får i gengäld den från nationell synpunkt värdelösa – till och med ytterst skadliga – friheten att samlas på gatorna sjungandes anti-muslimska slogans, vilket skapar den för… Läs mer »
Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson
Tack för ditt inlägg. Jo, de flesta länder har speglingar liknande Sverige och Polen. Dock är jag osäker på Polens framtida riktning. Har inte riktigt grepp om den. Katolska kyrkan kan ju liknas vid, som den som står bakom beredd med kniven. De Polska folket är ju fortfarande slavar under kyrkan och lär nog så förbli, pga. de krig som landet genomgått. Den enda trösten är ju Gud vi dessa tillfällen. Givetvis en ihålig sådan ett surogat. Vad tror du händer med religionen då den gamla stammen dött ut? Jag menar, då lyfts ju det mentala religiösa oket och …ny… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Zionist/kommunistjuden är så full av sk*it att inte ens råttor vill veta av juden, utom US-kongress som ger juden 30 stående ovationer på under en timme.

Inte ens judarnas shabbat gojim Stalin fick 30 stående ovationer. Se sjäv:

Benjamin Netanyahu Speech to Congress 2015 [FULL] | Today on 3/3/15 | New York Times

https://m.youtube.com/watch?v=wRf1cdw4IAY

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Nja, inte helt korrekt.

Stalins fader var jude. Visserligen räknas endast jude på mödernet, men i detta fall agerade han som de andra blodtörstiga judarna som Lenin,Trotskij, Beria osv. osv. Lenin var den som gav klartecken på att familjen Romanof skulle likvideras t.ex.
Givetvis protesterade inte Stalin över det, om han nu var i den positionen då. Så Stalin är ingen vit människa, han tillhör stammen med krulligt,rödbrunt hår.

Dock var han ingen ”MURNICKARE” Dvs. ortodox nickande murtillbedjare.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Antar du med ”krulligt, rödbrunt hår” + en del annat syftar på att han skulle varit jude.

Oaktat han var det eller ej – skönt han i alla fall inte var en brunögd, svarthårig/-muskig muslimsk terrorist (vilket ju alla muslimer är), ty då hade vi alla idag över nästan hela Europa varit muslimer och vallfärdat till Mekka, gått till moskén varje fredag, gift bort våra döttrar som små etc. etc.

Nej – fy f-n för islam, denna avskyvärda, mänskofientliga ”religion” som skall krossas totalt!

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Judiska EXPO är ett lokalkontor av den judiska terroristorganisationen ADL.

EXPO är en judisk terroristorganisation.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

de äger alla banker de äger The FED de har makten över tryckerierna o tror att de alltid kommer kunna köpa icke-judars lojalitet men en vacker dag kommer de inte längre kunna köpa folk.
idag har de köpt alla politiker men det är politiker utan heder utan samvete utan nån som helst känsla för nationalism.

Aononym
Gäst
Nybörjare
Aononym

begränsad yttrandefrihet gynnar sionisterna ekonomiskt och politiskt! Så vänd på steken låt NMR få 60minuter i SVT och i radio och tidningar.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Det är inte långt kvar nu tills portarna slås igen och tystnaden blir total.

http://blueshift.nu/regeringen-besoker-blueshift/

Arya perpetium
Gäst
Nybörjare
Arya perpetium

Se B´nai B´riths dolda Illuminati-maktsymbolik i sin logotype:

tinyurl.com/zgw6psq

Arya perpetium
Gäst
Nybörjare
Arya perpetium

De styrande har redan ”för-preparerat” mycket av dagens teknologi, för att lätt och smidigt kunna övergå till orwellsk fjärrstyrning á la Minneshålet. Läs om TCPA/Palladium/Fritz-chippet:

tinyurl.com/hu7pp87

Arya perpetium
Gäst
Nybörjare
Arya perpetium

Minneshålet: en.wikipedia.org/wiki/Memory_hole

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Dvs att bekämpa vita, europeiska nationalister av alla europeiska nationer.

Jag tror inte man är så snar att sätta efter judiska nationalister och aktivister, bara en magkänsla.

Vad tror ni?

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

B’nai B’rith var en av alla frimurarloger Lev Trotskij var med i.

Lev Trotskij myntade ordet ”rasist” och såg till att det spreds till Frankfurtskolan.

Lev Trotskij ville också ha den permanenta revolutionen.

Stieg Larsson som var en av Expos grundare hade Lev Trotskij som förebild.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

ja de har onekligen inte gett upp tanken på att till varje pris påtvinga mänskligheten kommunism.
jag kom att tänka på dokumentären Communism by the backdoor en otroligt faktaspäckad dokumentär om vad som försiggår idag.
folk måste börja på allvar vakna upp o inse vad som håller på att hända och de försöker skapa kaos o splittring för att lättare införa sitt NWO dvs Communism world wide.
när man gör nationerna svaga och mångkulturella så försvagar de kampen mot deras NWO men vi får hålla tummarna att folk världen över vaknar till detta allvarliga hot.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Efter de att Judas tog sina 30 silvermynt så hängde han sig på grund
av skammen. Är man villig att bekämpa den fria tanken för en påse judaspengar så bör man även följa Judas exempel.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Luktar Görgi Swarts lång väg.. Alltså George Soros.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Alla som bistått juden i dess folkmord på andra vita kommer bli lyktstolpedekoration.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

‘Marching to Zion’ Official Full Film
https://www.youtube.com/watch?v=typ2pl2L47k

The Holocaust Hoax Exposed – Steven Anderson
https://www.youtube.com/watch?v=-rhGMCYWqKI

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

The Holocaust Hoax Exposed – Steven Anderson
https://www.youtube.com/watch?v=-rhGMCYWqKI

5111oo00
Gäst
Nybörjare
5111oo00

Stackars Greenblatten :) men mmm jag är antikabal dvs antisatanist och jag vill bekämpa antivita rasister -tycker jag är kvalificerad få 300000:- :)

len
Gäst
Nybörjare
len

Jag pratade om Marie le pen och nordiska motstånsrörelsen med en gammalkompis visste ej vilka jag prata om och det chocka mig verkligen .

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Vi lever alla i våra små bubblor; ibland träffar man på människor som inte vet om Kina ligger i Afrika eller Asien eller vilket statsskick vi har. Samma person kan veta allt om längdskidåkningsresultaten för de senaste 15 åren. Det är något som inte bara gäller Rainman-autister utan till synes vanliga människor i yrkeslivet.

Jag ser inte ned på människor med snäva intressen men det väcker ju frågan om hur bra det är med allmän rösträtt.

Kalle i backen
Gäst
Nybörjare
Kalle i backen

med allmän rösträtt och sänkta skol- och utbildningsresultat är det ganska billigt och möjligt att gripa makten utan vapen. Och sedan lite regnbågssplittring på det och så får packet betala kalas själva för sitt slaveri. Kan det bli bättre? Det enda muskler som krävs är kontroll på pengarna.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Ja, tacka fan för det!

Det är ju det det går ut på! Hur skulle annars
sossarna få så hög % och förresten högern med för den delen?

Vilken diktator vill ha utbildad allmänhet?

Vi ser ju också resultatet i våra skolor samt intagningen till polisskolan t.ex.

Det sattes redan igång då Palme blev utbildningsminister. Förs Real – Gymnasieexamen sedan Yrkesskolorna, började sedan med 8,9 utan någon vettig läroplan jfr. med Realexamen. Nu är de fritt fall och lagen säger att hemundervisning ej får ske.

Barnen missar då den ”sociala” kompetensen då,se ????

Så agerar en smygdiktatur.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

‘Marching to Zion’ Official Full Film
https://www.youtube.com/watch?v=typ2pl2L47k

Elghufs
Gäst
Nybörjare
Elghufs

Mycket viktig film som jag också sett!

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Den där bilden är klockren, sparad sedan tidigare och spridd.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Alliansen talibaner och nationalsocialister! Inte helt fel

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Arne Strands vänner i farten igen.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Höjd bensinskatt ”nu när bensinen är så billig”, kan väl inte räcka? Snart dags för Socialdemokraterna eller Sverigedemokraterna föreslå en kleptokratisk kosherskatt, som de har i USA, tycker jag. http://www.subvertednation.net/kosher-tax/

VK
Gäst
Nybörjare
VK

The goyim knows. Shut it down.

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Wallström nöjd med mötet om Palestina ”Skickar en signal till båda parter” 130/17 SVT text
__________

Jadå, nu blev zionistjudarna JÄTTErädda. Hur korkad i huvudet kan någon bli? Som Margot Wallström. Juden hånskrattar bara.

Detta har det tjatats om varenda dag det senaste halvseklet och dagen efter har juden startat nya bosättningar.

Slangbella
Gäst
Nybörjare
Slangbella

Det här luktar skit !

wpDiscuz