Sionist på Samhällsnytt kräver att Alternativ för Sverige blir sionister

POLITIK. En sionist på Samhällsnytt har skrivit en artikel där han kräver att Alternativ för Sverige blir sionister.

Sionisten Stefan Torssell kräver i en långrandig debattartikel på Samhällsnytt att Alternativ för Sverige blir sionister och tar ställning för Israel i landets konflikt med Palestina.

I artikelns inledning fastslår Torssell sin egna sionistiska ståndpunkt:

Innan jag fortsätter kan det vara bra för läsarna att känna till min ståndpunkt. Jag försvarar det judiska folkets rätt till sitt eget land och det judiska folkets rätt att själva forma sin framtid. Jag är emot en tvåstatslösning för Israel.

Torssells artikel innehåller gigantiska logiska glapp, däribland påståendet att AfS ”för alltid kommer att vara dömt att stå utanför riksdagen” om de förespråkar en tvåstatslösning. Detta trots att Sveriges regering erkänt Palestina och Socialdemokraterna knappast är på väg att åka ur riksdagen på grund av det. Sionism är ett särintresse i Sverige, inte något svenska folket brinner för.

Men enligt Torssell var regeringsbeslutet om att erkänna Palestina 2014 ”vidrigt” ”högmod” som ”river upp gamla antisemitiska tongångar”.

Debattartikeln är dessutom lömsk och Torssell antyder att Gustav Kasselstrand och William Hahne 2011 var unga och dumma när de skrev en debattartikel där de krävde att SD skulle erkänna Palestina. Torssell menar alltså att de borde veta bättre idag och även om partiledaren och den vice partiledaren själva inte ändrat åsikt menar Torssell att partiets andra riksdagskandidater borde få vara med och bestämma hur partiet ska se på Israel-frågan:

Afs har nu 50 kandidater på sin riksdagslista och det är inte alldeles nödvändigt att vad två personer ansåg för 7 år sedan är det nya partiets hållning.

Torssell försöker alltså så split bland riksdagskandidaterna för att driva på den sionistiska agendan.

I slutet av debattartikeln hotar Torssell AfS med kompakt motstånd om partiet inte svarar rätt på frågan som han ställer i ”all välmening”:

Min fråga i all välmening är: vilken ståndpunkt har Alternativ för Sverige?

Ett oklart eller ofullständigt svar betraktar jag som att Afs intar en Israelfientlig hållning och därmed är beredd att dra med sig den nationella rörelsen ut i nazismens ödsliga tassemarker.

Afs kan då räkna med att motståndet mot partiet blir kompakt.

Noterbart i Torssells hållning är också att neutralitet inte är acceptabelt, antingen är AfS med honom i Israel-frågan eller så blir partiet klassat som en fiende.

Angående SD:s extrema sionism kallar Torssell det för ”genialt”. Torssell skriver även att juden Kent Ekeroth ”har varit den inom SD som främst drivit fram en positiv hållning till staten Israel” samt att ”SD är i dag det mest pro-israeliska och pro-judiska partiet av alla riksdagspartier”. Ekeroth har varit en av de drivande personerna bakom Avpixlat och Samhällsnytt, varför det inte är helt osannolikt att han har haft en hand med i Torssells debattartikel.

Källa:
Alternativ för Sverige vs Palestina

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
LingonetSverkerMartenVictorErik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Trist att sådana olämpliga judekollaboratörer infiltrerat svensk nationalism. Jag menar, en person (jude?) som Torsell ska man inte ta i ens med tång. Han motsätter sig alltså tvåstatslösning för Palestina, men stödjer ett parti som i praktiken är för detta rörande Sverige (dvs, det riktiga Sverige bestående av svenskar som betalar all skatt, och de invällare som lever gott på vad vi betalat in till staten).

Samnytt, om ni ska ha någon trovärdighet: Sparka Torsell!

Senaste
Medlem

Den förmodade kryptojuden Stefan Torsell/Zoltan Bundzik påstod fräckt att hans parti 201 Folket i Fokus var ”ett intresseparti för svenska folket”. Vilket folk som egentligen går först för honom råder det inget tvivel om.

Fredrika
Medlem

Definitivt. Alla judar kommer med ”nya lösningar” för att söndra och splittra värdfolken de utnyttjar över hela värden. Deportera dem till Israel. Även Zoltan ”Torssell” (((Bundzik))) bör skickas hem. Han har ju faktiskt ett. Läs bara hans Hollywoodantinazismretorik! Han är en folkfiende.

Lingonet
Medlem

Personligen har jag misstänkt alla sk högerpartier/yttringar att vara kontrollerad opposition mot NMR. Det började med knutbypastorn ( ja, SD`s kvarvarande sympasitörer påminner om religiösa sekterister) Åkesons timeout, man kan undra vad komprommeterande material de presenterade honom. Ty efter den blev retoriken ”normalliberal” med lättare invandringskritik. Jag tror inte ett dugg på AFS, de kommer göra samma utrensningar som SD,MP etc.

Richard
Medlem

Här har ni afs svar får Jeff Ahl, publicerat i samhällsnytt. Tycker svaret var ganska bra då sådana här attacker endast kan svaras med att vara offensiv tillbaka. Ekerot har ju själv tidigare pratat om att han funderar på att gå med i partiet, så att hans blogg skriver detta är väl ett test om partiet är tillräckligt sionistiskt för att ska kunna gå med…
https://samnytt.se/jeff-ahl-torssell-far-garna-forklara-varfor-israel-ar-viktigare-an-sverige/

Fredrika
Medlem

Ja det ör ett ganska bra svar men samtidigt undvikande. Taktiskt av AfS men det hanterar inte problemet. Ahl blr veta bättre. Judarnas makt (kopplad till ”konflikten mellan” Palestina och Israel) är inte bara av intresse för dem ”på andra sidan jorden” eftersom både den judiska makten och de etniska konflikterna finns här. Ahl lptsas att en avgörande fråga är oviktig för vårt lands vidkommande. Därför visar hans svar att det endast finns Nordiska motståndsrörelsen som alternativ till rådande fruktansvärda situation.

Richard
Medlem

Ja, att vara parlamentariker är ju definitionen på att vara taktisk. Du kan ju endast driva igenom frågor som det finns ett visst momenten för. Endast motståndsrörelsen kan driva frågor i 100% motvind då vi är precis som namnet låter. Afs kan aldrig tag upp judisk makt om innan valet, då de har vunnit på att ta vindskydd bakom oss, då vi alltid är mer radikala. Endast om de kommer in i riksdagen har de ens en chans att lyfta på frågan, då de har riksdagen som mediaplattform och kan försvara sig från medias lögner, och har ekonomin och annat… Läs mer »

Senaste
Medlem

Värt att notera i svaret: Konflikter rörande Israel är inte som Ahl påstår lika ovidkommande för oss som somaliska sådana, eftersom de förstnämnda kan påverka oss på ett helt annat sätt. Islams utbredning understryks som ett särskilt problem – counterjihadismen är alltså intakt där fokus ligger på symtom, roten till problemen tycks man sakna känedom om. AfS säger sig värna om ett svenskt folk som de inte kan definiera. Deras politik skapar inte på långa vägar någon homogenitet utan inkluderar en mängd andra folkslag som inte ska vara här. Om allt detta beror på oförstånd eller oärlighet kan man bara… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Judarna är fruktansvärt på hugget. De tog ju över Sveridemokraterna. Målmedvetet kapade de bit för bit varje inflytelserik position och har både judar och icke-judiska sionister i toppen. Det är därför SD nu har blivit ett tandlöst 8-klöverparti som vill behålla den judiska maktordningen. Liksom de andra marionetterna i övriga riksdagspartier. Nu ska juden Torssell alltså REDAN se till att AfS går samna väg, för den judiska regimens skull. Man skulle önska att svenskarna blev bättre på att identifiera sina fiender! Tydligen lyckades inte juden Torssell göra sitt parti Folket Rätt 201 till den framgångssaga han hade förutsett. De skulle… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Zoltan Bundzik låter mer som ungersk tattare – namnet är helt ojudiskt. Kanske är han släkt med den ungerska tattaren Åkesson som naturligtvis också har ett tattarnamn.

Erik
Medlem

Stadig kran på herr’n.

Senaste
Medlem

Torssell berättar på Flashback om sin bakgrund: ”Min far kom från Ungern före andra världskriget. Släkten hade tidigare kommit från Polen under 1800-talet. Min farfar spelade i S:t Petersburg operaorkester och min far i Budapests symfoniorkester vid 18 års ålder.” Hans utseende, hans bakgrund i Polen, Ryssland, vurmandet för det judiska folket..tja, döm själva. I vanlig ordning förespråkas det att våra länder ska vara ”öppna” för vem som helst: ”Min åsikt om repatriering av människor som inte kan anpassa sig till svenskt leverne är tydlig. Den bör påskyndas. Däremot har jag sagt att det kan vara en fördel för ett… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Där ser man, mitt antagande var rätt. Fiolspelande zigenare har alltid haft en speciell status i Centraleuropa. Ungersk flicka som rymmer med fiolspelande zigensk förförare är nog det vanligaste temat i ungerska svartvita pilsnerfilmer från 40-talet.

comment image
På bilden ser man tyska flickor leka med barn till fiolspelande sinti-zigenska musiker.

Victor
Medlem

Thorsell borde ta ett gott råd,och hålla sig till området sjöfart i fortsättningen. Hans videor om Ms Estonia har varit mycket bra som gammal redare. Och förre detta byrådirektör inom sjöfartsverket. Inom politiken har han inget att göra överhuvudtadget. Han är ju inte klok karln. Ser att han har en (((kran))) nu det kan förklara en del av hans ofta helt rabiata beteende.

Marten
Medlem

Detta är bara spel för gallerierna. Nordfront skulle kunna göra liknande rubriker: ”Kristen på Nordfront kräver att NMR blir kristna” eller ”Konservativ på Nordfront kräver att NMR inte attackerar bankern” och ha en person som spelar troende kristen eller högerpolitiker och sedan i ett svar skriva att NMR står för yttrandefrihet eller NMR vill ha en statlig bank, men det är bra att Nordfront är en äkta oberoende media och gör saker trovärdigt. Alternativ för Sverige skapades för att splittra den nationella rörelsen mellan dem som bryr sig om judar eller bögar och de som bryr sig om muslimer. Varför… Läs mer »

Sverker
Medlem

Att zionisten Zoltan troligen också är jude, fick jag misstankar om när han höll ett föredrag om Estonia. Han jobbade ju på Sjöfartsverket under den aktuella tiden, och vill ”avslöja” och ”lätta sitt samvete”, i en bok han skrivit, om hur mycket myndigheten hade mörkat om det hela. Officiellt, så fick ju våra korrupta myndigheter till slut erkänna att Estoina hade transporterat krigsmateriel, vilket dom blånekat till innan. Då undrar man, vem som skulle ta emot den där hemliga ryska krigsmaterielen? Kryptiskt sades det ”Till ett land i Mellanöstern” Ok, vi börjar ana! En annan myndighetsperson, som är öppen jude,… Läs mer »