Sinnessjuk vit man ser sig som ”transracial”

USA. En vit man vid namn Adam går nu ut och säger att han är ”transracial” och ser sig själv som filippinsk.

Det började med ”genusvetenskapen” med termer som ’socialt kön’ där kön ses enbart en kulturell och social konstruktion. En man kan betrakta sig som kvinna och en kvinna som man trots de uppenbara biologiska könsskillnaderna. Denna ”vetenskap” tas på stort allvar inom den politiskt korrekta världen, inte minst i Sverige.

Nu tycks turen ha kommit till ”social ras”. En vit man vid namn Adam betraktar sig själv som ”transracial” vilket innebär att han identifierar sig med en annan ras.

För Adam, som numera går under namnet Ja Du, handlar det om att han ser sig själv som filippinsk. Som en del av sin nya rasliga identitet kör Adam runt i Florida i ett lila trehjuligt mini-fordon som kallas för Tuk Tuk, vilket är ett vanligt fordon i Filippinerna.

— Alltid när jag är runt den filippinska musiken och maten så känner jag att jag är i min egen hud, förklarar Adam till WTSB.

Adam säger att han också ser sig själv som transsexuell och överväger att byta kön.

Det mest uppmärksammade fallet på en ”transracial” är den vita kvinnan Rachel Dolezal som spelade ”afroamerikansk” kvinna i flera år. I Dolezals fall handlade det om ett bedrägeri som rullades upp när det visade sig att hon iscensatte flera falska ”hatbrott” mot henne och hennes familj. Vid det laget hade hon blivit president för NAACP i Spokane, ordförande för stadens polistillsynskommission samt professor inom ”afrikanska studier” vid Eastern Washington University i Spokane.

Enligt Adam har han inte börjat identifierat sig med annan ras på grund av de fördelar det kan ge honom.

Källa:
’Transracial’ man born white feels like he is Filipino

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments