Sinnessjuk vit man ser sig som ”transracial”

USA. En vit man vid namn Adam går nu ut och säger att han är ”transracial” och ser sig själv som filippinsk.

Det började med ”genusvetenskapen” med termer som ‘socialt kön’ där kön ses enbart en kulturell och social konstruktion. En man kan betrakta sig som kvinna och en kvinna som man trots de uppenbara biologiska könsskillnaderna. Denna ”vetenskap” tas på stort allvar inom den politiskt korrekta världen, inte minst i Sverige.

Nu tycks turen ha kommit till ”social ras”. En vit man vid namn Adam betraktar sig själv som ”transracial” vilket innebär att han identifierar sig med en annan ras.

För Adam, som numera går under namnet Ja Du, handlar det om att han ser sig själv som filippinsk. Som en del av sin nya rasliga identitet kör Adam runt i Florida i ett lila trehjuligt mini-fordon som kallas för Tuk Tuk, vilket är ett vanligt fordon i Filippinerna.

— Alltid när jag är runt den filippinska musiken och maten så känner jag att jag är i min egen hud, förklarar Adam till WTSB.

Adam säger att han också ser sig själv som transsexuell och överväger att byta kön.

Det mest uppmärksammade fallet på en ”transracial” är den vita kvinnan Rachel Dolezal som spelade ”afroamerikansk” kvinna i flera år. I Dolezals fall handlade det om ett bedrägeri som rullades upp när det visade sig att hon iscensatte flera falska ”hatbrott” mot henne och hennes familj. Vid det laget hade hon blivit president för NAACP i Spokane, ordförande för stadens polistillsynskommission samt professor inom ”afrikanska studier” vid Eastern Washington University i Spokane.

Enligt Adam har han inte börjat identifierat sig med annan ras på grund av de fördelar det kan ge honom.

Källa:
‘Transracial’ man born white feels like he is Filipino

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
André DevecseriMariaanschKarlRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
M
Medlem

Helt sjuka människor finns. Låsa in ”sinnessjuka” omgående.

Fredrika
Medlem

Ja du. Vad ska man säga mer än att det inte är en konstig utveckling i en värld där inga gränser ska få finnas. Vem minns inte den där svenska 20-åriga lesbiska transart-katten Nano som mjauade medan hon pratade om sin matte, som var hennes älskarinna.

Rokviken
Medlem

Och till råga på allt, stansad i ansiktet.

.db.
Medlem

Alltså. Listan med förvirringssjukdomar hos dessa är inte att leka med! Lås in på obestämd tid, släng nyckeln. De är en fara för folk och sig själva.

Karl-Путин A
Medlem

Ett par år på ett filippinskt fängelse skulle göra honom gott och sen kunde han identifiera sig som en jättebebis eftersom han blev tvungen att använda blöja resten av livet.

ansch
Medlem
ansch

Ja Du, om det nu gillar fillipinsk kultur så går det att njuta av denna utan att se sig som transraslig. Och om det nu gillar att bete sig som en kvinna så går det att bli inlagd på psyket och få behandling. Nja, i ett sunt samhälle hade det väl gått iaf, kanske inte i Swedistan.

Maria
Medlem

Jag gillar inte sättet som ordet ”sinnessjuk” används på i artikeln. Så skriker barn på skolgården så skriver man inte i journalistiska artiklar. NMR anklagas ofta för att jaga psykiskt sjuka människor och att hata dem detta är ju snarare ett bevis för det. Lägg ner tonårssnacket och uppför er vuxet!!!!!!

Karl-Путин A
Medlem

”Psykiskt störd” hade låtit bättre.

André Devecseri
Medlem

Är benägen att haalla med. Det är lätt att spaara ur känslomässigt när dylika saker sker men man bör göra sitt bästa för att inte laaata det paaverka en formell text

”Vit man ser sig som ”transracial”” hade räckt gott och väl

Karl-Путин A
Medlem

”Vit man” tycker jag svänger över åt andra hållet. Det finns inget fel i att i rubriken påpeka att individen är ”normbrytande” på något sätt. ”Vit man” låter som om det vore en helt normalt funtad människa med alla skruvarna på plats.

André Devecseri
Medlem

Som jag ser det kan det bara bottna i djupt hat och förakt gentemot hans egna ras.