Simon Lindberg svarar en SD-sympatisör

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Dagligen får vi in flertalet e-post med olika funderingar och frågor som berör den nationella kampen och vår organisation. Här publiceras ett av alla brev.

Brevskrivarens tillstånd har lämnats för att publicera detta brev. Namn och övriga personliga detaljer är redigerade eller borttagna för att skydda avsändaren.

Brevskrivaren: Hej!
Jag läste med stort intresse vad ni skrev på Nordfront efter att ni hade haft eran 1 maj-demonstration i Falun. Jag vill direkt klargöra att jag inte till fullo sympatiserar med er, för när ni nämner Hitler gör det att jag får obehagliga vibbar. Jag vill också nämna att jag inte tillhör någon PK-elit vare sig på vänster- eller högersidan och jag är inte heller någon journalist som försöker infiltrera er för det har jag inte den minsta lust att göra. Nej, jag är istället en vanlig människa som har fått nog av ”kulturberikarna” som hånflinar åt oss vanliga svenskar som arbetar i vårt anletes svett för att försörja lata jävlar som lever på våra skattepengar och dagarna i ända samlas på diverse caféer och skrattar bakom ryggen på oss dumma svenskar.

Svar: Anledningen att du får obehagliga vibbar när du hör namnet Hitler är mest troligt för att du enbart tagit del av den etablerade sidan av historiebeskrivningen. Som du kanske vet har det i alla konflikter i mänsklighetens historia varit segraren som skriver historien och i fallet Andra världskriget är detta något som de segrande allierade makterna, som också är de som styr världen idag, verkligen tagit fasta på att utnyttja maximalt. Det är svårt att uttala sig med säkerhet om historia som ligger hundratals år bakåt i tiden, men jag har svårt att tro att en förlorare av ett krig någonsin har baktalats, bespottats och utsatts för sådana intensiva lögnkampanjer som tyskarna i allmänhet och Adolf Hitler i synnerhet utsatts för. Denna propaganda lever i högsta grad än idag och genomsyrar både media, underhållningsindustri och skolväsende.

Om du verkligen vill veta sanningen och bilda dig en egen uppfattning, måste du även ta del av andra sidan och jag rekommenderar dig då starkt att se dokumentärfilmen Adolf Hitler – The greatest story never told. Om du absolut inte känner att du vill lägga sex timmar av ditt liv på detta (trots alla år du lagt på att höra den andra sidans hets) bör du åtminstone börja med att läsa Nordfronts neutralt skrivna historieartikel om Hitler och Tredje riket.

Värt att poängtera är också att det självklart går att stödja vår organisation och den framtid vi ska bygga upp utan att nödvändigtvis sätta sig in i och ha förståelse för varför vi i olika sammanhang lyfter fram Hitler.

The Greatest Story Never Told med svensk undertext når du här.

Artikeln Hitler och Tredje riket finner du här.

Brevskrivaren: Alla de gamla partierna är lika dåliga. När det gäller Miljöpartiet, så minns ni väl hur gråtfärdig Åsa Romson var när hon framträdde i TV när vårt land tillfälligt stängde gränserna. Du kan ju även kritisera Centerpartiet, Liberalerna och det ”nya arbetarpartiet” Moderaterna som nyss har varit så kärvänliga mot massinvandringen av hederskulturella kulturberikare. Minns ni när Fredrik Reinfeldt för ett par år sedan uppmanade hela svenska folket att vi skulle öppna våra hjärtan? Nu står dessutom Annie Lööf och snyftar i diverse kulturprogram och försöker värva kvinnor i förorterna som bär slöja att rösta på henne.

Det är skandal tycker jag och inte bara det. Glöm inte bort att hela Sveriges riksdag från grönt till blått har drabbats av vänskapshybris där den ena talaren efter den andra vill bli mångkulturell på arbetarnas och de äldres bekostnad. Just nu är jag arbetslös så jag har tid att följa debatterna i riksdagen och jag har väldigt torrt på fötterna ska du veta. Samhällsengagemang för vård, omsorg, skola och försvaret är borta.

Nu har jag fått nog av all, ursäkta svordomen, förbannad stalinistisk statistik och undanflykter från de etablerade partierna. De lägger ner skolor på löpande band och gör barn och föräldrar förtvivlade. De skyller på bostadsbristen och kan inte ta hand om våra åldringar som är i behov av att komma till ett tryggt äldreboende. Jag kan också nämna att jag nyss arbetade i Södertälje och då även såg baksidan av hederskulturen. Nej, nu är jag så arg och upprörd att jag tänker bli medlem i Sverigedemokraterna och göra skillnad. För alla arbetare, för våra barn och för alla äldre som har byggt upp vårat land och den välfärd vi lever i nu.

Svar: Nordiska motståndsrörelsen är öppet kritiska mot samtliga partier som idag sitter i Riksdagen, inklusive Sverigedemokraterna. De företräds alla av karriäristiska folkförrädare som inte på något vis önskar vårt folk något gott. De driver en politisk agenda som, precis som du själv nämner, drabbar vårt folk i flera avseenden – i allt från skola till äldrevård.

Tyvärr kommer inte Sverigedemokraterna att på något vis förändra de negativa upplevelser du har av mångkulturen. Sverigedemokraterna önskar inte stoppa invandringen, utan enbart begränsa den och de önskar heller inte skicka hem någon av de ca 2 miljoner främlingar som idag finns i Sverige. Jimmie Åkesson har dessutom korrumperats så till den milda grad att han till och med uttryckt att han är beredd att släppa invandringspolitiken helt och hållet om detta leder till att hans personliga makt befästs. Det enda Sverigedemokraterna MÖJLIGTVIS kan uppnå med sin politik är att i någon utsträckning fördröja resan till avgrunden för vårt folk och land.

Faktum är att det är så illa ställt med Sverigedemokraterna idag att om du går med där och de får kännedom om att du hyser de åsikter som du ger uttryck för i detta brev kommer du att bli utesluten ur partiet. Sverigedemokraterna är ingen opposition, de är en del av etablissemanget.

Sverigedemokraternas valvaka 2014.

Brevskrivaren: En sak jag också har svårt för när det kommer till er är att man inte kan dra alla människor över en kam. Det finns en himmelsvid skillnad mellan lort och pannkaka. Jag träffade exempelvis för ett tag sedan en väldigt smart och engagerad utbildad läkare från Afghanistan. Hans fru var dessutom barnmorska. De kunde felfri både engelska och latin och ville verkligen lära sig svenska så snart som möjligt för att kunna börja arbeta och betala skatt här i Sverige. Deras två barn talade redan flytande svenska efter att bara ha bott i Sverige i 2 år. Deras dotter ville bli läkare som pappa och grabben ville bli fotbollsproffs som Zlatan. Vi i Norrbotten lider brist på läkare och barnmorskor och Sverige skulle behöva en ny Zlatan nu när han är skadad. Håller ni inte med?

Svar: Jag håller helt och hållet med dig om att man inte ska dra alla över en kam och är fullt medveten om att det finns både trevliga och intelligenta människor från alla världens hörn. Det är heller inte mot detta som vårt invandringsmotstånd grundar sig. Vi är motståndare till massinvandringen då den på sikt kommer utrota vårt folk och förgöra vår nation. Vi är försvarare av biologisk mångfald i världen, även bland människor, och önskar att alla folk fick möjligheten att utvecklas i suveräna nationer och bestämma sitt eget öde.

Jag anser att det vore bättre att på olika sätt uppmuntra våra egna nordiska ungdomar att utbilda sig till exempelvis läkare och barnmorskor och sedan även få dessa att se charmen med exempelvis Norrland på bekostnad av storstadsregionernas ohälsosamma jäkt och brus. Vidare menar jag att det är fel av dagens system att likt imperialister beslagta all denna ”fantastiska kompetens” från resten av världen. Afrika, Asien och arabvärlden är garanterat också i behov av läkare och barnmorskor.

Angående Zlatan kan jag faktiskt inte bry mig mindre och jag hoppas innerligt att du är skämtsam när du menar att allt våra förfäder offrat blod, svett och tårar för att bygga upp, utveckla och bevara skulle vara värt att kasta bort för att vårt land skulle göra bättre ifrån sig under ett idrottsevenemang?! Man kan också ifrågasätta spänningen och charmen i landskamper när spelarna ändå inte annat än i färgen på tröjorna representerar de respektive länderna de spelar för.

En bra företrädare för SVENSKA landslaget?

Brevskrivaren: Kan du avslutningsvis berätta skillnaden mellan en nationalsocialist och en Sverigedemokrat som ni ser det?

Svar: Skillnaden är milsvid och jag vet inte var jag skulle börja och fattar därför mig kort. En Sverigedemokrat idag är en Moderat som har en något annan syn på ett fåtal oviktiga frågor. En som i mångt och mycket är nöjd med hur vårt samhälle ser ut idag och en som önskar utrota vårt folk. Nu är jag fullt medveten om att denna beskrivning inte stämmer in på majoriteten av de vanliga medlemmarna, gräsrötterna i Sverigedemokraterna, och det är heller inte min mening att främst rikta kritik mot dessa, men det är denna typ av SD-företrädare deras ledning vill att alla partiets medlemmar ska formas till.

En nationalsocialist är något helt annat. En rakryggad och omutlig person som står i diametral motsats till allt detta system står för, en sann vän av världens folk och ivrig bekrigare av globalisternas smutsiga agenda. En som verkligen vill skapa förändring på riktigt och från grunden. En som ser ett äpple för ett äpple och inte ett päron och som vill ersätta den rådande destruktiva samhällsandan med folkgemenskap.

För att få en bättre uppfattning om våra politiska visioner rekommenderar jag dig att läsa igenom Nordiska motståndsrörelsen politiska program, Vår väg.

Motståndsrörelsens politiska program finner du här.

En nationalsocialist!

Undrar du som läsare över något som rör Motståndsrörelsens verksamhet eller politiska mål är du varmt välkommen att skicka din fråga via vårt kontaktformulär. Din frågor behöver inte alls vara lika väluppbyggda och förklarande som brevskrivarens i denna artikel.

Kontakta Motståndsrörelsen genom detta formulär.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments