Simon Lindberg medverkar i live-podden ”Inside the eye” nu klockan 17.00

RADIO. Nordiska motståndsrörelsens ledare gästar live Dennis Fetchos podcast Inside the eye.

Radio Nordfront-gänget intervjuades i podden 2016 och idag intervjuas alltså Simon Lindberg. Inside the eye är en engelskspråkig podcast, tidigare baserad i Jordanien, som beskriver sig själva som ”intelligent media för de politiskt medvetna” och som ”varje vecka behandlar ämnen som geopolitik, sionism, konspirationer, finans, mellanöstern-politik och nyheter och försöker bringa ljus över vår verklighet”.

Lyssna på programmet här.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
9 månader sedan

Får dwt inte att funka. Gammal telefon väl. Går kanske höra i efterhand också.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
9 månader sedan
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
9 månader sedan

Här har du vårt nordiska problem i ett nötskal. Det handlar bara om rasfrågan. Jag sitter i kväll bredvid två stycken 100 plus kilos killar i åldern 25 år med tatueringar på hela armarna. Dom är nordiska så jag frågar om de sympatiserar med Motståndsrörelsen..det gör dom inte. Jag märker att dom är fotbolls huliganer..antagligen Djurgården eller AIK. Jag frågar dem: Om Djurgården eller AIK skulle bestå av 11 afrikaner, skulle ni hålla på dem så också? Dom svarade: Ja. Då sade jag att jag har inget mer med er att göra. Då sade en utav dem: Varför går du… Läs mer »