Simon Lindberg intervjuades i ”The Public Space”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Ikväll intervjuades Simon Lindberg av Youtube-profilen Jean-Francois Gariépy på dennes kanal.

Tidigare ikväll deltog Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg i en livesänd intervju på Youtube-kanalen ”The Public Space”. Kanalen drivs av Jean-Francois Gariépy som har bakgrund som neuroforskare innan han övergav sin akademiska karriär för att istället arbeta med politik och folkbildning på Youtube.

Gariépy är en rasrealist som politiskt lutar åt det libertarianska hållet och således är starkt för yttrandefrihet, därav också namnet – ”The Public Space” – på hans kanal som han intervjuar olika personer på. Tidigare samarbetade Gariépy med Andy Warski och var bland annat med och modererade den välkända debatten mellan Richard Spencer och Sargon of Akkad. Den senaste tiden har Gariépy intervjuat personer som författaren bakom Hellstorm, althöger-nationalsocialisten Eric Striker, Cultured Thug, David Duke och andra intressanta personer.

Kvällens sändning kretsade som väntat kring Nordiska motståndsrörelsens politik, hur vår kamp går och hur situationen i Sverige ser ut.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnnaPerStephen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Stephen
Medlem

Great interview.

Per
Medlem

Jävligt bra intervju.

Bra att NMR ser till att man når ut internationellt.

Anonym
Medlem
Anonym

Mycket bra punkter Lindberg.

Stephen
Medlem