Simon Lindberg intervjuad av nationell portugisisk organisation

INTERVJU. En intervju med Motståndsrörelsens ledare har idag publicerats på Nova Ordem Social:s (NOS) blogg och Facebook-sida.

Från Facebook-sidan blev intervjun på engelska direkt bannad tillsammans med kontot tillhörande en av ledarna för organisationen, Mario Machado. På bloggen ligger den dock kvar på både engelska och portugisiska. Här kommer intervjun översatt till svenska.

Mario Machado.

God dag från Nova Ordem Social (Nya sociala ordern)! Vi portugisiska nationalister är väldigt glada över att få göra denna intervju med dig och därmed bekanta oss med er verklighet i Norden.

Kan du börja med att ge oss en introduktion till Nordiska motståndsrörelsens historia, målsättningar och ideologi!

Ok! Nordiska motståndsrörelsen grundades 1997, alltså för tjugo år sen nu. Eftersom att det då fanns en hel del subkulturella inslag i den nationella rörelsen grundades Motståndsrörelsen för att ge vårt folk ett mer sunt och seriöst radikalt alternativ som varken var en skinhead-rörelse eller en ”hollywood-nazistisk” organisation.

Vi är nationalsocialister och vill inte bli kallade för, eller etiketterade, som något annat. Nationalsocialismen har svar på livets alla frågor och är mycket mer än bara ett politiskt alternativ, det är en komplett världsåskådning!

Vår syn på nationalsocialism är inte direkt kopierad från NSDAP, utan är anpassad efter moderna nordiska förhållanden, men där ändå grundvärderingarna är de samma. Vår politik handlar om att bejaka det som är naturligt och det som är bäst för vårt folk.

Vårt första mål är att skapa ett självständig nationalsocialistiskt och enat Norden, fritt från Sions bojor och de verktyg som används emot oss, såsom massinvandring, kulturmarxism och ränteslaveri. Vårt andra mål är att från denna fästning i Norden nå ut i världen för att hjälpa andra människor att slå sig fria.

Nordiska motståndsrörelsen har nyligen bildat ett parti i Sverige. Hur realistiskt tror du det är att nationella i ert land kan ta makten genom parlamentariska val innan det matematiskt kommer bli omöjligt på grund av de pågående demografiska förändringarna?

Jag ser det som närmast omöjligt att nå seger enbart genom parlamentariska val i Sverige. Det är våra fiender som sätter upp vilka regler som gäller i den liberala demokratin och de kommer aldrig att tillåta oss att vinna ett val, demografiska förändringar eller inte. Anledningen att vi ställer upp i val är främst för att det ger oss ytterligare en plattform att arbeta ifrån för att sprida vårt budskap till folket.

Har ni planer på att expandera organisationen även utanför den nordiska regionen? Skulle Motståndsrörelsen kunna existera i vilket etniskt europeiskt land som helst i världen?

Man ska aldrig säga aldrig, men just nu finns det inga sådana planer. Däremot hjälper vi mer än gärna seriösa nationella partier och organisationer utanför Norden att etableras och växa. Vi menar också att det vore väldigt bra om andra kopierade våra politiska mål och vårt sätt att arbeta. Att andra inspireras av och får hjälp av oss att skapa och utveckla sina egna organisationer i nära samarbete med oss helt enkelt. Att redan ha en starkt etablerad kontakt från grunden skulle också göra saker och ting enklare för oss alla i framtiden när vi verkligen måste hålla ihop för att ha en chans mot världssionismen.

Hur viktigt tror du det är med internationellt samarbete mellan nationella? Tycker du också att det är viktigt att samarbete med utomeuropeiska nationella så som exempelvis nationalsocialistiska bröder i USA?

Som jag svarade på den föregående frågan; i framtiden kommer vår existens att hänga på samarbete. Verkligt hjälpsamma gentemot varandra tror jag dock inte vi kommer kunna vara förrän någon av oss får reellt inflytande i sitt land och stora resurser att förfoga över.

Jag tycker vi ska vara öppna gentemot alla människor runt om i världen som önskar bekämpa de destruktiva krafter som styr världen idag och skapa en bättre morgondag. Våra fiender arbetar globalt och därför måste vi också göra det. Problemen vi står inför drabbar dessutom hela världen, inte bara Europa.

I dagens högteknologiska globaliserade värld där också vissa civilisationer håller på att växa sig enormt starka verkar det logiskt att européer från världen över samarbetar och enas för att kunna stå upp mot dessa supermakter. Exempelvis har vi Kina vars population går över en miljard.

Även moderna magnifika vetenskapsprojekt och annat som exempelvis att kunna utnyttja energin ur kärnfusion eller att utforska solsystemet kommer att kräva enorma uppoffringar som lättast kunnat nås genom enighet. Vad är dina lösningar på dessa problem? Borde européer världen över etablera någon form av överstatlig organisation? Kanske en konfederation eller till och med en federation med enad armé osv?

Jag är starkt emot internationaler som Sovjetunionen, eller dess moderna kopia, som Europeiska unionen utgör, men tror absolut på djupt samarbete och dialog mellan fria suveräna stater. Jag ser också att detta samarbete och denna dialog, fria nationer emellan, måste nå även utanför Europa.

Som du säger blir världen mer och mer globaliserad och våra fiender starkare genom detta vilket gör att jag också tror att det är en nödvändig lösning att mindre länder enas till större, precis som vi har en målsättning att göra med de nordiska länderna. Mindre länder där folket rasligt och kulturellt har mer som enar dem än skiljer dem åt borde gå samman och sedan samarbeta med andra fria nationer.

Många europeiska nationalister ser en strimma av hopp i Ryssland med anledning av att de som supermakt utgör en motpol till globalismen och för att de står upp för traditionella värderingar. Andra anklagar Ryssland för att vara opportunister när de stödjer nationalister i väst (för att det gynnar deras geopolitiska läge) samtidigt som de utövar hård repression mot ryska etnonationalister i sitt eget land. Tror du att eurasianismen, i det långa loppet, utgör ett hot mot europeisk etnonationalism? Hur ställer ni er till den ryska regeringen och ukrainska nationalister?

Jag tycker att Putin och Ryssland är oerhört mycket bättre än koalitionen jUdeSA-Israel. Jag tror också att Putin i många avseenden är mycket bättre än de förrädare som idag styr de nordiska länderna. Detta betyder dock inte att jag tror att Putin är genomgod. Det finns judiska oligarker bakom kulisserna i Ryssland också och att därför hoppas att Putin skulle ge oss européer vår ultimata frihet är oerhört naivt. Faktum är att ingen kommer att ge oss frihet – istället måste vi själva kämpa för den!

Bland de ukrainska nationalisterna finns där helt säkert bra element, men tråkigt nog har många av dem blivit vilseledda eller köpta av sionister i väst. Främst är det sorgligt att se hur konflikten i Ukraina utnyttjats av sionister för att få vita nationalister att kriga mot varandra. Istället för att skjuta på en rysk eller ukrainsk broder borde de enas och rikta sina vapen mot de som drar i trådarna.

I Portugal har de nordiska länderna länge setts som extremt framgångsrika både vad gäller samhällsuppbyggnad och ekonomi. En vacker plats på jorden där fattigdom knappt existerar, där folk uppför sig korrekt och arbetar hårt och där kvinnorna är otroligt vackra. (Skratt)

Men, nu för tiden ses också nordborna som motsatsen till sin vikingaförfäder; de allra mest ”toleranta”, undergivna, främlingsälskande och ”progressiva” folken i hela västvärlden, ja rent av arketypen av Nietzsches ”slavmoral”. Hur kunde det bli så här? Hur kunde ett så framgångsrikt, produktivt, välorganiserat och intelligent folk komma att bli så här självdestruktivt och kulturellt degraderat? Hyser inte svenskar generellt någon som helst kärlek till sitt eget folk, vad dessa skapat och skönheten i sin egen identitet?

Faktum är att dessa två motsatser du refererar till är väldigt nära sammanlänkade med varandra. De nordiska länderna hade inte varit där de är (eller kanske där de var) om det inte vore för det nordiska folkets rasliga egenskaper. Altruism, gemenskap, naivt förtroende för sin nästa och för sina auktoriteter och lojalitet finns i vårt blod. I vårt DNA.

Detta har för det första gjort att sionisterna verkligen valt att fokusera på vårt folk med sin propaganda eftersom de är oerhört rädda för att vi skulle resa oss mot dem. Att segra genom att splittra oss har blivit än mer prioriterat i Norden än i många andra länder.

För det andra har våra rasliga egenskaper utnyttjats i fiendens propaganda. Att hysa ett naivt förtroende för sin nästa och sina auktoriteter, och därigenom även för media, är verkligen beundransvärda egenskaper i ett sunt samhälle, men när fienden har infiltrerat regeringen och tagit kontroll över median är det istället riktigt dåliga och rentav farliga egenskaper.

Svenskar älskar helt enkelt inte sitt folk eller land eftersom skolor, media, politiker och kulturpersonligheter i århundraden (för detta började redan med kristnandet av de nordiska länderna) har skrikit ut hur dåligt det är att älska dig själv och dina egna och att du istället ska älska hela världen på samma vis. Att alla människor är lika lite värda och att vi inte har någon rätt att vara mer lyckliga eller framgångsrika än någon annan.

Självklart är det omöjligt att älska hela världen och detta har istället lett till att vårt folk inte älskar någonting alls. De har förvandlats till zombies som antingen bara bryr sig om sig själva och huruvida de ska köpa den senaste smarttelefonen eller inte, eller så bryr de sig sååå mycket om hela världen – undantaget sitt eget folk.

Vad är dina åsikter om den tekniska utvecklingen kring gen-modifikationer och interaktivt embryo-urval? Något farligt och omoraliskt eller ett verktyg som enkelt och smärtfritt kan användas för att förbättra och säkra folks unika genpool?

Speciellt med anledning av de krafter som idag styr världen är jag mycket orolig för den här ”utvecklingen”. Vi måste vara väldigt försiktiga när det kommer till att manipulera naturens skapelser. Jag tror annars att naturen kommer slå tillbaka och straffa dessa försök att leka gud genom exempelvis naturkatastrofer och sjukdomar.

I framtidens fria nationella stater är det en något annorlunda fråga dock. Självklart ska vi vara försiktiga med att försöka manipulera naturen även då och aldrig någonsin skapa möjligheter för designade bebisar och liknande, men däremot lägga resurser på eugenik och forskning för att komma bort från vissa ärftliga sjukdomar och liknande.

Hur ses Portugal och det portugisiska folket, eller för den delen Sydeuropa generellt, bland det nordiska folket?

Jag tror de flesta invånarna i Norden ser på Sydeuropa som ett trevligt semestermål. Varmare länder med trevliga människor som är betydligt mer närstående oss själva än om du exempelvis åker till Afrika eller Asien. Förutom det vet jag inte om det finns så starka åsikter om portugiser eller sydeuropéer. Hett temperament, högljudda och mer sociala i jämförelse med nordbor kanske? (Skratt)

Tack så mycket för att du ställde upp på denna intervju. Vi hoppas att vi kan utveckla ett samarbete våra organisationer emellan och inspirera varandra. Vi önskar er stor lycka och framgång eftersom en seger för vem som helst av oss nationella européer vore en seger för oss alla. Har du några sista ord som du vill förmedla till det portugisiska folket?

Tack för visat intresse för vår organisation. Jag håller givetvis med dig kring att vem som helst av oss som når framgång kommer vara gynnsamt för oss båda!

Till det portugisiska folket vill jag säga samma sak som jag gör till de nordiska folken; Räta på ryggen och stå upp för er själva – låt inte våra folks fiender avancera utan motstånd. Ära era förfäder och höj svärdet för kommande generationer. Allt som byggts upp under tusentals år är just nu på väg att utplånas. Det är upp till dig nu. Tro inte på de defaitistiska lögnerna – tillsammans kan vi göra skillnad och förändra vårt öde!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

41 Kommentarer till "Simon Lindberg intervjuad av nationell portugisisk organisation"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Sverion
Gäst
Nybörjare
Sverion

Ave Victoria!

Ej medlem
Gäst
Nybörjare
Ej medlem

Stolt över att vara svensk när jag läser Lindbergs svar.

rahekr
Gäst
Nybörjare
rahekr

Mycket kul att internationella organisationer visar intresse för Motståndsrörelsen!

ELJ
Gäst
Nybörjare
ELJ
Sydeuropéer bör tjäna som ett avskräckande exempel på vad det kommer bli av oss om vi inte skärper till oss och börjar ta vårt eget land i anspråk. Skiter i vad folk tycker, enligt mig så är endast en mindre andel av folket i Grekland, Spanien, Italien och Portugal att anses som vita. Dessa länder är mycket mer sympatiska än än deras grannar (Turkiet, Syrien, etc.), men är de vita bara för det? Nä, knappast. De var det för länge sedan, men inte idag. Här får vi en avvägning mellan nostalgi, pragmatism och ärlighet antar jag. Samarbeta med de sydeuropeiska… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Är vithet för dig enkom blont hår och blåa ögon?
Jag kanske kan tyckas överdriva nu men är väldigt intresserad av var du drar gränsen.

ELJ
Gäst
Nybörjare
ELJ

”Är vithet för dig enkom blont hår och blåa ögon?”

Men lägg ner raljerandet. Om du hade sett killen som är på bilen i artikeln vandrandes omkring i Sverige och du inte varit medveten om vem han var, hade du då kunnat avgöra om han var blatte (turk, arab, etc.) eller sydeuropé (spanjor, grek, italienare, etc.)?

Önskar Spanien, Grekland, Portugal och Italien all lycka och välgång, men vår kamp är inte deras, i mångt och mycket pga de redan förlorat. Ska vi gå samma väg?

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir
Portugiser är inte nordeuropéer. Svenskar är inte sydeuropéer. Nordeuropéer och sydeuropéer ser generellt sett annorlunda ut. Det finns en högre frekvens av blåa/gröna ögon samt blont/rött hår bland nordeuropéer, och en högre frekvens av bruna ögon samt svart/mörkbrunt/brunt hår bland sydeuropéer. Sydeuropéer tenderar även att vara kortare och kraftigare, medan nordeuropéer tenderar att vara längre och lenare. Som du i egenskap av nationalsocialist säkert känner till, så anpassar sig människor efter sin omgivning. Sydeuropéerna är mer anpassade efter klimatet runt Medelhavet, medan nordeuropéerna är mer anpassade efter klimatet i området vi kallat för Norden. Sydeuropéer är lika mycket européer som… Läs mer »
Erik
Gäst
Nybörjare
Erik
Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Grekerna och italienarna var förr blonda och blåögda. Finns kanske ett mindre antal kvar fortfarande, men de flesta är långt ifrån vita. Så länge de håller sig i sina hemländer har jag dock inget emot dem och hoppas att de ska lyckas få kontroll över sina länder igen. Har träffat många bra italienare i Italien och Frankrike. De som kom hit var dock antagligen av sämre kvalitet.

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Mig veterligen så visar genetiska studier på att dagens greker är genetiskt ”identiska” till tester som genomförts på grekerna som levde under Antiken.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Asgeir
Precis, finns inte mycket att orda om.
De har sina rötter i den grekiska myllan och EU försöker slita upp dem och plantera in främmande arter, liksom man vill göra med oss alla.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Påläst
Att antikens greker och romare i genomsnitt skulle sett ut som en typisk nordeuropé är en myt hävdar jag, dessutom är det oss ovärdigt att på detta sätt försöka kapa deras historia och ursprung.

Jag påstår nu inte att det aldrig fanns individer med våra färger i antikens Rom och Grekland – finns fortfarande för den delen – men att det skulle vara mer eller mindre 100%, nä.

9x17
Gäst
Nybörjare
9x17

Jag är en svensk gjort en särskild antropologisk rasistisk
Jag och en nationell svensk har gjort antropoligsk expidition i en av salarna i Vinterpalatset I ST.Petersburg , där finns de ursprungliga skulpturer av alla kända gamla grekerna och
romer.Rezultat var så att alla av de har
typiska ariska ansikten .

9x17
Gäst
Nybörjare
9x17

Jag och en svensk

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

@Påläst Men snälla, det där är en total myt. Antika Greklands filosofer ansåg att svart hår och olivfärgad hy visade mer dominans än den pigmentation som Nordeuropeér har. Kolla på målningarna/frescos av samtliga antika Sydeuropeiska folkslag…

Plato klagade på att man målade ”viol-färgade ögon” på statyer istället för bruna på sin tid. Att måla dem något annat än brunt ansågs inte vara sanningsenligt.

Sydeuropeér är lika europeiska som oss, men det finns vissa skillnader som ska bevaras, det tror jag både parter håller med om.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag säger som så att jag mycket väl skulle kunnat hävda han var just sydeuropé, faktiskt.

Sen förövrigt så hänvisar jag till Asgeirs utomordentliga inlägg.

9x17
Gäst
Nybörjare
9x17

” Man kan ha mörka hår och bruna ögon och vara mera nordisk an någån med blå ögon och blonda hår” ( Hans Gunter)

Heilstormer
Gäst
Nybörjare
Heilstormer

Självklart. Genetiken/rasen sitter inte i utseendet. Den anti-vite Tim Wise ser ut som en nordeuropé men är en Ashkenazijude med tillhörande genetik. John Rhys-Davies (som spelade Gimli i Sagan om Ringen-filmerna) är en typiskt mörk Walesare med genetik snarlik den skandinaviska.

comment image

http://www.pointofgeeks.com/wp-content/uploads/2014/12/454927-gimli.jpg

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Portugal är ett fint land med stolta anor. mycket roligt att motståndsrörelsen värnar relationer med nationalistiska organisationer runt om i Europa.

Johan
Gäst
Nybörjare

Sydeurope

Johan
Gäst
Nybörjare

Hela världen vaknar

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Jag har själv bott drygt två år i Portugal och de har hållt kvar i en naturlig nationalism, även att den gradvis håller på att tunnas ut av (((sio-media))). Det är stor skillnad på folket i centrala- till norra Portugal, jämfört med de mer afrikanska influenserna i södra delen av landet. Jag har aldrig sett så mycket fornlämningar och det nordiska / keltiska firas fortfarande som en integrerad del av kulturen i norr.

Fantastiskt inspirerande intervju! Lindberg FÖR Norden framåt med säkra steg!

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Mario Machado:
http://imgur.com/a/8O4KX

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Hitler är återuppstånden från de döda
https://www.youtube.com/watch?v=TPKMLAuat10

Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

De likheter som du ser kan ju också bero på att iranier (perser), till skillnad från sina semitiska och mongoliska grannar, påminner en hel del om européer.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Mycket positivt att Nordiska motståndsrörelsen uppmärksammas bland nationella på fler och fler ställen.

En mycket bra intervju av Simon Lindberg.

Portugal har en stolt historia och de är ett stolt folk.

Och precis som budskapet blev i intervjun: Vi behöver varandra om vi ska besegra JUDARNA.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon
Mario är ett borderline, vit med små tendenser av annan ras. Han har det typiska smala raka näsa, som kännetecknar nordafrikaner, dock utan krok. Smalt avlångt huvud med lång panna. Hudtonen tenderar att vara starkt mörk på vissa ställen. Där e olika orsaker till rasblandning i syd. Ett kan vara ursprungsfolk som var bosatta där innan arier kom (samer I Sverige), det kan även vara tidiga européer, arier, med mörkare hudton som inte han mutera för att anpassa sig till platsen. Det kan vara folkförflyttningar som bosatte sig där man börja skilja sig reliogionmässigt. Nordafrika och Portugal har varit nära… Läs mer »
Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Stolt att vara medlem i Nordiska Motståndsrörelsen !

Framåt för folk och nation!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare

Bland de bästa intervjuer Lindberg gjort. Klara väl underbyggda och suveränt bra förklarande svar.
Svar likt de intervjun drar ner byxorna på våra sionistiska/globalistiska fiender samt våra politiska folkförrädare.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Sanningen Ska Segra – Tack för 1000 prenumeranter!
https://www.youtube.com/watch?v=Yg4I_SJftsk

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Alltid lika bra när NMR knyter internationella kontakter och profilerar nationalsocialismen.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Lutetia-Lussitanerna-Lissaboniterna –
ÄR OSSETER FRÅN OSSETISTAN.
Därifrån härstammar också Svearna.

Goterna från Grusia/Georgien.

Arne Strand.

Heilstormer
Gäst
Nybörjare
Heilstormer

Skitsnack. Släpp det bibliska MENA-vurmandet.

Vi är arier från stäppen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan_hypothesis

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

THE SATANIC NWO CONSPIRACY IS REAL! GREAT EYE-OPENER MOVIE

https://www.youtube.com/watch?v=CSWHIEibU0Q

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

It’s Not The ”Illuminati” It’s The Jews @NorseWolf/EricDubay/ImperialTruth

https://www.youtube.com/watch?v=Dmfk9rPM22Y

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Borde inte judens makt minska när landet blir fattigare? Se också på länder som Estland där ”flyktingarna” inte vill stanna.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Mycket bra kommenterat Simon !

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Ett framtida samarbete mellan Nordiska Motståndsrörelsen och Nova Ordem Social skulle kunna vara att involvera och aktivera de nationalistiskt sinnade av de nordbor som valt att pensionera sig i Portugal och hitta gemensamma kontaktytor.

90 kg muskler
Gäst
Nybörjare
90 kg muskler

Ett är helt klart ! Juden tål inte kritik! Jag har haft en del med dom att göra .

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Kommer det en audio version av intervjuen?

wpDiscuz