Simon Lindberg höll föredrag om nationalsocialismen i Dalarna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 30 november höll Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ett föredrag om nationalsocialismen i Dalarna.

Lördagen den 30 november anordnades ett månadsmöte i Näste 5, där organisationens verksamhet under den kommande månaden avhandlades. I vanlig ordning passade medlemmar och aktivister givetvis på att samtala om stort och smått med sina kamrater. Efter månadsmötet avnjöts även en vällagad chili con carne, vilket uppskattades av deltagarna.

Dagen till ära hölls även ett föredrag av Simon Lindberg, med titeln ”Vad är nationalsocialism?”, som tidigare hållits i Sundvall. Föredraget syftar till att reda ut vad nationalsocialism är och inte är, vilket namnet kanske avslöjar.

Innan föredraget drog igång fylldes lokalen förutom de redan närvarande medlemmarna på med ytterligare besökare, som kommit för att höra på vad Lindberg hade att säga.

Förutom att lyssna på föredraget kunde besökarna även passa på att handla från Greenpilled eller skriva en julhälsning till den fängslade kamraten Peter Holm.

Vill du också få chansen att närvara under liknande föredrag? Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VeraJohnny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johnny
Medlem

Mycket bra föredrag! Bra dag i övrigt med!

Vera
Medlem

Visst var det, en klar och tydlig redogörelse i sanningens anda.