Personlig intervju med Simon Lindberg – ställ era frågor!

Som Radio Regeringen tidigare utlovat kommer avsnitt 88 att bli ett speciellt sådant. Särskilt med tanke på att det dessutom är 14 månader sedan damerna började sända radio!

Ställ frågor till Simon
På grund av en temporär justering i planeringen för att allt ska fungera, sänder Radio Regeringen avsnitt 88 torsdagen den 2 november. Damerna och Simon Lindberg önskar att lyssnarna ska ta tillfället i akt och ställa alla de frågor ni har om Nordiska motståndsrörelsens ledare.

Genom att skaffa ett konto på VK kan du logga in och kommentera här nedan i kommentarsfältet, eller så väljer du att istället skicka ett mail till Radio Regeringen på radioregeringen@gmail.com med de frågor du har.

Damerna utlovar en riktigt trevlig kväll med start klockan 19:00 imorgon!

Stöd Radio Regeringen
Om du gillar det Radio Regeringen gör går det bra att hjälpa till genom att registrera sig på Hatreon och bli en månadsgivare. Damerna läser upp alla donationer i början av varje avsnitt!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments