Personlig intervju med Simon Lindberg – ställ era frågor!

Som Radio Regeringen tidigare utlovat kommer avsnitt 88 att bli ett speciellt sådant. Särskilt med tanke på att det dessutom är 14 månader sedan damerna började sända radio!

Ställ frågor till Simon
På grund av en temporär justering i planeringen för att allt ska fungera, sänder Radio Regeringen avsnitt 88 torsdagen den 2 november. Damerna och Simon Lindberg önskar att lyssnarna ska ta tillfället i akt och ställa alla de frågor ni har om Nordiska motståndsrörelsens ledare.

Genom att skaffa ett konto på VK kan du logga in och kommentera här nedan i kommentarsfältet, eller så väljer du att istället skicka ett mail till Radio Regeringen på radioregeringen@gmail.com med de frågor du har.

Damerna utlovar en riktigt trevlig kväll med start klockan 19:00 imorgon!

Stöd Radio Regeringen
Om du gillar det Radio Regeringen gör går det bra att hjälpa till genom att registrera sig på Hatreon och bli en månadsgivare. Damerna läser upp alla donationer i början av varje avsnitt!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AndersJeff HedeLeifaar88Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henrik
Medlem

Fråga: från det att du hade ditt ”uppvaknande”, har du alltid varit 100% övertygad nationalsocialist, eller har du någon gång ställt dig tveksam till dina ideal?

Fråga:Har du vid något tillfälle känt mer förakt än kärlek för svenskar pga vårat självdestruktiva och ”blåögda” beteende?

André Devecseri
Medlem

Hur stor del av din vardag upptas av kampen? Har det naagon gaang varit paafrestande för ditt privatliv med din familj?

Fredrika
Medlem

Motståndsrörelsen ska skrota dagens skendemokratiska representativa demokrati, vars regering och riksdag endast representerar den främmande makten och utländska banker. Istället ska ett nordiskt parlament och direktdemokratiska folkomröstningar införas. Numera ser jag nästan lika många ”# NMR2018!”-utrop som jag ser ”# SD2018!”-etiketter. Av vilken anledning ställer vi upp i nästa års ”val”, mer än som en propagandaverksamhet? Det går ju inte, med hela de moderna nordiska demokratiseringsprocesserna som talande facit, att bli inlemmad i dagens skendemokratiska system utan att korrumperas. Vad ska vi i den ”representativa demokratin” att göra? Och vad kan vi lova våra väljare, varav många säkert liksom SD-anhängarna… Läs mer »

aar88
Medlem
aar88

Vad kan vi se framemot för kampåret 2018? Demonstrationer, valmobilisering etc?

Leif
Medlem

Fråga: vad säger du till dem som tvivlar på att vi kommer att få uppleva ett nationalocialistiskt Norden? Hur tänker du dig att vi ska komma dit?

Jeff Hede
Medlem

Hej Simon! I skrivande stund ser jag att vi i runda slängar får in 16.000 kronor, till Radio Nordfront via hatreon varje månad som vi nyligen tecknade upp oss på. Låt oss säga att 1000 personer skulle donera 100 kronor till organsiationen varje månad. Om det blev en verklighet så skulle vi alltså ha 100,000 kronor i vår budgett varje månad! Har du lust att måla upp en bild för lyssnarna vad vi skulle kunna göra med en sådan budget? Jag hoppas och tror att det kanske skulle kunna hjälpa folk att gräva fram plånboken. Här kan ni som inte… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Hej Simon.

Veckans fråga på Nordfront är #Me Too-kampanjen.

Personligen tror jag det är bra att systemets lakejer inom system-media inte ens klarar av att hålla varandra om ryggen längre. Deras rätta naturer kommer fram och avslöjar dem.

Kända manliga feminister visar sig vara hemska mansgrisar som kränker kvinnor.

Jag tror det är positivt.

Vad tror du?