Simon Lindberg dömd för att ha välkomnat Motståndsrörelsens seger

DEMOKRATUR. Nordiska motståndsrörelsens ledare dömdes idag för att ha utropat ”Hell seger!” och samtidigt höjt en knuten hand i luften.

Simon Lindberg avslutade sitt tal under demonstrationen i Stockholm den 12 november år 2016 med den välkända hyllningsfrasen till den kommande nationalsocialistiska segern. Lindberg erkände i Stockholms tingsrätt att han uttalat orden och höjt sin arm i luften på det sätt som åklagaren beskrev, men förnekade att det skulle vara med brottsligt uppsåt.

Domen kom idag där en oenig tingsrätt dömer Lindberg till böter och villkorlig dom för hets mot folkgrupp. Nordfront har varit i kontakt med Simon Lindberg som lämnar en kort kommentar:

— Det var inte oväntat. Hets mot folkgrupp är inte en lag som är till för att skydda minoriteter från hets utan en lag som enbart existerar för att kunna lagföra oss i den politiska oppositionen. Givetvis kommer jag att överklaga domen.

Se det fällda talet i sin helhet här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Ett väntat justitiemord från det onda (((systemet))) men ett suveränt tillfälle för Motståndsrörelsen att gå till attack mot den sinnessjuka, perverterade, svenskfientliga och vita rasen diskriminerande HMF-lagen.

En lag framtagen av JUDE-makten för att trycka ned vita människor från att öppet våga säga ifrån mot det pågående folkmordet av vårt folk.

Hell seger!

Magnus
Nybörjare
Magnus
2 år sedan

Vår tid kommer, då får dessa lakejer allvarligare saker att tänka på.
Hell Seger!

Peter
Nybörjare
Peter
2 år sedan

Hetsa? -När det är judarna, anser jag, som genom penninghegemoni, maktmissbruk, censur osv. hetsar mot hela övriga mänskligheten! -Upprörande!

Peter
Nybörjare
Peter
2 år sedan

Och, inte minst, exempellös rasism!

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Jaha, nu väntar jag med spänning alla HMF domar mot socialliberala vänstern samt kommunisternas hälsningar och segeryttringar med exakt samma rörelse med knuten hand. Vidare alla fotbollsspelare efter de gjort mål, dessa måste också åtalas, jag menar värdegrunden…………………….

Negressen Tess Asplund står väl först i kön att bli åtalad, eller?

comment image

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Behövs inga skallinstrument för att se skillnad på människor och ”människor”.

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

DDOS attack?

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Åklagaren Olof Vrethammar borde själv åtalas och då för ”Hets mot den svenska folkgruppen”.
comment image

Tobias
Nybörjare
Tobias
2 år sedan

Jävla folkförrädarsystem,det kommer att gå åt en hel del galgar när vindarna blåser åt andra hållet!

Hell seger!

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Det är sportsligt segervisst att höja en knuten hand i luften, helt olympiskt. Har domaren sagt vilket folk hade beklagat sig?

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Den som polisanmälde partiledaren var naturligvis Martin Tunström sosse och biståndshandläggare på socialtjänsten i Helsingborg. Detta skrev äcklet på nätet, vilket visar hans intelligens och trovärdighet:

Inläggav Martin Tunström » 17 apr 2002, 21:39

Har sett filmen ”Auswitch” (Holocust) från SMB där såg man ett bord som amerikanarna hade ställt fram i lägret. På bordet stod en lampa av människo hud och en människas huvud delat på mitten! :(

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Valhalla

Om det bordet finns det också information i den här videon
https://youtu.be/uc_cRTc62MQ

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Ännu en gång har svenskt rättsväsende visat vilket skämt det är när det gäller opartiskhet.En negress kan höja höger arm för att störa en demonstration utan några reaktioner men en svensk får inte höja handen för att symbolisera segern över det korrupta samhället.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Glöm inte att göra livet lite lättare för kamrater som är fängslade för sina åsikters skull.

Donera till FÅNGHJÄLPEN.

PG: 53 07 66-5
Märk inbetalningen med ”Fånghjälpen”.

Lars
Nybörjare
Lars
2 år sedan

A.H. hade den rätta inställningen till lagvrängare!