Simon Lindberg åtalas för hets mot folkgrupp!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg delgavs idag åtal för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

Idag väcktes åtal mot Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg. Åtalet gäller hets mot folkgrupp och åklagaren menar att det brottet ska ha begåtts den 12 november förra året då Lindberg talade på Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm.

Åklagaren menar nu att på grund av sammanhanget så kan det ha varit olagligt att Lindberg utropade ”Hell seger” och gjorde en hälsning med knuten näve i slutet av talet. Lindberg erkänner själva gärningen men menar å sin sida att det är långsökt att det skulle vara brottsligt.

— Att få en hyllning till vår kommande seger att vara hets mot folkgrupp är oerhört långsökt och ett tydligt försök av systemet att åter flytta fram sina positioner gentemot oss i den enda verkliga oppositionen, säger Lindberg till Nordfront.

Bland annat säger Lindberg till Nordfront att hälsningen med knuten näve inte användes i Tyskland under 1930- och 40-talet, varför kopplingen är svag.

Kopplat till demonstrationen i Göteborg
Enligt Lindberg kan det vara ett medvetet drag att åtalet kommer nu när det bara är några få veckor kvar till demonstrationen i Göteborg.

— Tidpunkten är mycket anmärkningsvärd. Det är nära nog ett år sedan demonstrationen i Stockholm den 12 november nu. Att man väntat så länge med att väcka åtal känns klart inplanerat med anledning av den kommande demonstrationen den 30 september. Man vill helt enkelt försöka skrämma upp mig från att tala och våra demonstrationsdeltagare från att delta genom att med detta åtal försöka lägga någon form av tyngd bakom Erik Nords sinnessjuka uttalande, säger Lindberg och avslutar sedan med följande ord:

— Jag hoppas detta kan få än fler att sluta upp i Göteborg den 30 september. Låt er inte skrämmas, slut istället upp i kampen mot förbrytarna!

För mer information om den kommande demonstrationen, läs Revoltera.nu.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

59 Kommentarer till "Simon Lindberg åtalas för hets mot folkgrupp!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Norling
Gäst
Nybörjare

Hell den nordiska frihetskampen!

peter
Gäst
Nybörjare
peter

yes

Fundersam
Gäst
Nybörjare
Fundersam

Det är väl bara att påstå att man inspirerats av Tess Asplund.

noo
Gäst
Nybörjare
noo

Jag och en knegare till kommer från Stockholm.

https://www.youtube.com/watch?v=YItUjrGdkh8

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Fler och fler nordbor inser att demokraturen är en korrupt samling fega, hycklande lögnare, vars enda agenda är att följa sin husse, dvs de globalistiska JUDISKA kapitalistgangstrarna som styr västvärlden.

HMF-lagen är en anti-vit skapelse, designad för att kunna åtala vita människor som vågar trotsa makten med ord.

Det kommer en dag, när kampen kommer föras med andra medel än med ord.

Hell seger!

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Något för Nordic Frontier att ta upp i nästa avsnitt; och jämföra yttrandefriheten i Sverige och t.ex. Iran.

David
Gäst
Nybörjare
David

Snacka om att sila mygg och svälja kameler. Det är alltså detta som folk hakar upp sig på?
Färgade och kommunister får gå runt med höjd näve och basunera ut revolution och om att krossa staten, samtidigt som det hejas på och beundras av Svensk media.
Man har i princip slutat ta sig för pannan över hur demokratin fungerar så ensidigt i det här landet.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Simon borde svara med ett åtal om obefogat åtal, och hänvisa till Teres Asplunds bild.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Systemet är så lättgenomskådat. Korrumperat och ruttet ända in i märgen. Men snart är systemets saga all.

Jörgen Kromann
Gäst
Nybörjare
Jörgen Kromann

Knyt ej din näve (och öppna den för guds skull inte för att visa att den inte är knuten) och gå inte i takt, sånt där är tydligen bara för kommunister och vaktparaden!

T.O
Gäst
Nybörjare
T.O

Hell seger!

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Jag hälsar alltid som Hitler gjorde….underarm upp och handen i skulderhöjd fingrarna lätt bakåtböjda.

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Kanskje det er noe samtlige burde gjöre,for det er vel bare den strake hilsen de forelöbig er kritiske mot. Heil seier.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det räknas med omkring 1000 sluter upp, kanske lite mer. Om alla gör hitlerhälsning, har dom ens så många grisar att gripa alla tusen?

Draugen
Gäst
Nybörjare
Draugen

De griper en i efterhand, en av anledningarna till att de är utrustade med kameror.

peckerwood
Gäst
Nybörjare
peckerwood

spennende å se om hun neger kommunisten som prøvde å stoppe 1 mai demostrasjonen blir tiltalt da for hun gjorde den samme tegnet med å løfte armen knyttet neve.må vell være lokehet for loven?1488

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Hets mot folkgrupp – en lag speciellt införd mot oss. Kan tolkas hur man vill – alltså vi får inte höja armen det minsta. Ingen knuten näve? Vad då, vänstern får göra det. Vinka får man inte heller. Det är vansinnigt. Bränna bilar, våldta svenska flickor, överfalla gamlingar det är ingenting utan Du får inte höja armen – det Du. Kommer ihåg för ett antal år sedan när Chinas regering förbjöd vissa gester som uppfattades som protester – vilket förbud vår media fördömde på det skarpaste. Det finns ett ordspråk ; Att sopa rent framför sin EGEN dörr men det… Läs mer »
AFA-info
Gäst
Nybörjare
AFA-info

HÄR finns bilderna på de aktiva personerna inom AFA-Skåne:

comment image
comment image
comment image

Har du information om dessa personer? Kontakta då research@nordfront.se

Vi är även intresserade av ledande personer från AFA i Stockholm, Göteborg m.m.

Namn, bo- och arbetsplatser, bilder, vardagsrutiner och sysselsättningar är av stort intresse.

Mejla alla uppgifter till research@nordfront.se

Patrique Ståhl Dordevic
Gäst
Nybörjare
Patrique Ståhl Dordevic

Det finns väl ingen anledning att ge sig på civila privatpersoner? Då beter man sig precis lika illa som AFA gör och kan då heller inte klaga på deras metoder.

Attackera åklagaren istället. Eller är Nordfront alldeles för fega att ge sig på frimurare? Nordfront känner sig kanske lite modigare genom att angripa hjärntvättade ungdomar?

jägarn
Gäst
Nybörjare
jägarn

Bra Vera ! Vi ska inte låta oss kuvas ! Full fart framåt ! Hell Seger

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars
Rättsväsendet har mycket lite med rätt att göra. Det är fullständigt bisarrt hur polismyndighet, åklagarväsende och domstolar sitter och konspirerar och strategiplanerar för hur de effektivast ska bekämpa politisk opposition. Självklart är det ingen slump att detta åtal nu kommer alldeles innan göteborgsdemonstrationen. Precis som med det ökade polisvåldet och polistrakasserierna mot motståndsrörelsens medlemmar, är detta cyniskt planerat från statsmaktens sida. Jag har sagt det förut men väljer att upprepa mig: Det behövs många kameror i Göteborg. Inte bara i demonstrationståget utan också bland undercoverpersoner bland åskådare och motdemonstranter! Systemet använder fulare trix än vad de flesta är beredda att… Läs mer »
Morningstar
Medlem
Nybörjare

Om det händer som du tror så står säkert alla crisis-skådisarna redan på standby, redo att använda den 30:e. Dom kanske rent av tränar för den 30:e i skrivande stund.

Ljusman
Gäst
Nybörjare
Ljusman

Tumskruvarna dras åt, några sitter i bakgrunden och styr rättsväsendet i strid med grundlagen. Inte juridiskt hållbart att åtala för kontext i stället för innehåll, då blir allting flytande och inte ens Löfven vågar uttala sig till slut, men vi har för länge passerat den punkt där diktatur infördes och man täppte till truten på folket. Det skedde i princip 1988 då Sjöbo och svenska folket för allra sista gången i svensk historia kunde fritt uttrycka en fri åsikt. Sedan dess, mörker.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

En helt surrealistisk overklighetskänsla infinner sig, men ändå är man inte förvånad, lagen är ju bara till för att tysta regimkritiker och kan snart användas till vad som helst. Även om det mot all förmodan inte skulle vara ursprungssyftet så är det en konsekvens. Lagen måste bort!

Christopher Pedersen
Gäst
Nybörjare
Christopher Pedersen

Vansinnet är uppenbart och omfattande likaså korruptionen inom myndigheter och lagmän när man försöker påskina att det skulle vara olagligt att säga ”hell seger” och höja en knuten näve. Precis så som Lindberg säger så har en höjd knuten näve ingen koppling till NS-tyskland, snarare är det något som förekommer i otaliga andra exempel, t.ex. närmast samtliga ”demokratiska” revolutioner etc i bildspråk och handlingar. Men inte bland tyskarna i den tidsepoken och det styret som åklagaren vill göra gällande. Blir det en fällande dom är det enbart ett rent politiskt beslut.

NS
Gäst
Nybörjare
NS

Söderman ropade Hell Seger och hälsade med knuten näve under Folkets marsch, han förhördes och släpptes direkt. Märks att det är nya tider nu. Och även milsvid skillnad på de båda personerna.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Oj var rädda maktens kreatur är nu.

HMF mot nationalsocialismen är vad detta är.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Verkar ju inte klokt. Det är en hälsning. För övrigt brukar även kommunister ibland manifestera med en höjd knuten näve. Hell är en gammal nordisk hälsning och seger kan handla om vad som helst. Rena ”nyspråk” censuren i bästa 1984 stil…. Det finns inga tydliga kopplingar till nazismen med hälsningen. I ett sånt här läge vore det dock enklare om NMR inte var så tydligt ihopkopplad med uttalad rå-antisemitism. Just det inslaget i rörelsen kommer göra att de i alla fall kommer få vatten på sin kvarn och kanske fälla Simon, samt banna hälsningen.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

HMF = Lex åhberg.

((( )))

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Gäller att inte se glad ut eller skratta på nästa demonstration, eftersom satt i sin kontext så glädjer man sig åt 6 miljoner gasade judar.

martin
Gäst
Nybörjare
martin

anmäl alla BLM-aktivister för att ha hälsat knuten näve också, fan vad tramsigt!!

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Folket räds inte en knuten näve.
Tvärtom.

Det är (((samhället))) som räds vår näve och vår kommande seger.

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Hell Seger!

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Hell seger – ända tills den uppnåtts!

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Helt sanslöst och väldigt långsökt att detta skulle utgöra hmf(gummiparagraf för att åtala och döma dissidenter).
Fortsätt kämpa mot folkförrädarna Simon!

Nmrkamrat
Gäst
Nybörjare
Nmrkamrat

Vore underbart att få se Lindberg ”däba” den trettionde.
Har inte hört någon åka dit på att däba.
http://media.rimboskolor.se/2016/09/untitled.png

Skjerpings
Gäst
Nybörjare
Skjerpings

Når systemet ikke kan finne måter å gripe en på, …da koker de ihop nye lover. Skitne triks.

Å hylle seier, huff så ”kriminelt.” En hilsen med knyttet neve, oida. Regner med de da tiltaler yrkesdemonstranten Tess også?

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Det är ju så tydligt att åsiktssnuten och statens politruker räds rakryggade män och kvinnor som öppet, offentligt och lagenligt står för sina åsikter, handlingar och mål!

Lika tydligt borde det egentligen vara för alla statens folkmördare och deras villiga kapos att det självklara svaret blir att svenskarna istället börjar verka i skydd av natt och mörker!

Så, fortsätt att förtrycka svenskarna och ni kommer att få sitta uppe på nätterna med ljuset tänt.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Hell seger är väldigt mysko att de försöker med. Knuten näve har förvisso problemet att det skulle kunna vara hets mot boerna trots att syftet är något helt annat och vi tycker det är hemskt det som händer med boerna. Jag är förvisso övertygad om att boers skulle förstå att det absolut inte var i syfte att hetsa för det hemska folkmordet de utsätts för som vi är helt emot. Fast det kan ju vara bra i sådant läge att förtydliga att den absolut inte är avsedd för detta och att vi är totalt emot folkmordet som pågår mot boerna.… Läs mer »
Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Jag förstår att systemet skiter fullständigt i boerna och gärna ser dem utrotade, men det kan ju vara bra att reta systemet ännu mer genom att ursäktande medge att om det grovt missuppfattats var ett misstag med och samtidigt påpeka att det ev. misstaget absolut inte var menat något illa mot Boerna vars folkmord vi istället är emot. Systemet hade ju retat sig fullständigt på ett sådant Erkännande och ursäktande ifall de fått höra det. Ja, absolut inte något ursäktande eller Erkännande av ”misstag” för Hell seger, som vars ord inte ens på långsiktig väg kan missuppfattas som att vi… Läs mer »
Ns forever
Gäst
Nybörjare
Ns forever

Åtalet av nämna skäl är fullständigt absurt och klar skrämseltaktik av systemet! Är det så ni vill spela det så kommer ni att ångra er korrupta domstolsväsende!!

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Namn och adress på varenda jävel i detta pågående justitiemord tack?!!?

Jakob Spjuut Ivarsson
Gäst
Nybörjare
Jakob Spjuut Ivarsson

Fiendens desperata utspel kan inte ses som annat än svaghet. Desto mer av dessa sjuka påhitt från (((deras))) sida, ju fler vaknar till sanningen och Motståndsrörelsens Urkraft. Hell Seger!

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Man kanske hoppas ha Lindberg i häkte när demonstrationen går av stapeln och att detta skall försvaga organisationen?

Kjell Seger
Gäst
Nybörjare
Kjell Seger

Vilka lustigkurrar. Långsökt och uppenbar taktik från polisens sida. Grejen är att deras skrämseltaktik inte funkar utan snarare får motsatt effekt. Skrattar bäst som skrattar sist!

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Kommer självklart.

Stefan Lövfen
Gäst
Nybörjare
Stefan Lövfen

Längst fram borde Ni ha ”censur” för munnen och kedjor längst med handleden till respektive kamrat!

Tvättbjörnen
Gäst
Nybörjare
Tvättbjörnen

Men inget åtal för n*ggern i Borlänge som höjde sin näve?

Ekorre
Gäst
Nybörjare
Ekorre

Hell Seger!

jägarn
Gäst
Nybörjare
jägarn

I Gbg ska vi alla ha gröna Tretorn stövlar att gå med ! Det kan ”snälla” polisen väl inte förbjuda ! Det blir ju en fin reklam för svensk kvalite !

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Detta sinnessjuka system
Detta får en bara att ägna mer tid åt att krossa detta vedervärdiga samhälle!
Och dom e rädda för en knuten hand
Vänta och se ,ni inom etablissemanget kommer ha all anledning att vara rädda när vi jagar er ut ur Norden!

Väl mött den 30 september kamrater!

Hell seger

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

HELL SEGER!
Åt HELVETE med (((åklagaren)))!

Ragnvald Jarl
Gäst
Nybörjare
Ragnvald Jarl
Vad nedan sägs är angeläget både med avseende på demonstrationen den 30 september och med avseende på det nu väckta åtalet mot Simon Lindberg. Yttrandefriheten är en av flera fri-och rättigheter som är föreskrivna i regeringsformen, som är en av Sveriges grundlagar. När det gäller yttrandefrihet får en frihetsbegränsning ske med hänsyn till flera olika angelägenheter, av dessa torde det i huvudsak vara hänsyn till ‘förebyggande och beivrande av brott’, som i praktiken skulle kunna komma ifråga i detta sammanhang. Det vill säga, att om det väckta åtalet mot Simon Lindberg, för hans hälsning, verkligen skulle leda till en fällande… Läs mer »
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Är det någon det hetsas mot är det svenskar i deras eget land. Till och med deras djur drabbas av dessa svin. På en djuraffär hade någon/ra ägnat sig åt att stoppa in rakblad i leksaken så att hunden skulle göra sig riktigt illa.
Snart måste svenskarna bruka allvar och visa vem som bestämmer i Sverige. Om man sedan kommer dragande med att det är ”hets mot folkgrupp” så låt dem göra det. Låt det vara hets mot folkgrupp och en rejäl sådan också!!!!

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Tror att de menar att ”seger” skulle innebära andras förtryck.
Kan ju vara bra att tänka igenom det, så att det klargörs att det INTE är så.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Vi som är anknutna till NMR eller är Germanska nationalister i största allmänhet behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi tänker och gör!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det finns faktiskt en novellklassiker på det temat. Jag kommer tyvärr inte på vad författaren heter, men handlingen utspelar sig i en typisk grå kommunistdystopi där en man filosoferar om hur han blev dömd för att inte ha visat glädje utomhus, som det var påbjudet och när han kom ut ur fängelset så hade lagen ändrats så att det var förbjudet att visa glädje utomhus, så han åkte in igen.

(ungefär så är handlingen – novellen ingick i svenskaundervisningen när jag gick på gymnasiet, så det är några år sen nu)

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Låter nästan som Sverige av den beskrivningen. Önskar jag hade läst den novellen.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Den utspelar sig i Sverige, fast på den tiden hette landet DDR som nu har flyttat till Sverige – om du förstår vad jag menar :)

Skulle vara tacksam om någon har tips om författare och titel. Kan vara Aldous Huxley eller någon i samma genre.
Den utspelar sig i Sverige, fast på den tiden hette landet DDR som nu har flyttat till Sverige – om du förstår vad jag menar :)

Skulle vara tacksam om någon har tips om författare och titel. Kan vara Aldous Huxley eller någon i samma genre.

wpDiscuz