Simon Holmqvist och Tobias Lindberg deltog i Red Ice TV

MEDIA. Under natten till tisdagen släpptes ett avsnitt av Red Ice TV där Nordfronts Simon Holmqvist och Informationskrigets Tobias Lindberg deltar. I avsnittet diskuteras bland annat gruppvåldtäkter i Sverige, Nordiska motståndsrörelsens kommande första majdemonstrationer samt den svenska valrörelsen.

Under helgen spelade Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist och Tobias Lindberg från informationskriget.se in ett avsnitt Red Ice TV med Henrik Palmgren. Avsnittet har nu släppts och innehåller diskussioner kring gruppvåldtäktsproblematiken i Sverige i ljuset av Expressens uppseendeväckande artikel De är män som våldtar kvinnor tillsammans, där den judiska tidningen medgav att det i stort sätt saknas svenska gärningsmän när det kommer till gruppvåldtäkter.

Palmgren, Holmqvist och Lindberg diskuterar även gruppvåldtäkter som fenomen i ett mångkulturellt samhälle, Nordfronts samarbete med gangrapesweden och den stundande återlanseringen av gangrapeswedens statistik och databaser.

Mot slutet av programmet diskuteras även Nordiska motståndsrörelsens kommande första majdemonstrationer i Boden och Ludvika samt den svenska valrörelsen.

Se programmet i sin helhet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Bra nyhetsutblick från Sverige. Som en bonus till Nordic Frontier. Sådan dislussionsfördjupning kan SVT bara drömma om. Fast de vill förstås inte ha någon.