Showan Shattak vågade inte ta debatten i Boden – bad istället polisen om hjälp

BODEN. Under fredagen anordnade en rad globalistorganisationer ett evenemang vid namn ”Fest mot våldsgrupp”, med tanke på Motståndsrörelsens valkamp i kommunen. Till ändamålet hade man bussat upp Showan Shattak, som dock inte vågade ta debatten med sina motståndare.

Showan Shattak talade i Boden. Foto: Nordfront.

I samband med att Nordiska motståndsrörelsen annonserade att man har för avsikt att ställa upp i Bodens kommunalval passade lokala så kallade Rättvisepartiet socialisterna att skapa en frontorganisation vid namn ”Boden mot rasism” (BMR), för att dra in nya människor i sitt trotskistiska nätverk.

BMR har protesterat, ljugit, skrivit uppdateringar på sociala medier, uppviglat barn och kvinnor, försökt att anordna demonstrationer och överklagat – allt för att försöka hindra att deras politiska motståndare i Nordiska motståndsrörelsen skulle kunna nyttja sin rätt att uttrycka sin åsikt och ställa upp i valet.

LÄS MER: ”Boden mot rasism” sprider lögner och hetsar barn till brottslighet

Ansträngningarna har dock varit förgäves och under valrörelsen har Motståndsrörelsens budskap lyckats nå tusentals bodensare.

Som en sista ansträngning anordnade BMR tillsammans med Vänsterpartiet, Feministiskt initiativ och ABF ett evenemang under fredagen vid namn ”Fest mot våldsgrupp”. Som dragplåster lät man bussa upp den ökände globalistlakejen Showan Shattak, som blev något av en kändis efter att ha hamnat i koma efter en misslyckad attack mot nationella i Malmö 2014.

LÄS MER: Showan Shattak – ingen jävla hjälte!

Förutom att man under fredagskvällen höll en slags paneldiskussion i Folkets hus i Boden så höll man under dagen ett torgmöte på Medborgarplatsen där bland annat Shattak talade.

Vågade inte debattera
Nordfront var på plats när sex motståndsmän besökte torgmötet för att lyssna på talen och utmana Showan Shattak på en debatt. Till Nordfront berättar Simon Holmqvist, som var tilltänkt debattör för Motståndsrörelsen:

— Eftersom han gjort sig besväret att ta sig ända till Boden tänkte vi att han åtminstone skulle få en chans att överbevisa en nationalsocialist. Jag var beredd att debattera vilket ämne han än ville.

En talare från F! värmde upp den glesa publiken. Foto: Nordfront.

Till slut klev Showan Shattak upp på scenen. Foto: Nordfront.

Men när motståndsmännen kom till platsen blev de samlade antirasiterna spända och nervösa, och försökte förmå samlingen att lämna platsen. Från scen informerade Shattak att polisen måste upplösa samlingen ”nazister” eftersom det var fler än fem stycken och därmed enligt honom en ”allmän sammankomst”. Via ombud fick man då hälsa personerna på scenen att man sökte debatt, men fick ganska snabbt veta att ingen vågade ställa upp.


Showan Shattak smörar för polisen innan han ber dem om hjälp att köra bort sina politiska motståndare.

Shattak själv motiverade aldrig varför han inte kunde debattera. Istället tog Luleåbon Ali Ghezeire micken och hade en lång och invecklad utläggning om varför man inte kunde möta nationalsocialister i debatt. När han inte fann orden fick han hjälp av den nationalsocialistiska delen av publiken och klämde slutligen fram att det handlade om ”amöbanazism”.

Några fler anslöt sig när väl Showan började tala. Foto: Nordfront.

Precis som sin kamrat och folkfrände Shattak har iraniern Ghezeire ett gediget kriminellt förflutet, med flertalet grova smugglings- och dopingbrott likväl som vapenbrott i bagaget. Med inspiration av ”Boden mot rasism” har han nu valt att starta upp ”Luleå mot rasism”.


Ali Ghezeire försöker förklara varför han inte kan debattera.

Efter att torgmötet var över fick dock nationalsocialisterna en chans att diskutera med några personer ur publiken, som bland annat fick veta varför man blir nationalsocialist.

Under kvällen hade man dessutom som nämndes ovan en slags paneldiskussion i Folkets hus där Shattak deltog med bland andra Raymond Ohlsson från det så kallade Rättvisepartiet Socialisterna och ”Boden mot rasism”. Där pratade man bland annat om hur synd man tyckte om sig själva och hur traumatiserade man var över att Nordiska motståndsrörelsen har ett valrält i Boden.

Raymond Olsson avslöjade exempelvis att han inte ens vågar gå och handla i affären själv, utan att han måste ringa en grupp kamrater först som eskorterar honom fram och tillbaka.

— Det nazisterna sysslar med är ingen flygbladsutdelning. Det är förberedelse till mord! dundrade Olsson bland annat under paneldiskussionen.

Se paneldiskussionen nedan:

Se också mer av Showan Shattaks tal:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LingonetKarl-Путин ASlipsenAndreasPierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Showan, den sillbente bi-sexuella adhd-mytomanen.

Andreas
Medlem

Hä va packat hus när nazismen skulle stoppas i Boden. Och vertikalfilmat va de också.

Värt att nämna är också att de som inte stod upp för ”allas lika värde” var inte välkomna på deras ”föreläsning” enligt godhetsknarkande representanter för Boden mot Rasism. För att kontra så kan jag säga att alla är välkomna att diskutera med oss vid vårt valtält, ju kryddigare diskussioner ju bättre.

Slipsen
Medlem

Jävla fega idioter och lögnare!
Åk hem röda rasfrämlingar!

Karl-Путин A
Medlem

”Fest med våldsgrupp” borde väl eventet hetat, med tanke på bla Shattacks meriter.

Lingonet
Medlem

De kämpar för sin överlevnad, här i sverige.
Vart skickar vi dessa rödingar? Kina kanske?
De kan ju försöka sig på en gruppvåldtäkt där,
shattak å ali.
Smaka på den röda rättvisan, rättvist!
Alla rödskjortor/strumpor borde sättas i
skolbänk och läsa på om den magentaröda kommu/socialdem/historien.