SHL kör ”Pride Week” – både domare och hemsida i regnbågsfärger

ISHOCKEY. För att hylla homolobbyn har den svenska elitishockeyligan SHL lanserat ”Pride Week”. Hela hemsidan shl.se är nu klädd i regnbågsfärger, liksom kläderna som ligans domare tvingas bära under matcherna.

SHL:s Pride Week kulminerade med att samtliga domare och linjedomare kläddes i regnbågsfärger, här under lördagskvällens match mellan Örebro och Skellefteå AIK. Skärmbild: Cmore Live.

Det är Swedish Hockey Leage (SHL) – tidigare Elitserien – som beslutat att än mer underkasta sig homolobbyn genom att under veckan ha något som man kallar för ”Pride Week” [”Högmodsveckan” på svenska. reds. anm.]. Satsningen görs gemensamt med den judiskägda tidningen Aftonbladets sportdel Sportbladet.

På shl.se kommenterar SHL:s vd Michael Marchal:

— Vi är väldigt stolta över denna gemensamma satsning med Sportbladet, samtliga klubbar och de fantastiska ambassadörer som valt att engagera sig i ämnet. Hockey är för alla, oavsett om din plats är på isen eller läktaren och det vill vi visa genom SHL Pride Week.

Hemsidan shl.se kryllar av regnbågsfärger och under lördagen har alla domare tvingats klä sig i regnbågsfärger istället för den traditionella svartvita uniformen.

— SHL engagerar och genom ett gemensamt ställningstagande i denna viktiga frågeställning vill vi belysa för våra läsare och för alla oss som älskar hockey att det är en idrott för alla, oavsett vem man är eller väljer att älska, säger Viktoria Gelin, sponsringschef på Aftonbladet.

Källa:
Premiär för SHL Pride Week

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SamuelBoVeraTobiasPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Skamligt… skändligt…

Tobias
Medlem

Ni är en skam ,vem fan hyllar perverterade pedofiler?

Vera
Medlem

Elit ??? Heja Sverige frisk homorör det är det som bögar gör – – – eller var det humör och susen? Ja, det var det – i blå gult

Vera
Medlem

Kom att tänka på att de unga ev. inte känner till den glada ramsan :”Heja Sverige frisk humör det är det som susen gör”!! som ropades från åskådarna – under landslags matcher – ibland vid lokalmatcher med diverse ortsnamn innan man blandade spelare genom köp från utlandet.

Bo
Medlem

Pride? Stolthet över dekadens och snedvriden sexualitet? Förr var bara hockeyklubborna böjda. Nu är visst hela SHL-etablissemanget böjt och vridet. Sorgligt.

Samuel
Medlem

Homolobbyn strikes again.