Shia Labeoufs filmprojekt nedstängt

USA. Den judiske skådespelaren Shia Labeouf var en av initiativtagarna till filmprojektet “He Will Not Divide Us”. Syftet med projektet var att en kamera skulle filma oavbrutet under minst de fyra år som Donald Trump är president i USA. Projektet lades dock ner efter bara tre veckor.

Shia LaBeouf till vänster, vid sitt projekt ”He Will Not Divide Us”.

En kamera hade satts upp utanför Museum of the moving image i New York. Där samlades förbipasserande människor för att upprepa frasen ”he will not divide us” om och om igen. Detta i någon slags protest mot att Donald Trump vunnit presidentvalet. Tanken var att kameran skulle filma oavbrutet under minst de fyra år som Trump är president i USA.

Projektet skapades av skådespelaren Shia Labeouf tillsammans med Nastja Säde Rönkkö och Luke Turner. Labeouf kunde ses framför kameran under de första dagarna spektaklet var igång. Från början samlades främst Trump-motståndare men sedan började även en del Trump-anhängare och personer från “Alt-right”-rörelsen dyka upp på platsen och trolla.

Tillslut brast det för Labeouf efter att en Trump-anhängare sagt något provocerande varpå Labeouf misshandlade personen. Han ska bland annat ha kallat offret för ”nazist” och sedan klöst och slitit av honom halsduken varefter han greps av polisen framför kameran.

Projektet har sedan fortsatt utan Labeoufs närvaro men museet har nu fattat beslutet att stänga ner livesändningen med motiveringen att det fanns en allvarlig säkerhetsrisk med flera gripanden och dussintals hot om våld som utdelats. Det fyra år långa projektet avbröts efter bara tre veckor.

Några höjdpunkter från “He Will Not Divide Us”:

Källa:
He Will Not Divide Us shut down by the Museum of the Moving Image

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

14 Kommentarer till "Shia Labeoufs filmprojekt nedstängt"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Om någon fortfarande inte fattar. Avpixlat är en judisk zionistsite. Se själv:

http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2015/12/bojkotta_bojkotten.jpg

Finns mitt i annonserna på Avpixlat.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Bra kollat! Jag läser inte Avpixlat sedan länge. Detta är anledningen. De vill bara piska upp hat mot muslimer och hetsa araber och oss mot varandra. Judarna är den enda reella fienden, även om araber inte borde befinna sig i Norden.

Jonny Nillson
Gäst
Nybörjare
Jonny Nillson

Hade jag inte sett!
Vet att Avpixlat är ett jude organ
Men det här var öppet och klart

Tack för det.

cyberdog
Gäst
Nybörjare
cyberdog

What a loser. Så skulle förmodligen Trump uttryckt sej om denne losern, shia la bluff va haha. Samma som han uttryckte om den antivite juden bill kristoll.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Lyssnar på Ring så spelar vi på P4. Ett av det mest populära programmet på radion. Varenda jäv*la fråga handlar om bögeriet/vem är bögen och judisk marxism. Givetvis är allt framfört i en glättig TV4 stil. Inget fel med bÖgeriet och judisk kommunism här inte. Och inte en enda inringare reagerar på bÖgeriet och kommunismpropagandan.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Om det är så att någon tvivlar på det jag påstår ovan är det bara att gå in på SR hemsida, sändningen ligger som ljudfil. Det tar inte lång tid att snabbspola fram till nästa fråga med svar, och sedan nästa osv

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Det är samma sak i alla frågeprogram, TV eller radio spelar ingen roll, pro bÖgeri och pro judisk marxismfrågor finns alltid med. Vem var Mandela/Malcolm X? Rosa Park frågor är för avancerat för den fördummade allmänheten.

Men dagens Ring så spelar vi var övertydlig med PK-propaganda maskerad som oskyldig frågetrams.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Skicka Sharia Labeouf till IS där han hör hemma.

113screeens
Gäst
Nybörjare
113screeens

märkligt namn ”Shia (La)beouf” = ”biffkossan Shia” skulle det betyda ungefär :)

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Jag tror ”lebeouf” skall låta engelskt uttalat som tysk ”Lebe auf!” (leva upp!).

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Vi pratar Åsa Romson on steriods.

Vi pratar Hasch, Kokain och Opium.

I den ordningen.

Ladies and gentlemen!

Shia has left the planet. And the Universe. Completely.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Som knarkgäster hos Lotta Bromé, P4 extra.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

”He will not divide us” säger man.
Hur är det med påtvingad mångfald då?

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

då något är för dumt för att tillåtas i USA så vet man att det var dumt!
att skiten togs ner visar att det nu kanske finns hopp där borta för första gången sedan 1865

i Sverige skulle detta ha fått fortsätta sanktionerat av dina skattepengar i år efter år medans media skulle prisa konstverket oavbrutet!

wpDiscuz