Sexuella ofredanden och våldtäkt på ”Peace and love”

BORLÄNGE. Under Borlängefestivalen ”Peace and love” har det kommit in anmälningar gällande sexuella ofredanden och våldtäkt. Det finns dock varken misstänkta eller signalement på gärningsmännen på grund av att de anmälda brotten skedde i mörkret.

Sexuella ofredanden och våldtäkter fortsätter att kanta den svenska sommaren. Nu under helgen gick Borlängefestivalen ”Peace and love” av stapeln och där har flera kvinnor anmält sexuella ofredanden samt att det natten till lördagen även anmäldes att en flicka blivit våldtagen mitt i publikhavet under en pågående konsert.

– Flickan kom in till sjukhus och uppgav att hon blivit våldtagen och då kontaktar sjukvårdspersonalen oss, säger Lars Byström, polisens presstalesperson på plats.

Eftersom det var mörkt, hög ljudvolym och mycket folk på plats både då de sexuella ofredandena samt våldtäkten ska ha ägt rum, finns inga signalement på gärningsmännen och därmed inte heller några misstänkta eller gripna i dagsläget, meddelar Byström.

– Det är åt helvete att det här ska hända, säger polismannen.

Källa:
Misstänkt våldtäkt i publikhavet på Peace & Love

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar