Sexualförbrytarpolisens återkomst och sista delen i Bunkerns zombietriologi
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. I senaste avsnittet av Studio Bothnia går Robert Eklund och Simon Holmqvist igenom alla snaskiga detaljer i åtalet mot en polis i Skellefteå som återigen anklagas för sexualbrott.

Nordfront har tidigare skrivit om Skellefteåpolisen Christoffer Lindberg, som förra året var misstänkt för en våldtäkt på en ung kvinna som han kommit i kontakt med via sitt arbete. Både Nordfront och Studio Bothnia intervjuade kvinnan, men åklagaren kom under mystiska omständigheter sedermera att lägga ner ärendet.

Nu har polismannen återigen anklagats för ett sexualbrott, denna gång mot en 17-årig flicka vilket Nordfront har skrivit om. Denna gång har åklagaren valt att väcka åtal och i kvällens Studio Bothnia går Robert Eklund och Simon Holmqvist igenom förundersökningen och diskuterar vilka konsekvenser det får för Polismyndigheten som inte avskedar kriminella poliser.

Dessutom den tredje och avslutande delen av Kulturbunkerns zombietriologi!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Wäring
3 månader sedan

Härligt med norrländsk visuell rapport. Nytt avsnitt med underhållande Kulturbunkern tas också tacksamt emot, de två gladlynta herrarna med sitt till synes outtömliga förråd av vhs, vinyl och, i Olofssons fall, hawaiiskjortor lättar alltid upp i det sorgliga vi lever i. Perssons lökiga tillbakalutade stil med kavaj och Helloween-tröja var också en faktor som redan från första början gjorde detta program klassiskt.

Stefan
Stefan
3 månader sedan

”The webpage at https://peertube.se/videos/embed/d9c92834-78d8-4f94-9456-67b7ed302b76 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address”.