Sexualförbrytare utvisad efter åtta år i förvar

INRIKES. Kader Bencheref har utvisats till Algeriet efter åtta år i förvar. Han anses extremt labil och har varit intagen på rättspsyk flera gånger och har roterat på Sveriges tyngsta anstalter.

Kader Bencheref har utvisats till sitt hemland Algeriet efter åtta år på olika anstalter i Sverige. Sedan 2008 har polisen försökt utvisa honom till Marocko men nya uppgifter har gjort gällande att han är algerier och han fick därför återvända till Algeriet. Bencheref dömdes redan 2006 till utvisning för bland annat flera våldtäktsförsök i Sundsvall men har av oklar anledning blivit kvar i Sverige. Han har även ansetts vara landets farligaste fånge.

— Mannen eskorterades av personal från Kriminalvården och Polismyndigheten som nu är på väg hem igen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

Bencheref har ljugit om vilket hans hemland är och han har påstått att han skulle ha varit soldat som kämpat för att befria det ockuperade Västsahara, något som Migrationsverket valde att inte tro på.

Polisen har beskrivit denne skojare som extremt labil, våldsam och oberäknelig. Han har varit intagen på rättspsyk flera gånger och roterat på de tyngsta anstalterna i Sverige under åren, vilket har kostat mångmiljonbelopp för svenska skattebetalare.

Källa:
Utvisad efter åtta år i förvar

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

16 Kommentarer till "Sexualförbrytare utvisad efter åtta år i förvar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
DH
Gäst
Nybörjare
DH

Förstår inte hur man kan slänga skattemedel på att försöka göra en neger till en fungerande samhällsmedborgare. Visserligen tror jag inte på kriminalVÅRD överhuvudtaget. Men även om man är för sådant så borde man ändå avsäga sig försöken att få det att fungera med negrer. Det finns ingen civiliserad natur inuti dem som kan komma fram, varför det är helt meningslöst.

T.W.
Gäst
Nybörjare
T.W.

Utlänningar bör livstidsutvisas.
Svenska pedofiler får vi ta hand om själva, tyvärr. Nackskott vore dock bättre: Just i dessa grova sadistiska pedofilfall är jag därför för livstids fängelse, dvs till de dör och inte släpper ut den här 50-åringen så han kunde våldta barn igen:
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/25133/#comment16861

För övrigt fick jag denna – delvis – citerade kommentar censurerad nyss: Lägger den därför här:
Och av en ren slump råkar (((Marina ”Pizzagate” Abramović))) vara i stan nu. Stor utställning av hennes ”konst” på Moderna Muséet, och kroknäsorna på Dagens lögnNyheter slår upp stort:
https://www.flashback.org/sp59928335
(((Satanistkonvent))) i stan eller sammanträffande…

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

T.o.m. på flashback [då på sid 10} har de CENSURERAT kopplingen till (((kärringen))) Marina ”Pizzagate” Abramović perverterade sjuka ”konst” som hon ska ställa ut på statligt svenskägda Moderna museet. Flashback kastade även i papperskorgen en ny tråd som tog upp Podesto’s & Pizzagates kopplingar till pedofilringar, m.m.

Märkligt.

Google cache:
Sju män gripna efter stor pedofilrazzia i Mellansverige – SIDAN 10 …
https://www.flashback.org/t2812961p10 – Cachad
Inlägg: 3 683. Och av en ren slump råkar Marina ”Pizzagate” Abramović vara i stan nu. Stor utställning av hennes ”konst” på Moderna Muséet, DN slår upp stort”…
https://www.google.se/search?q=Och+av+en+ren+slump+r%C3%A5kar+Marina+%E2%80%9DPizzagate%E2%80%9D+Abramovi%C4%87+vara+i+stan+nu.+Stor+utst%C3%A4llning+av+hennes+%E2%80%9Dkonst%E2%80%9D+p%C3%A5+Moderna+Mus%C3%A9et&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=0h6nWMqCObKr8weH6K7wCg

Adam
Gäst
Nybörjare
Adam

En uträkning vad denna sosse-import kostat skattebetalarna, 1 miljon Kr per år i förvaringskostnader, sen tillkommer diverse bidrag denne fått innan och skador på brottsoffer (om de ens kan värderas i pengar). Ändå påstår Socialdemokraterna att Sverige går med ekonomisk vinst av invandringen….

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Dom 16 milijonerna, skulle kunnat användas bättre. Något sämre sätt att spendera dom på tror jag inte fins.
Det är därför jag är för pålning

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Man önskar en massa batikhäxor följt med varelsen hem till Algeriet, slå flera flugor i en smäll.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Denna jätte våldtäkts apa har kostat oss skattebetalare multum. Fy fan vad snett detta landet är.

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Helt sanslöst att det har tagit 8 år att utvisa denne utländske sexualförbrytare! Det har kostat svenska skattebetalare minst 10 miljoner kronor(8 miljoner för tiden på anstalter+bidrag och utvisningen).
Varför utvisas inte folk när de har begått brott, det finns ett land att skicka till och polisen själva vill utvisa kräket? Han har i och för sig ljugit om sin identitet och härkomst men 8 år för att ta reda på sanningen? Då förstår jag att det ser mörkt ut i Svea rike och för svenskarna.

Frasse
Gäst
Nybörjare
Frasse

Betänk att vi har tiotusentals så kallade ensamkommande barn som är av samma skrot som denna Kader. Total återvändsgränd. Får miljarder kronor och beskydd av läkarkår, massmedia, medelålders kvinnor och politiker. ”Jaak lesa SFI… Bli enjenjöör, mensklegika räätigh-h-eeter”, sa hazarmannen och försökte se tolv år yngre ut. ”Fattar dooh liksom?”.

Killnow
Gäst
Nybörjare
Killnow

Det är bara att göra slut på denne djävul! Medelst slaktmask!

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Och fler därtill.

grodan
Gäst
Nybörjare
grodan

Han har inte förvarats ! Han har bott på fint hotell 8 år. fått bra mat, fina kläder,dagpenning,gym , tv, dator, m.m åt helvete med sveriges lagar och regler för kriminella !! Och vem delar ut allt detta , jo, svenska kärringar och fina gubbar i regeringen ! Åt helvete med dom !

Nysse
Gäst
Nybörjare
Nysse

Men snälla någon! Sätt ett par kulor i pannbenet på detta avskräde!

Lordi of the Wastelands
Gäst
Nybörjare
Lordi of the Wastelands

Det är en STOR ynkedom att Sverige daltar med denne perverse våldsverkare. Han saknar existensberättigande!

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

Algeriet? Den är ju helt negroid.

Ahmet o Mushtaq
Gäst
Nybörjare

ERA HORUNGAR HOPPAS NI BRINNER I HELVETET INSHALLAH MUHAHAHAHAHHA MVH EN STOLT BLATTE

wpDiscuz