Sexualbrottsling får stanna i Sverige – vänsterkvinnor gråter av glädje

INRIKES. Enligt en artikel på Fria Tider har vänsterkvinnor gråtit glädjetårar efter att asylaktivisten och sexualbrottslingen Arif Moradi fått uppehållstillstånd i Sverige.

I fredags skrev Samhällsnytt en artikel om att den sexualbrottsdömde asylaktivisten Arif Moradi fått uppehållstillstånd i Sverige. Moradi dömdes efter att ha begått övergrepp mot en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger.

Bland de skäl som anges för att uppehållstillstånd nu ska beviljas är att Moradi nu påstår sig vara kristen, något som migrationsverket avvisade som en uppenbar lögn.

Idag skriver Fria Tider om de reaktioner som förekommit bland sexualbrottslingens anhängare, som ofta är kvinnor på vänsterkanten:

Jag känner hur jag blir tårögd, börjar gråta av både glädje och lättnad, lycklig, hoppas att ingen sitter nära, vill inte att de ska stirra. Samtidigt vill jag bara ställa mig upp, skrika rakt ut, HAN HAR FÅTT DEN NU, SITT UPPEHÅLLSTILLSTÅND, och jag vet att ingen kan stoppa honom nu.

En annan anhängare skriver:

Vi samlas idag, och vi är många. Jag känner tacksamhet, glädje. Lycka. Han är lycklig. Det räcker för mig. Vi andra delar hans lycka, vi delar hans glädje.

Sexualförbrytarens anhängare har tidigare angripit den flicka som berättat om övergreppet.

Källa:
Vänsterkvinnor ”gråter av glädje” när sexdömde Arif Moradi får stanna i Sverige

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Dessa onda svenskor ska komma att förlora sina medborgarskap och deporteras. Ni som vet vilka de är : håll koll på deras identiteter och hur de rör sig i Norden. Folkförrädare ska inte komma undan.

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Ja, tyvärr är dessa våp utom all räddning. Den typen av sjuka varelser vill i alla fall inte jag ha springande omkring i vårt samhälle. De mår säkert bäst av att få bo tillsammans med kvinnoföraktande hannar en bit söder om Medelhavet utan svenskt medborgarskap. Fredrika, jag röstar för ditt förslag.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Mentalsjukhusen hade en funktion. När de stängdes så brakade helvetet loss bland dessa psykiskt sjuka individer.

Lisa
Nybörjare
Lisa
2 år sedan

Naturligtvis helt i sin ordning att han ska få stanna! Då kan ju hans familj sen också flytta in i en av dessa Gislavedstugor när dom snart kommer hit allihopa! Om det inte blir som med Medis-knivhuggaren förstås att kanske inte ens en väntande Gislavedstuga med vita knutar kan få familjen i Afghanistan att vilja ha nåt mer med charmtrollet Moradi att göra över huvud taget…..

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Dessa vänster”kvinnor” har inga hjärnor – i alla fall inte ovanför midjan.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Batikhäxorna ser blattepatrasket som enda möjligheten att få närkontakt med män.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Sigfrid

Tyvärr är det icke endast batikhäxor som dras till dessa olyckor.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

En sund och normal folkgemenskap hade givetvis sparkat ut honom för länge sedan.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ja, denne mysunge går från klarhet till klarhet!

https://twitter.com/sjunnedotcom/status/983382729600524288