Sexleksaker bredvid barnprodukter i Taxfreen

LÄSARBILD. En Nordfront-läsare som nyligen åkte med kryssningsfärjan Birka skickade in bilder till Nordfronts redaktion. Bilderna som läsaren fotograferade visade hur Taxfreebutiken på båten sålde sexleksaker i hyllan där bland annat också barnleksaker låg placerade.

Nordfronts redaktion fick in bilder som en läsare tagit när denne befann sig på kryssningsbåten Birka. Bilderna föreställde bland annat dildos och glidmedel som låg placerade i en hyllsektion i Taxfreebutiken tillsammans med Hello Kitty-produkter. Dessa produkter var fullt synliga för barn.

Bilderna som läsaren skickade in till redaktionen:

Dildo 1

Dildo 2

Dildo 3

Läsarbilder

Har du som läsare av Nordfront skapat en rolig bild som du tror skulle passa på Nordfront? Eller har du sett något uppseendeväckande som du fångat på bild och vill dela med dig av? Skicka då in dina bilder till nyhetsredaktionen@nordfront.se

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om