”Sexexpert”: ”Föräldrar ska be sina bebisar om tillåtelse innan de byter deras blöjor”

UTRIKES. En så kallad sexexpert påstod nyligen i en intervju att föräldrar måste skapa en ”samtyckeskultur” för sina bebisar och därmed be dem om tillåtelse innan de får byta deras blöjor. Det framgår dock ej hur man som förälder ska agera om bebisen inte skulle ”samtycka” till detta blöjbyte.

Deanne Carson.

Det australiensiska tv-bolaget ABC intervjuade nyligen den så kallade sexexperten Deanne Carson. På frågan om vilka klienter hon arbetar med, svarade hon då att hon arbetar med ”föräldrar, spädbarn och uppåt”.

Intervjuaren undrade därefter hur Carson kunde arbeta med barn redan från födseln.

— Ja det handlar om att skapa en samtyckeskultur redan i hemmen. Därför ska föräldern först få bebisens samtycke innan blöjbytet genomförs. Därför ska föräldern säga ”Jag tänker byta din blöja nu, är det okej för dej?”, svarade Carson och fortsatte:

— Naturligtvis svarar inte bebisen ”ja, det går bra kära modern min, underbart! Jag tycker det är fantastiskt att du avser att byta min blöja!”, men om man väntar och låter bebisens kroppsspråk och väntar in ögonkontakt med bebisen, visar du bebisen att dess respons har betydelse.

Tyvärr har Carson uppenbarligen underskattat sina lyssnares respons på internet som i stora antal har hånat henne och hennes ”sexuella expertis” i frågan.

Carson identifierar sig själv som en person som har insett att ”det finns ett brådskande och angeläget behov hur barn och tonåringar interagerar med digitalt sexuellt innehåll”, och valde även att inte säga ”mamma eller pappa” när hon talade om blöjbyten.

Hon berättade heller inte vad som händer, eller vilka konsekvenserna blir, om bebisen vägrar ”samtycke” till att få sin blöja utbytt.

Källa:
‘Sexuality Expert’ Says Babies Should ‘Give Consent’ to Diaper Changes

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Den som lyssnar på en av dessa ”experter” inom traditionella intima områden som sex och samlevnad, föräldraskap eller barnavård måste vara en fullständig idiot – hela den branschen är infantil. Hela djurvärlden vet hur de sköter såna saker på egen hand, varför skulle människan vara annorlunda?

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  _DH_

alltså det finns ingen som helst vetenskap bakom, det är skrämmande, vansinnet har segrat över vetenskapen, tvinga alla dessa ”experter” att visa upp källor eller undersökningar till alla sina känsloargument

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Vad nu när bebisen sträcker ut armen och jollrar ”välj en em ära”?

Rebecca
Nybörjare
Rebecca
2 år sedan

Det är fan inte friskt att alla dessa feminister utgår ifrån att barn och unga ser all närhet och beröring som sexuella handlingar och övergrepp. Det säger otroligt mycket mer om dessa störda individer än om oss vanliga människor som inte lider av dessa snedvridna sätt att uppfatta världen.

Finns det några enkätundersökningar där feminister fått svara på frågor som ”blev du sexuellt utnyttjad som barn?” och ”var din pappa frånvarande under din uppväxt?”? Skulle så gärna vilja se vad resultatet visade.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Rebecca

problemet är nog snarare att feminister är flickor som har blivit bortskämda av sin pappa, de förväntar sig att alla män ska utstå den skit deras farsa gjorde, samma sak med män som blivit bortskämda av sin mamma, de behandlar ofta kvinnor som skit i tron om att alla ska vara lika förlåtande och snälla som mamma

Rebecca
Nybörjare
Rebecca
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Varning för ett långt svar! Jag vet inte om jag tror på din teori. Oftast är väl de här kvinnorna med alternativt klippta frisyrer väldigt trasiga? Ofta har någon pillat på dem och så gott som alltid verkar de komma från trasiga familjer. För mig låter det du beskriver visserligen troligt om vi pratar om de mer feminina feministtjejerna. De som levt skyddat och som är naiva. De som ”är bi” för att de hånglat med tjejkompisen på fyllan en gång. De som tycker att feminism är trendigt och lite hippt… Och samma för killarna då. Men jag tänkte mer… Läs mer »

Tommy Olsen
Nybörjare
Tommy Olsen
2 år sedan

Når man tror man har hørt det mest absurde fra Sveriges galehus, så kommer det alltid noe mer som topper galskapen.

Godt det da finnes en voksende skare av svensker som ser galskapen og ønsker å plassere disse forstyrrede sjeler der hvor de hører hjemme.

Harald Bafast
Nybörjare
Harald Bafast
2 år sedan
Reply to  Tommy Olsen

Ja hade du läst ordentligt så hade du kanske sett att det var Australien det gällde.

Kunde iofs lika gärna varit i Sverige men rätt ska vara rätt.

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Det här luktar riktigt illa. Sannolikt bottnar det här i att våra ledare och deras (((vänner))) vill kunna utöva incest och pedofili med större frihet. De kommer snart med en lagändring ska ni se.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Behövs det tillstånd för att byta blöja på Deanne Carson?