Sex- och hbtqp-propganda till 4-åringar på svensk förskola

KULTURMARXISM. Förskolan gav en illustrerad sexupplysningsbok till en fyraårig flicka i födelsedagspresent.

Bilder: Erik Johansson/Twitter. Redigerade. Kollage.

En sexualupplysningsbok för barn – Kärlek boken – skriven av Pernilla Stalfelt utgiven 2001 blev en obehaglig födelsedagspresent till en flicka som fyllde fyra år.

Boken innehåller teckningar föreställande nakna och håriga vuxna människor och samlagsbeskrivningar i text och bild, liksom bilder på samkönade vuxna för att visa att kärleken kan komma ”i många former”.

Inte alla fyraåringar kan läsa, varför en del barn kan antas själva behöva bearbeta innehållet endast baserat på bilderna.

Födelsedagspresenten delades ut av flickans förskola. Pappan Erik Johansson blev upprörd över förskolans tilltag och postade händelsen på Twitter.

Reaktionerna är nästan enbart negativa. I skrivande stund har den transsexuelle lokale kristdemokratiske politikern och transaktivisten i Söderhamn ”Maria” Hansson kommenterat att boken är bra men att det är helt fel att ge den till fyraåriga barn.

Hansson skriver också att han skulle ha tagit upp händelsen som ett problem i kommunfullmäktige, samt klagat hos skolans rektor.

De flesta andra kommentarer är ännu mer kritiska.

AfS-politikern Jeff Ahl anser det inträffade vara ”vidrigt” och ett tecken på att pridelobbyn har lyckats i sitt fördärv. Därför måste dessa kulturmarxistiska organisationer bli paria igen, anser Ahl.

Bojan Ljepoja skriver att pedofili inte bör tillåtas normaliseras i detta hbtq+ x pedofil-öppna samhälle och att ”de ska gå under”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 månad sedan

Vad är homosexualitet för något? Denna fråga ställde jag som nygift vid 23 års åldern – levde bra ändå – kanske t. o. m. bättre utan vetskap att den finns.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 månad sedan

jag tror dessa avarter blir sexuellt upphetsade av att småbarn tvingas sitta och läsa deras sjuka fantasier