Sex män gruppvåldtog flicka i Malmberget

NORRBOTTEN. ”Psykopatiska politiker” har raserat livet för ännu en svensk flicka. Sådana åsikter uttrycks nu på Internet efter ytterligare en fruktansvärd gruppvåldtäkt, ett fenomen som nu spritt sig ända upp till Gällivare kommun.

En stor grupp män, enligt uppgifter från anhöriga sex personer, misstänks för att ha gruppvåldtagit en flicka i en lägenhet i Malmberget i Gällivare kommun. Gruppvåldtäkten ska ha skett under helgen, men mörkades initialt av media.

Fallet har fått uppmärksamhet efter ett nödrop på Facebook som snabbt censurerades, sannolikt med hjälp av den ”heta linje” som Socialdemokraterna krävt och fått upprättat. I nödropet berättar en förtvivlad anhörig om regimens censur, kort innan hon själv drabbas av den:

Fick idag veta att en av mina bästa vänners dotter blivit gruppvåldtagen av 6 utländska män i en lägenhet på Bergmansgatan i Malmberget natten mot lördag. Flickan är så ung och livet är raserat för henne.

Är så arg och ledsen men blir totalt galen av att inget skrivs i tidningar/media. Varför står det ingenting om detta i tidningarna? Varför får vi inte läsa om sånt som kan hända igen kanske ditt/mitt barn? Varför får vi inte veta vad som sker i vår kommun och vårt Gällivare som vi tror är en trygg plats att bo i? Detta ska ut och detta ska alla veta om att det har skett. Är så ledsen för flickan och familjens skull.

Efter att nödropet spritts på sociala medier har både Polisen och regimmedia ansetts sig tvungna att erkänna att händelsen inträffat.

— Det har kommit in en anmälan om att en gruppvåldtäkt ska ha skett, säger Kristoffer Sahlin som är åklagare.

Enligt Polisens hemsida rör det sig om en ”grov våldtäkt” i ”Gällivareområdet”.

”Det rapporteras väl inte ens på SVT? Vad fan är det som händer? Det är som om landet har ockuperats av psykopater och sadister i regering och riksdag”, skriver en insatt person på sociala medier.

Enligt det censurerade nödropet från den anhöriga kvinnan utsattes flickan för gruppvåldtäkten på Bergmansgatan. Eftersom 65 av 127 boende på gatan har uppenbart utländska namn tror många lokalpolitiker nu att gruppvåldtäkten orsakats av att svenskarna misslyckas med integrationen. Mer av samma politik anses därför gynna Gällivareborna.

Gällivare, liksom Kiruna och Arjeplog, har dock en relativ opposition i form av Sverigedemokraterna som över 20 procent av kommuninvånarna stödjer.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SlipsenKarl-Путин AKlausCaesar-AureliusGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Tänk att (((systemets))) jävla råttor inom politik/polis/media försökte lägga locket på tills det kom ut på nätet…

Revoltera!

Hell seger!

Valhalla
Medlem

Hade 6 nationalister våldtagit en negress så hade TV och tidningar slagit upp det med krigsrubriker och debatterat det en månad.
Gör som i Danmark: stäng ner statlig TV och Radio eftersom de är vänsterpropagandister och mörkar nyheter.
Internet är en mardröm för pk-journalisterna. Nu kan de inte ljuga utan att bli avslöjade.

Grottbjörnen
Medlem

Det hade blivit en Hollywoodfilm, vi bör sprida sånahär nyheter till vanligt folk hela tiden så de får veta det gammelmedia inte talar om

Karl-Путин A
Medlem

Försök hitta 6 svenska nationalister som vill gruppvåldta en negress.

Caesar-Aurelius
Medlem

Hörde att det var föreningen ”Gällivare mot Rasism” som hade styrelsemöte där på Bergmansgatan.

Säkert bara en skröna.

Klaus
Medlem

Muslimer och afrikaner, ras- och kulturfrämlingar, kan inte integreras. Jag förstår att svenskar i ävlägsen Gällivare har ingen aning om det. I Tyskland jobbar och bor miljoner turkar i många turkiska områden sedan årtionde. De lever i parallelsamhällen. De har samlag med (dumma) tyska flickor som en turk skrev i en tysk tidning, men de gifter sig med turkiska flickor (kvinnor). Afrikaner vill gifter sig med tyska (vita) kvinnor bl.a. för att få medborgarskapet. Många turkar har dubbelmedborgarskap.
I Tyskland blev en minderårig flicka (dotter till naiva/dumma tyska föräldrar) våldtagen av en rasfrämling som flickan fick lära tyska.

Slipsen
Medlem

Män?
Ociviliserade, empatilösa monster skulle jag kalla avskummen.
Häng de högt så att många hinner se deras döda kroppar som varnande exempel.